Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

зараза..от читайю ваші дописи і завидую..як я вже хочу тієї бурі..я її вже 1,5 роки чекаю..ну нічого..ще троха...головне, щоб все було гут..от тепер п"ятниці чекаю і хороших результатів узд..от шкода, що Юркові не дуже виходить піти, але то ще не 100%...якщо ні, то попрошу добру ЛЮДИНКУ, щоб зі мною сходила:girl_in_dreams:

2. Nastynya

Nastynya Well-Known Member

в мене на животі так шкіра розтягнулася, що аж болить і навіть крем не помагає надовго:sad:

3. Анута

Анута Well-Known Member

а в мене пуз ТАК чешеться... всі домашні вже з мене веселяться, бо хожу чухаюсь )))))))

4. Nastynya

хочеться вже в той пологовий! а ще взнала сьогодні, що медінститут не закриватимуть з середини лютого, то певно ще одному лікарю позвоню, в мене лікарів вже в кожному пологовому, хіба з батальної варіантів не розглядала:) може ще пересічемось з Анутою!

5. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

так швидко час летить, коли я почала сюди дописувати Nastynya була на такому десь терміні як я зараз, а тепер читаю
    Уляночко, то ми з тобою теж так скоро напишемо;)

6. Анута

Анута Well-Known Member

ой, гора з плечей!

7. Nastynya

Уляночко, то ми з тобою теж так скоро напишемо
    напишите, напишете, а через пару років знову у цій темці зависати будемо:)

8. Ная

Ная Well-Known Member

А коли,не знаєте?,бо як на місяць пізніше,то зле для мене буде:girl_sad:

9. Natalia

Natalia Well-Known Member

Мабуть ще росте. У мене чухався під час інтенсивного росту - крем від розтяжок від чіко помагав.

Я заздалегідь попередила, що якщо до 29 січня не народжу, то мене не напрягати - стараються, але всерівно дзвонять. Принаймі прямих питань чи я ще не народила рідко задають...

10. Анута

Анута Well-Known Member

та куди вже далі?... я вже і так як танкер пливу по хаті....
    хочу вже народжувати, бо стомилась від цього стану.
    Хочеться лишень спати і щоб ніхто не рухав...

11. Jupiter

Jupiter Well-Known Member

Анута! То спіть, поки хочеться і можеться, бо потім не поспите.

12. Natalia

Мені не тяжко. Але хочу пошвидше народити, бо хвилююсь за малявочку (через те УЗД). Слухаю по декілька раз на день серцебиття... Я уже налаштована на будь-які пологи. Впевнена, що вони будуть легкими, але готова витримати будь-що лише би вже тримати своє сонечко на руках... Коротше панікер я... сама це усвідомлюю і нічого з собою зробити не можу...

13. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Коли я почала сюди дописувти то була на 20 тижні з Марком :))

14. Уляночка

а то чим слухаєш????????

15. Natalia

Звичайними слухавками від прибору, що тиск міряє. Правда, якщо малявочка спинкою до моєї спини, то приходиться довго вишукувати мсце щоб почути.

16. Уляночка

мда...то не одна я така панікерша...нас тут багато..Дана "ниряла",щоб мала покопалась..ти слухаєш серцебиття прибором від тискоміру...я спеціально на спині лежу, щоб копався більше, бо він у мене такий вже "меланхолічний вальс"..мамусі..ну що тут скажеш....

17. Angel

Angel Well-Known Member

а я якшо переживала,коли деякий час рухів не чула,то сідала за компютер,і мала відразу починала копатись,ну і я з спокійною душою далі робила свої справи...

18. Уляночка

а я кожного вечора засинаю і "збираю" торбу в пологовий...мені вже так дах рве, то що буде в квітні-травні...скоріше б весна, а то я зосвім домовий за тих півроку став....
    а ще от роздумую, скілько-то я кіля наберу..поки що тенденція мене влаштовує...особливо в порівнянні з 2006 роком:girl_in_dreams:

19. Angel

Angel Well-Known Member

думаю шо ше не багато,як би мала сильно набрати,то тебе вже б до того часу нормально рознесло..!

20. Nastynya

про медінститут, казали ніби в серпні, але то не точно,як буде наказ можна буде більш детально сказати!:)

Статус теми:
Закрита.