Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ailenka

Ailenka Member

Відповідь: Для майбутніх мам

мені сам чоловік казав-перший та особливо третій триместр я тебе рухати не буду на рахунок сексу, а от посередині вагітності деколи згадували один про одного, але ця так би мовити "процедура" нагадувала секс пенсіонерів-акуратно, ніжно без фанатизму

2. мамочка

мамочка Well-Known Member

чесно кажучи Ви дівчата трохи дивні...
    Жодний лікар Вам ніколи не скаже що сексу в період вагітності бути не повинно...
    Я розумію тих в яких було якесь мазання, загроза викидню, або хоча б тонус, а якщо себе нормально почувати то чому відмовляти чоловікові і собі в задоволенні?

3. Niferttiti

Niferttiti Well-Known Member

Чому дивні??? В нашій сім'ї було прийняте спільне рішення відмови від сексу під час вагітності. Це право кожної пари обирати той чи інший варіант поведінки. Ми не керували принципом, що це може зашкодити. Та й від темпераменту партнерів прямо залежить таке рішення. Кожному своє, і нема чому дивуватися. :girl_curtsey:

4. Мар"яночка

Мар"яночка Well-Known Member

ну на рахунок жодного ви помиляєтесь навіть при нормальній вагітності при питанні чи можна, казали ліпше не треба

5. дашулька

дашулька Well-Known Member

Нам теж якось страшно було займатись коханням у цей період,тому ми прийняли рішення перечекати трошки,да й з моїм токсікозом до народження масі "далеко не заїдишь". Але,напевно,якщо дуже хочеться,то можно,тим паче,якщо мама себе добре почуває.

6. Nata

Nata Well-Known Member

Я можу Вас познайомити із своєю дільничою, вона ще не такі перли видає :):):) Просто все фільтрувати треба. І без фанатизму, в обидва боки, без фанатизму :)

7. Ная

Ная Well-Known Member

А лікарям так зручно,не матимуть з вами проблем в разі чогось,бо поняття про секс різні бувають:girl_curtsey:.
    При першій вагітності в першому триместрі мені лікарка так само радила утримуватися,бо не все було добре в мене,а на пізніших термінах навпаки казала,шо статеве життя вагітним лише на користь. Цього разу я навіть не питалась,керуюсь виключно своїми відчуттями.

8. mamba

mamba Member

привіт всім пупсам!
    дівчата, хто з досвідом? підскажіть чи ложили когось в патологію при трохи підвищеному тиску (122/75) на останньому тижні вагітності? предвісників немає, по УЗД чекати ще днів 10 - живіт не опустився, все глухо...
    звичайно, це страхування, але кантуватись в наших пологових задоволення немає...

9. Natalia

Natalia Well-Known Member

У нас це було не так часто як до ( навіть був період, коли тільки 1 раз на 2-3 тижні, коли в мене не було бажання), але ми не остерігались саме в якийсь період.
    Правда в мене практично не було токсикозу (підтошнювання зникало зразу після того, коли я щось з"їдала), протягом всієї вагітності всі аналізи, УЗД були в нормі і ніякої загрози чи тонусу.

10. Nastynya

Nastynya Well-Known Member

та вони перестраховуються, щоб в разі чого ви були поряд...
    а в мене трохи опустився живіт, і чоловік помітив, казали в пологовому, якщо до 8 лютого не перевернеться малеча то лягаєм чекати пологів...((( я вже такі викрутаси з малечою виробляю, що ви собі не уявляєте))) вчора на курсах казали що можна трохи на голові постояти( ну я до вагітності стояла), тож ми з чоловіком вже й таке робимо...

11. Надька

Надька Well-Known Member

:eek::eek: огого ото ви даєте

12. Natalia

Невже це високий тиск? В мене в нормі 90-100/60. Так під час вагітності 100-110/70, а останнього разу був 120/80. Лікарка сказала, що це нормально. Чи вас щось турбує?
    Для чого лягати в патологію, якщо у вас ще навіть не наступила ПДП? І, тим більше, хлопчики частіше ніж дівчатка можуть народжуватись після ПДП.

13. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

така сама реакція
    чула, що дитинка і перед самими пологами може перевернутись, все буде гуд!
    а щодо статевого життя, то кохались і кохались, а на 5-ому тижні взнали, що є загроза, до 11-го аніні, а потім просто рідше, бо я боялась, зараз і не особливо хочеться...аж страшно:) сподіваюсь то пройде, а ще мене щось то втомлює, хоч іноді сама накинутись можу, але вже рідко

Останнє редагування: 22 Січень 2010
  14. Natalia

І ще, живіт не обов"язково опускається заздалегідь, навіть при перших пологах. Моя лікарка розповідала, що іноді все готово, що, здається от-от, а носять ще 2-3 тижні. А буває навпаки - здавалось би там ще мінімум 2 тижні носити, а процес піде так швидко, що і за 1-2 дні родити можна.

15. mamba

mamba Member

нічо не турбує, навіть немає набряків....ніц нема, глухо як в танку ))))
    ось тому і питаю в дівчат, чи мали аналогічні випадки

ех...моя блакитна мрія ))))))))))))

16. Natalia

І в мене те саме - але я собі спокійнісінька. Навіть моє розрідження стільця ( вибачайте за подробиці) пройшло. От ще в понеділок зібралась в суд. Судді так і сказала - обов"язково прийду, якщо не буду в пологовому. :girl_crazy:
    НЕ ПЕРЕЙМАЙТЕСЯ!!! І чекайте з насолодою!

17. mamba

mamba Member

Я з великою насолодою чекаю дома в рідній хаті))))) Буду йти напевно "в отказ" :)))

18. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Це не підвищений тиск. Крім того,беруть сукупність факторів - тиск від 90\140 + аналізи сечі ( наявність білкуабо при відсутності - набряки і т.п.). Я всю вагітність мала тиск 80\130, інколи і 90\135- нормальні лікарі не кіпішували з того приводу.
    так що не накручуйте себе на пустому місці.

19. Romanivna

Romanivna New Member

А ми були в Прокопчук сьогодні. Сказала, що в мене права нирка барахлить (діагноз не можу прочитати), а в нашого хлопчика додаткова хорда в серці:sad:. Вона сказала, що в цьому немає нічого страшного....але я переживаю :sad:. Дівчатка, хтось щось про це знає?

20. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

в мене не опускався..зовсім....народила на 40 тижні

Статус теми:
Закрита.