Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Natalia

Natalia Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

Ого! А який же ж у вас термін? Моя кнопа десь біля 3600 зараз.

2. Neverland

Neverland Well-Known Member

Я от вирішила тиждень тому вирішила не їсти солодкого. Гордо трималась тиждень:girl_haha: А сьогодні зранку нажерлась цукерками "Гулівер":girl_haha: Ех, куди ж я без цукерок то...
    Токсикоз нарешті скінчився, нема більше того постійного відчуття "піднуджування" при думці про їжу, тепер можу їсти хоч. От закупилсь яблуками і ківі, хурмою, бананами.... все це буде в блендері перемішувати і їсти. До речі дуже класно виходить якщо в блендер накидати купу фруктів і потім ту кашку їсти. Я от хурму так їсти не можу, а замішану поміж яблуками за милу душу.

3. Olenya

Olenya Active Member

Ой, дівчата, в мене 33 тиждень. Як я їм, хто би знав. Все підряд, все, що під ясні очі попадає, солодке з солоним, стримати себе не можу, жаааааахххх!!!!!! Що робити??????

4. Lebidka

Lebidka Well-Known Member

Організм сам відчуває, що йому треба, а що ні.
    Щодо м"яса, то я його не їла 2-ва роки до першої вагітності, під час вагітності, після і тепер теж не їм. Головне вживати білок у іншому вигляді: горіхи, боби, сир, кефір і т. д.

5. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

6. Олюська

Олюська Well-Known Member

А я знайшла вихід. А то ввечері годинка 22.00-24.00 постійно хочеться щось їсти-жувати, то я купую соняшникове насіння і гризу, щоб не напихатися наніч:)
    А так то цілий день почуваюся як бочка, бо хочу багато всього корисного з'їсти, а дня бракує

7. Olenya

Olenya Active Member

Ти дивися бо від соняшникового насіння теж дуже поправляються, особливо від смаженого. ліпше фрукти їсти! але кому я розказую, як сама стриматись не можу!)))))

8. Nata

Nata Well-Known Member

Ви Олюську бачили? При її тендітній хвігурі можна і кілограмами насіння їсти :)
    А я вночі яблука поїдаю або апельсини.

9. Nastynya

Nastynya Well-Known Member

ага, фрукти, мені сьогодні лікар з пологового сказав, що я певно багато фруктів і овочів жую, бо в мене солі виходять, порадив більше зупи і каші їсти:)

10. Уляночка

а я вчора плакав-так сильно боліла спина,таз і сідниці, а від того і живіт,що думала,що гегнуся....ну чого то вже не травень!!!!!!!!!!!!

11. Dobra

Dobra Well-Known Member

Від дня зачаття 37 тижнів та 4 дні, лікар в консультації ставить 40 тижнів, але я собі рахую сама. Обоє лікарів, і з консультації, і з полового обіцяють більше 4 кг. Подивимось. Перше маля було 3800.

12. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

ггг
    в мене вранці стандарт вівсянка з джемом, або родзинками +чай з імбирем, або ромашка
    а сьогодні я вже встигла крім сніданку зїсти ще два періжки з мясом (картопляні) 4 печенька з маслом, 2 ст ложки олівє, а через годину прийшов чоловік і сіла з ним обідати-відбивна, трохи макарон, чай і цукерка...так то
    іноді можу перший раз в обід їсти, але останні кілька днів не так, може тому, що нервувала і схудла ...а ще не чую щоб малий копався...переживаю трохи
    позавчора сильно болів низ живота, вчора шлунок ніби і спина...той копчик вже так дістав!!!

13. Уляночка

після такого "обіду" він відпочивають:girl_wink::girl_haha:

---------- Додано в 15:02 ---------- Попередній допис був написаний в 15:01 ----------

Квітка, то куди народжувати підемо..

14. Dobra

Dobra Well-Known Member

Я до малої достукуюсь руками внизу живота, десь біля голови. Вже з 6 місяця відкликається - постукала подзвінкіше, отримала удар в печінку і мені спокійніше. Налагоджуйте з ним звязок.

15. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

В вас все збігається з лікарем - бо якщо рахувати від зачаття то вагітність триває 266 днів тобто 38 тижнів, а якщо від місячних то 280 (40 тижнів). Тому по "акушерських" вже 39тижнів і 4 дні - класно, вже скоро!!

16. kvVItKA

ААА КОПНУВСЯ!!!
    я просто від позавчора не чула...
    разочок, але впевнено...щастя:)
    в мене до тебе теж питання:) ну не знаю, я ще надіюсь що не закриють Мєчникова
    ес, ще кілька легших поштовхів зліва від пупка

17. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

О, то я вже 2-го лютого піду до Данкова домовлятися, щоб вже з Червонограда лишній раз не перти, ще й в таку погоду.

18. kvVItKA

о, дівчата, а скільки ви гуляєте? не маю на увазі останні кілька днів, бо сташна холодрига, але взагалі СКІЛЬКИ ЧАСУ?
    в журналі прочитала -ходіння по магазинам не вважається прогулянкою...я й по магазинам не часто ходила, а тепер виходить , що взагалі не гуляю..з хати в машину,з машини в супермаркет, машина-хата в мене щось таке:sad:

19. Dobra

Dobra Well-Known Member

Вже скоро, згідна. Вже мала 2 прецинденти для збору в роддом, один три тижні тому, другий кілька днів тому. Це були і схватки, і походи в туалет до 40 разів за ніч, тиск піднявся, а потім все пропало. За словами лікаря - головка малої натиснула, а вона дійсно дві доби довбалась (а це інакше не назвеш) мені в низ, і взагалі, це досить критичний пеіод - напряжежся, перенервуєшся - в роддом. Лікар наказав не напрягатись, доносити хоча б тиждень, до повних 38. Ось і лежу, навіть посуду не мию. І ще так смішно, родичі дзвонять - потерпи ще кілька днів, а то мені потрібно звіт доробити, а в того баланс, а в того ще щось. А тут - морози - як води відійдуть на вулиці, то спочатку лікар з породілі сосульки збивати буде, а потім роди приймати!

20. Neverland

Neverland Well-Known Member

В мене з тими тижднями взагалі якась біліберда. Точно знаю коли в мене була овуляція (міряла БТ), точно можу порахувати від О термін варітності, але за результатом ХГ (здала щоб підтвердити вагітність) і УЗД виходить на 2,5 тиждні більше ніж по графіку БТ. Тобто виходить що зачаття було за 2,5 тиждні до овуляції тої, яка по графіку... От я і думаю що правиьніше: ХГ і УЗД, чи мій графік :)

---------- Додано в 15:24 ---------- Попередній допис був написаний в 15:19 ----------

Я майже не гуляю, якщо не рахувати переїздки з Сихова до центру, бо там мама живе... Там така слизота, що я ліпше потерплю поки зійде лід ніж позабиваю собі ребра. Я взагалі в шоці від цьогоічої зими: раніше той лід двірники хоч якось по головних вулицях збивали, а зараз дурдом: каток на Горбачевського, біля Шувару взагалі каток не те слово, біля політеху роз"їздили що нема ради. Повбивала б ту владу і наші жеки. Тому гуляння і басейн відклала до потепління.

Статус теми:
Закрита.