Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Irusya

Irusya Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

Дівчата, а який верхній одяг ви носите? Бо я своє пальто вже ледве защібаю, а минулого тижня вдягнула куртку, то і не помітила як розійшовся замок... Щось треба терміново купувати, а так не хочеться...

2. Natalia

Natalia Well-Known Member

Ну значить є ще шанс на дівчинку! От мені теж дивно, що ви планували за 3 дні до овуляції і хлопчик получився... Чи, можливо, ти трошки в розрахунках помилилась?

3. Sonne

Sonne Well-Known Member

Ото і в мене те саме, вже така пузатенька і метелик в животику легенько крильцями тріпає:) Але з терміном я не прорахувалася, УЗД підтверджує.

4. Natalia

Я пуховик і дублянку - ті, що завжди. :girl_blum:
    А думала, що тільки на 7-ий місяць вистачить...

5. Анута

Анута Well-Known Member

в мене куртка така древня...
    але я далеко не хожу, то можу ще так походити. Десь далеко межи люди було б певно трошки не те....

6. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

я влажу абсолютно в усе з верхнього одягу - маю 2 спортивних пуховика, фіолетове пальто коротеньке і куртку купила в грудні в метро, бо думала, що в ніщо не влізусь..тому...
    аааааааа .. згадала ...відкупила ще пальто "вагітне", але там гудзики перешивала на 15 см, бо таке велитенське на мені...нічого...мамі віддам..

---------- Додано в 16:23 ---------- Попередній допис був написаний в 16:22 ----------

ні, таки 3 дні до овуляції...бо потім муж був тиждень в Стрию

7. Анута

Анута Well-Known Member

ІМНО у вас відлік до зустрічі пішов на дні ;)

8. Romanivna

Romanivna New Member

мене теж лікар направила. Правда УЗД показало, що там всього 3 тижні вагітності (хоча 5 там вже було). Багато хто стахується і направляє, щоб позаматкової не було.

9. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

То певно 5 по гестації, а від зачаття 3.

Дівчата, підкажіть, а то я "трава зеленая" - для дитинки в пологовий, що краще бодіки чи розпашоночки? Бо бодіки мені дуже подобаються і зручно мамі і дитинці - нічо ніде не скручується не піддирається, але з іншої стороним - може поки пупчик не відпаде, то ліпше та розпашоночка - все-таки не так облягає. Ану діліться досвідом кому вже "не в первой":)

10. Natalia

Надіюсь...
    Подруга тепер дзвонить розказати, що наша однокласниця ( в якої ПДП на 25 січня було) вже похрестила свою дитинку. А я їй і кажу: і що ти мені пропонуєш? А вона - що це може і швидше ніж 29 січня бути. :girl_crazy: (вона ще не родила). А я вже зразу подумала, що припише мені по сходах бігати. :girl_crazy:

11. Зануда

Зануда Well-Known Member

Я сьогодні впала. Йшла по малу у "Пізнайко", переходила дорогу і впала. На поперек. Страху наїлася, тепер прислухаюся чи все, як раніше, чи не штрикає, не колить, не болить...Чоловікові подзвонила, мало не розплакалась так себе шкода стало і так страшно. Але ніби все добре. Принаймні нічого не болить.

12. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

на форумівці всьо побач;)
    то саме, якість виглядає файною, ну якщо порівняти з тими, що я вчора за 860 міряла то точно зручніші і приємніші, як носяться-буде видно:)
    ще в кінці осені купила досить стильне пальто, розраховане і на вагітність і так носити,там фасон такий цікавий. Має на капішоні і на ліктях гарне хутро, то воно і підкладка тепла відщипаються, тому і весну в ньому проходжу:) лижна куртка на мені ще защіпається, тому в гори в ній:)

13. Ная

Ная Well-Known Member

Я в пологовий мала прості розпашонки,потім бодіки найзручніші коли дитина в підгузнику,бо як без,то кофтинки зручніше.

14. Анута

Анута Well-Known Member

до роспашонки треба буде якісь штанята.
    ми були в бодіках. Беріть такі, які розстібаються повністю. Або хоча б гарно горловинка і низ, щоб памперс змінити.

15. Natalia

Співчуваю... Я теж двічі падала, але якось так получалось, що на коліна і на руки спиралась. Але все удачно...

16. Nata

Nata Well-Known Member

Та я в лікаря не була ще :) І скоро не планую, з мене першої вагітності досить. З другим прийшла в 24 тижні (хоч УЗО робила, перекоалася що се добре і юш), і якраз нормально :)

17. Irusya

Irusya Well-Known Member

Я брала розпашоночки і сорочечки + штанці або з зав"язками або з гудзиками, що защіпаються на плечиках, шкарпеточки або пінеточки обов"язково.

18. Natalia

Достатньо великого рушника для малятка чи обов"язково мати одіяльце для перебування в пологовому?

19. Nata

Nata Well-Known Member

Я з першим мала розпашонки, з другим бодіки і... всі розпашонки повикидала :) Таки значно мені було з бодіками зручніше.

---------- Додано в 16:52 ---------- Попередній допис був написаний в 16:50 ----------

І повзунята ліпше брати ті, що мають вільний доступ до підгузника (розщіпаються між ноженятами)

20. Ная

Ная Well-Known Member

А сліпики такі шо розщіпаються зверху до низу,бо ті,шо мають защіпку по горловині і між ніжками,дуже важко на дитину вбрати,так шоб її не турбувати. Я розпашонки теж всі повикидала-виключно пологовий варіант:girl_smile:

Статус теми:
Закрита.