Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ная

Ная Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

От і в мене те саме було на 19.5 тижнях,дуже ніхто уваги не акцентував,правда,я сама в заключенні прочитала,тому вагаюсь,йти мені тепер чи ні.Але якшо зараз далі є те передчасне старіння,то чи можна і чи потрібно буде шось буде змінити? Останнім часом від кількох знайомих,шо недавно народили чула про такий же діагноз,а в результаті у всіх здорові,доношені діти. Завтра передзвоню все ж до лікарки перепитаю про необхідність цього УЗД,тоді вирішу,але в якшо і піду,то шоб теж довго не дивились.

2. Анута

Анута Well-Known Member

пішла я на себе в фас в зеркало подивитись....
    ну що я вам скажу: якось зверху воно нічо виглядає, а в зеркалі я така бомбезна!!! футболка навіть пупок не накриває ))))))))))))))))))
    як вдасться, то завтра зазнимкуюсь

3. Drimka

Drimka Well-Known Member

Попереднє було на 18-19 тижні.

Так, не думала я що то так часто трапляється. Не знаю, що тут до чого, мабуть це в кожного індивідуально, але наша знайома через передчасне старіння плаценти родила на 7 місяці. Думаю, краще подивитися, яка ситуація, якщо процес припинився і все ок, то слава Богу. А якщо ні, то попильнуватися, попити ліки, якщо треба.
    Знайшла, що на цю тему говорили на 1184 ст, але там сумний випадок, то краще подивитись тут http://www.o-beremennosti.ru/faktoraa.php.

---------- Додано в 22:44 ---------- Попередній допис був написаний в 22:39 ----------

Завтра і то з самого ранку, а то ще не встигнеш і вже будеш фоткатись з малюком на руках. Коротше, аватаркою все сказано :)))!

4. Анута

Анута Well-Known Member

агась, я прям як бронетанк. Спочатку йде пузо, потім далі пузо, потім ще пузо, а потім вже трошки груди і ніс )))))))))))))))))

чоловік сказав, що до 7-ої ранку жодних перейм. Має виспатись, а тоді якщо хочу - то в пологовий :) останні дні так важко стало носити... Краще народжувати коли бігаєш, весь в роботі, турботах... а тут вже ніби все готове і ще пливеш по хаті мов каравела на хвилях. Треба би вже курс міняти на ПБ ;)

5. natorella

natorella Well-Known Member

ань - давай на 6 - якраз як я сашку)))) в той день такі діти родяться - залюбуєшся

6. Анута

Анута Well-Known Member

в мене як не дивно тренувальні затихли десь після 23-ої години. Вчора і сьогодні до обіду мене плющило серйозно, а зараз тихо. Певно ще є в запасі кілька днів... Хоча з другими пологами щось говорити... як показує досвід Галі та Зоряни - 10 хвилин і ти щаслива мама ))))))))))))))))
    але мені чомусь хочеться народжувати в першій половині доби, знову якась вагітна заморочка :girl_crazy:

7. natorella

natorella Well-Known Member

от я боялась вночі родити. шось собі думала шо всі будуть спати а будити я ж не зможу. а пробка відішла в 3 ночі))) до 7 я нагулювала собі перейми хороші. і не йшла здаватись. а родила таки в 11 ранку - сонце світить памятаю - красота. всі шось ходять - прийшли на зміну. в настрої

ех дівчата - хочу з вами

8. Анута

Анута Well-Known Member

так в чому ж проблема? ;)

я народила Павлуся на світанку, можна так сказати. рівно о 9 ранку :)

9. Tequilochka

Tequilochka Well-Known Member

Дівчатка як вилікувати насморк. Купила піносол - ніц не помагає, роблю з ним інгаляції ше гірше(((

10. Natalia

Natalia Well-Known Member

А я вже тепер просто хочу народити :girl_sad: - не важливо коли, в який день,період доби, число, годину...

11. Єва

Єва Well-Known Member

Насмарк буває різний. Якщо це простудний - мені колись допоміг компрес зі самогонки (тільки довго не тримати, бо шкіра на носі буде лущитись). Якщо насмарк такий, як алергічний, невідомо від чого - то це від вагітності слизові носа набрякають. Я вже місяць з таким ходжу, нічого не допомагає.

12. airy_cat

airy_cat New Member

Мені дуже сильно допомогли каплі з розчином солі - марімер, якщо не помиляюсь. Але вони різні є, треба в аптеці питатися. Піносол так само дуже слабо допомагав, крім того від нього дуже неприємні відчуття пересушеності і судинки трошки лопалися.

13. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

то вперед:)
    не знаю що то зі мною, але щось мені так хижо, вже тиждень...вчора ввечері сил взагалі не було, температура 36, прокинулась знов як вижатий лимон, а ще шлунок так болить бррр

14. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Ну і я іду на узд..25 тижнів..попереднє було на 18...
    коли наступне робитиму - ??? певно, десь на 34-36 вже... з Любіком останнє мала на 32 тижні, перед самими пологами вже не робила...

сьогодні була в ЖК..здала кров з пальчика +стафілокок з Юрком...в лікарки ми були другими, тому не довелось півдня просидіти на коридорі...антитіла не наростають, а от гемолізини троха є..але казала УЄ не заморочуватися...талія в нас уже огого - 97 см....набрали ми 0,8 кг за 3 тижні...знову маємо магне в6 (я його усю вагітність майже п"ю), папаверин і вібуркол на 5 днів чергувати...про виділення - сказала, що норма...

15. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

я мабуть пропустила.... а вони в тебе є і лише титр не збільшується? по ідеї не мали б бути

16. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

чому??? каже, що все в нормі...що титр не наростає

17. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Ну може я не правильно зрозуміа..... просто якщо їх немає взагалі.... то пишуть антитіл не виявлено і мови про титр, про наростання взагалі не їдеться, бо що має наростати чи не наростати якщо їх немає впринципі. А з твого допису я поняла що вони виявлені але їх титр ( кількість) не збільшується.
    Ну але може то просто твоя лікарка так сворфолювала заплутано, чи то я така шибко вумна

18. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Себе згадую... Теж хотіла поскорше, бо ніби переношувала :)
    Але то дійсно правда, що ніхто ще з животом не залишився і ви не залишитесь :)

19. Януся

Януся Well-Known Member

Я вже почала потрохи скуповуватися:girl_crazy: Ох, і приємні ці клопоти....
    Дівчата, підкажіть скільку купляти одноразових трусиків?
    І у родзал дитинці обов"язковр розпашонка+повзуни чи можна "человечка"?

20. Nata

Nata Well-Known Member

Натальцю, знаєш як ми всі потім тобі заздритимемо? У нас вже підростуть, а ти насолоджуватимешся пузом :)

Статус теми:
Закрита.