Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Женічка

Женічка Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

Улянка,я знаю,що вже давно відомо,хто в тебе, тому й перепитала на якому саме тижні.
    у мене коліжанка на 11, тому й перепитую у всіх, бо самій так цікаво,хто у неї буде :)

2. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

аааааааа...бо ти вже 2-га, яка питає нинька, коли сказали, що хлопчик, то я подумала, що щось незрозуміло написала....

3. Tequilochka

Tequilochka Well-Known Member

Ні вчора, сама. Чоловіка вже буду брати на більші терміни)

4. puma

puma Well-Known Member

Уляночко,Ви таку красоту виклали на дівчинку. :girl_in_love:У мене хоч перша дівчинка,і я думала ,що придане на дівчинку маю,але такого я ще не бачила. Моя дівка ходить переважно в штанах,лише декілька платячок.

5. Уляночка

ну то, мабуть, у всіх так, бо зручніше..але то вихідний варіант...шкода, що в мене наразі нема донечки.......

6. Надька

Надька Well-Known Member

а до кого ви ходили на узд?

7. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

А ось тут дешеше!
    http://posydenky.lvivport.com/showthread.php?t=49354
    :girl_smile:

8. Tequilochka

Як і раніше до Вікторії Володимирівни
    Але чомусь лікарка сказала прийти на 14 тижні, бо вона хоче проконтролювати цей процес((

Останнє редагування: 26 Січень 2010
  9. olerusya

olerusya sweet candy ;)

все ще попереду!!!!

---------- Додано в 17:26 ---------- Попередній допис був написаний в 17:19 ----------

чомусь.....???? щоб гроші заробити! Я під час вагітності на УЗД була 6 раз, а це абсолютно непотрібно було! просто, коли ти носиш це створіннячко в животику, переживаєш за нього, і всі 9 місяців мрієш нарешті його побачити здоровим і щасливим, то зробиш все для цього... а лікарі цим вміло користуються! "треба, значить треба"! на другий раз така дурна вже не буду!:girl_cool:

10. Tequilochka

нєєєє, моя хороша. Вона не скаже приходити, якщо це дійсно не потрібно.
    я не віру, вона мені багато хорошого зробила, а тепер буде казати прийти за якихось 70 грн ( це так по знижках).

11. olerusya

olerusya sweet candy ;)

можливо у вашому випадку це дійсно так....:girl_curtsey:
    але, дивіться, на вашій лінієчці теж написано що ріст якраз від 13-15 мм. То чому ж кажуть що замалий?

12. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

+100. Вікторія Володимирівна, не належить до тих лікарів, які здирають гроші вона дійсно лікар від Бога

13. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Уляночко, респект тобі за гардеробчик!!!!:girl_claping: Ми теж дитині, до народження, окремо шафу-купе замовяли.... а місця далі не хватає.....:girl_in_dreams: Хм, з другим прийдеться третій поверх добудовувати....

14. Tequilochka

Це по відношенню до плідного яйця, воно мале. До речі,вона мені фактично рахує 8 тижнів(так як я без поняття коли завагітніла), а лінієчка дає розміри на приблизну овуляцію, тобто 6-7 тиждень. Але це все на мою думку)

15. olerusya

olerusya sweet candy ;)

ну ясно! а скажіть і мені прізвище цієї лікарки?

16. Tequilochka

Куніц Вікторія Володимирівна

17. Уляночка

АГА..Надійка сказала, чого я тільки четверту частину виставила....геть чисто мене "попалити" хоче...
    ой..сиджу і прислухаюсь, щоб цьопик копнувся, а то після 2-годинного випадку він, мабуть, бідаця настрашився....

18. kitty

kitty Well-Known Member

Якого такого випадку?

Моє малятко ьогодні щось тільки спить - ходили на КТГ плоду, то лікар казав, що щось спить і нічого не міняється - монотонно бється серденько і все а має бути якась реакція. Я вже настрашилась до півсмерті, але чоловік заспокоїв, не всі ж дітки однакові і не всім обовязково рухатись так як скаже лікар. Ми найбільш активні ввечері і вночі, то що мені тепер до нього вночі бігти на той апарат і казав що призначать якесь лікування. ;(

19. Зануда

Зануда Well-Known Member

Уляночко, якщо у мене народиться дівчинка мені доведеться запросити вас у гості. (ви ж не прийдете з пустими руками...;)) :)

20. Уляночка

та..в око стрельнули дуги від розвиваючого корика..півгодини ніц не видіда..тепер припухло і почервоніло

---------- Додано в 20:21 ---------- Попередній допис був написаний в 20:19 ----------

прийду..і не з пустими руками..але в обмін вимагатиму від вашого чоловіка короткий теоретичний курс "Як сотворити дівчинку":girl_haha:

Статус теми:
Закрита.