Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Анута

Анута Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

ну майже так як в мене.
    Заспокойтесь і не накручуйте себе ;)
    ниркам (скоріш за все піелонефрит вагітних) будете допомагати колінно-локтьовою позицією, журавлиною (здається) і канефроном.
    А додаткова хорда - якщо каже, що така хорда не вважається паталогією, то варто вірити. Якби там було щось страшне - одразу б сказала і довелось би ТТТ малечу одразу оперувати або що.
    А за ту додаткову хорду пам"ятайте (а ще краще зробіть собі копію того заключення УЗД), аби в ПБ при огляді неонатолога, коли почує додаткові шуми в серці мати це заключення. Бо буде зайва біганина, паніка і стреси.

2. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

в нас на майданчику знову бейбі-бум..сьогодні дізналась, що дівчинка, з якою ми народжували в липні наших первістків народила донечці ще братчика в ніч на 1 січня..на початку травня у 3-річної Юліани з"явиться сестричка, а в червні маємо подвійне поповнення в дівчаток по 3 колу (в однієї хлопчик і дівчинка, а в іншої - 2 синочки)...так що знову буде весело....

3. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Краще быйтеся купити забагато:)

4. Надька

Надька Well-Known Member

це точно, ви врахуйте що якщо будуть хрестини то в подарунки щось для малечі принесуть,:girl_curtsey: а тим більше ви ж будете жити на небезлюдному місці і якшо шось то докупиться!!!!:girl_curtsey:

5. Уляночка

можна попередити,що одягу не треба...ми так і робили і робитимемо з Божою допомогою..:girl_bye2:

6. Анута

Анута Well-Known Member

я попередила, тик кого можна попередити, тобто близьких, що перед тим як щось купити нехай телефонують і радяться.
    Мені ще з Павлусем в ПБ нанесли пляшечок і т.п. До сих пір нове стоїть....

7. Уляночка

8. Tequilochka

Tequilochka Well-Known Member

підтримую. Ми теж з чоловіком думали, що будем утримуватись. Але коли прийшлось до діла то зрозуміли, що не зможем. Тим більше мені казала лікар, що можна, і тим більше, я думаю що не буде погано, якщо я і чоловік будемо щасливі і задоволені.

9. Ная

Ная Well-Known Member

Нині лікарка з медінституту мене повідомила,шо вони закриваються на помийку в середині лютого на місяць часу.Тішуся,бо тепер маєм всі шанси народжувати саме там:radist:

10. Natalia

Natalia Well-Known Member

Прогнози щодо народження моєї Юстинки продовжуються - подруга каже, що снилось на сьогодні, що народила я 28. Каже, що просто так нічого їй не сниться. :girl_tender:
    От ми собі і запланували - завтра останній "вихід в світ" з пузіком :girl_haha: - подивимось якесь гарне кіно, підемо в любиме кафе-кондитерську... :girl_in_dreams:

11. kitty

kitty Well-Known Member

Чомусь мені здається, що ваша Юстинка зявиться раніше числа так 25 - 26. :girl_curtsey:

Я от і про свій ПДР думала - по УЗД мені ставлять 15 березня а по місячним то виходить десь 23 лютого. На яке мені число орієнтуватись?

12. Уляночка

отак ми сходили на хот-доги і вже по дорозі додому я почала відчувати, що починається....а 19.30 відійшли води і за 2 год. ми вже були в пологовому

13. Natalia

Natalia Well-Known Member

Я думаю, якщо на кожному УЗД підтверджується дата 15 березня - то швидше на неї. Особливо точнішими є визначення терміну вагітності по ранніх УЗД, бо потім може бути похибка у зв"язку з різною вагою діток.

14. Зануда

Зануда Well-Known Member

З першою вагітністю мені чітко сказали на УЗД - 29 травня, точно так як і я порахувала. І 29 травня зранку у мене почались перейми. :)
    З другою вагітністю помилялись до такої степені, що похибка була мало не у місяць часу. А я всім сказала, що народжу між 29 жовтня і 3 листопада. Народила 3-го.
    Тепер на УЗД нічого не сказали. А я не питала. :) Хоча, наступногоразу треба буде заради цікавості порівняти інформацію.

15. Leila

Leila Well-Known Member

А коли наступне узд хочете робити?

16. Зануда

Зануда Well-Known Member

По ідеї планове припадає на 18-19 тижнів. Попереднє було на 13.

17. Уляночка

ну зовсім скоро....до кого плануєте іти?

18. Олюська

Олюська Well-Known Member

О, як ви мене втішили:) То ж тільки раз на рік закриваються чи як?

19. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Уляночко, щойно бачила фотки з "животиків" і виявляється що бачила вас в жк десь перед НР, ви ще були в такому фіолетовому пальтішку. Тепер буду знать в "ліцо" - може там ще десь і побачимося. Ви коли наступний раз до У.Є?

20. Олюська

Олюська Well-Known Member

Скажіть мені, то нормально, що я вночі по три рази бігаю в туалет? Йду перед тим, як лягати спати, тричі просинаюсь вночі і зранку, коли встаю - зразу в туалет. Коли була вагітна першою, то, здається, вставала 1, максимум 2 рази, а тут...

Статус теми:
Закрита.