Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

Напевно ХГ і УЗД, бо 2,5 тижні то багато для похибки, та ще й в ХГ. Може ти завагітніла в попередньому циклі, де була пізня овулька, того так і виходить:)

2. Женічка

Женічка Well-Known Member

моя "лікарська" похибка варіювалась від 2 тижнів,до двох місяців, тому я схильна в першу чергу вірити своїм спостереженням!!!!
    якби я вірила всім УЗД і так далі,то мене успішно розродили б на 32 ТИЖНІ!!!!

3. Neverland

Neverland Well-Known Member

Нє... там точно нє, бо теж БТ міряла :) Та і теж тоді не виходить, бо тоді мало б бути ще плюс 3-3,5 тиждні, якби в минулому. Загадка.

---------- Додано в 15:34 ---------- Попередній допис був написаний в 15:30 ----------

А це на пізніх чи ранніх термінах? Бо в мене тоді був термін 7 тижднів всього, там нема де таку похибку "наколупати". Зрештою ХГ то не лікар, там похибка доволі низька, от і думаю... Хоча дочекаюсь іншого УЗД, десь так тиждні на 22, там і побачим що скажуть

4. Женічка

я вже писала, вибачайте,хто читатиме по третьому разу.
    перше УЗД на 6 тижні - каже,що плід виглядає на 9 тижнів.....
    огляд лікаря на 11 тижні,каже що матка як на 14 тижнів і перепитує,чи нема там близнюків.
    ну і останнє УЗД на 32 тижні каже,що в мене зріла вагітність і пора родити.
    я ж впевнена в терміні, бо до дня зачаття стосунків не мала пів року :) більший термін за той,що мені всі приписувала просто неможливий.

5. Neverland

Neverland Well-Known Member

Жесть.
    А тут як на мене цілком може бути правда, просто не всі діти шаблонно розвиваються, можливо просто дитинка швидче розвивалась. Але це аж ніяк не покази до "розродження" породілі :)

6. Женічка

ото ж бо й воно. я потрапила в лікарню з страшенним тонусом, так мене боліло, вони мене оглянули, сказали,що чого я вимахуюсь, давай родити.
    я в сльози, в шоці,й так мене ті непонятки з терміном діставали,а тут взагалі.
    "добрі" лікарі повірили мені і так я пролежала на підтримці до кінця вагітності. а коли "прийшов" час, то лікарка каже:"справді,твій термін виявився правильним, добре, що ми тебе тоді на збереження покали" :girl_devil:

7. Natalia

Natalia Well-Known Member

У мене від дня зачаття - 37 тижнів і 5 днів. :girl_wink:
    Але ж так точно теж не визначиш - все ще залежить від овуляції і коли саме запілднення відбулось.
    Так, порахувала, - від овуляції 37 тижнів і 2 дні. Терміни приблизно співпадають з акушерськими.
    Так що нас тут таких троє " на черзі" :girl_wink: Ще є mamba, але вона, здається вже не витримала і пішла в пологовий здаватись. :girl_flag_of_truce:

---------- Додано в 17:07 ---------- Попередній допис був написаний в 16:52 ----------

Neverland, я думаю у вас результати ХГ і УЗД показують акушерські ( ті що, рахують від місячних), а ви рахуєте реальні - тому розбіжності у вас нема, адже, наприклад, 10 тиждень акушерський відповідає 8 реальному тижню від дня запліднення. Відповідно вагітність рахують 40 тижнів по акушерському і 38 тижнів по реальному, від дня запліднення.

8. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

та,мабуть, на Джамбула..Калінін чи Улашин..не знаю...а якщо Мєчнікова не закриють, то Федина...

9. Анута

Анута Well-Known Member

дівчата, вже вкотре повторююсь.
    є різні "системи" підрахунків (можна так сказати).
    Акушерський термін вагітності рахується НЕ ВІД ДНЯ ОВУЛЯЦІЇ/ЗАЧАТТЯ, а від дня останніх місячних. Ось вам і набігає 2-3 тижні в залежності від циклу.
    і по акушерському терміну вважають, що вагітність 280 днів, або 10 місячних місяців, або 40 тижнів (кому як зручно рахувати).
    тому не плутайте праведне з грішним ;) і той, і той підрахунок правильний, по своєму ;)

а я зараз набралась наглості і розрізала торта з холодильника, що його вчора мама спекла. Вона в мене Тетянка і спекла тортика. А в мене такий депресняк, що я без дозволу "зверху" дозволила собі його розрізати і їсти. І то або я заїм той депресняк, або він з"їсть мене. Але чує моє серце, що одним куском не обійдеться...

щодо прогулянок: вчора бігала в перукарню - ну його лісом! там такий дубак, ноги від холоду аж вивертає... і не можу сказати, що слабенько вділась. Плюс мені зараз треба "носитись" як яйце писане, тому особливо на двір не сунусь. Регулярно перевітрюю кімнату.

і ще: ви тут розповідали що в маршрутках місце не уступають, хе... зустріла в магазині знайому, а та давай мене вітати з народженням другої дитинки. Я ледь не сіла на підлогу... і це я такий КОЛОБОК, що мало не покажеться....

10. Adelaida

Adelaida Active Member

Дивіться, що я знайшла :)
    http://40nedel.stb.ua/
    Я правда зараз не можу подивитись, але по відгуках гарні відео.

11. Ная

Ная Well-Known Member

Мене моя Софійка нині більше двох годин по вулиці вигулювала:girl_crazy:.Через мій пунктик в голові,шо з дитиною тре шодня гуляти,ми гуляєм кожнісінький день,я вже і до холоду якось звикла ніби. В басейн теж ходжу-двічі в тиждень на акву,раз в тиждень з Софійкою просто поплавати. Так собі думаю,якби не дитина,то я так в хаті півзими би і просиділа,бо часом ну дуже не хочеться виходити.

Кількістю тижнів вагітності собі голову не забиваю,природі видніше,а так взагалі терміни по УЗД і акушерські сходяться.

А от з апетитом в мене дивно,рідко коли сідаю їсти,бо хочу,переважно їм,бо треба,і то небагато і сильно перебираю:confused:.

12. Tequilochka

Tequilochka Well-Known Member

Дівчатка, підкажать що таке куприко тімяний розміір? Якщо я правильно зрозуміла - розмір ембріона?

13. olerusya

olerusya sweet candy ;)

плід міряють лише так, а не до кінця ножок! простіже кажучи - від голови до попи! :girl_wink:

14. Tequilochka

Tequilochka Well-Known Member

Мені сказала лікар, що він трошки замаленький, як на такий термін вагітності( 15 мм) Але казала не переживати. А я чомусь не можу((

15. olerusya

olerusya sweet candy ;)

навіть не думайте переживати!!! мені лікарі ще не таке казали! то дійсно ще дуже малий термін, через 2-3 місяці знов зробити УЗД - тоді вже можна про щось говорити! все ОК!!!:girl_bye:

16. erene

erene Well-Known Member

Я б Калініна не радила, бо мого чоловіка сестра родила минулого року в лютому, лежала в палаті з дівчатами які "родили" в нього, до однієї взагалі не приїхав, з початку не брав трубки, а потім взагалі виключив телефон,як потім пояснив " Не було киця можливості" ( в 1-їй ночі), а до дугої приїхав з запахом перегару, тай коліжанка моя працює там лікарем, то каже що відгуки про нього не дуже, але то те що я знаю , думаю в тебе є ще час подумати.

17. Уляночка

ясно..дякую...просто на форумі і одрі і каті добре про нього відгукувались, але маю ще час думати..

18. галичанка

галичанка Well-Known Member

Раз лікарка казала не переживати, значить підстав нема!!! Розвиток кожної дитини індивідуальний, ще наздожене своє! Підстав хвилюватись нема.

(А коли ви були, може в пятницю, було купа вагітних на УЗД і з чоловіками, і самі, і з мамою, і я думала, може і ви десь там?)

19. Надька

Надька Well-Known Member

Відповідь: Для мамусь і татусів

Сьогодні була на узд. 5 тиждень вагітності, плід має 6мм. таке малесеньке, а я його вже так люблю що з ним вже починаю розмовляти!!!! :)

20. Уляночка

ось осилила поскладати частину нашого приданого...
    бодіків маю від о-3 і до 1-1,5 рочку..штук зо 20..
    повзунят і сліпиків теж маю різних розмірів...
    футболочки і пісочники
    такі светерики
    костюмчики
    "кавалєрські" варіанти
    і моя "вихвалянка" ..сесія "Люблю маму/татка"

Статус теми:
Закрита.