Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Анута

Анута Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

цілком можете. Тим більше, що це вже 3-я вагітність ;)

Олю, як каже Уляночка, акушерський термін вагітності рахується не від дня "завагітніла", а від дня останніх місячних. Тому і виходить різниця в терміні 2-3 тижні (залежить від циклу).
    а нирки - це халепа :sad: Тримайся! це ще тільки початок...

2. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

так було і вмене 5 років тому. А зараз багато змінилося. На Мечнікова,наприклад,братовій цьогоріч уже ніхто шви не обробляв зеленкою - вона сама запитала лікарку про це,бо 1,6 р. тому на Джамбула ще з першою через те пройшла. Лікар після пологів сказала чітко: зеленкою по теперішніх методиках уже не обробляють. Просю встати і йти в душ та мити ті шви виключно господарським коричневим милом.

3. Ная

Ная Well-Known Member

Певне тому,шо ви Мартусю на 2.5 роки раніше народили,колись так було,при мені інакше
    в 2007 мене теж не завозили,йшла сама,а в родзалі годин 5 пролежали,в палатах місця не було.

Одяг для вагітних я замовляла з "Олд неві"в Нью йорку через чоловікову тітку. В порівнянні з нашими цінами там набагато дешевше,ще й знижки часто бувають і якість незрівнянно краща.Тільки розміри там відрізняються трохи від наших,якшо тут я зараз купую L,то з того магазину мені і S підходить.

4. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Надю,зайдіть у відповідні гілки і після ознайомлення зробіть свої висновки. Для кожного підходить свій лікар. Одного універсального немає.Тому не чекайте,що хтось скаже: "йдіть виключно до того-то і того-то і буде вам щастя"

5. Анута

Анута Well-Known Member

в мене швів не було, тому обробляти не було що. А дівчатам теж казали мити милом

6. In4a

In4a Well-Known Member

Напевне мені пощастило, але навіть натяків на те не було. Як прикладати дитину до грудей я знала, але і моя лікар, в якої я народжувала, і акушерка, і неонатолог, і медсестра пропонували свою допомогу.
    В післяродову я не йшла і не їхали, оскільки народжувала в сімейній палаті, і там же залишилась до виписки.
    Дитину жодного разу не забирали від мене, тільки приходила медсестра десь кожні 3 години спитатись чи все гуд і кожен раз повторювала, що якщо якісь питання, то вона в сусідньому кабінеті, і коли мінялась зміна, то приходила попередня медсестра з наступню, і казала: "Це така-то, вона приступає до змиіни, запишіть її моб. телефон". До речі, медсестрам нічого не платила.
    Я навіть на УЗД не ходила, бо апарат привозили до мене в палату.
    Взагалі враження від перебування в пологовому суцільно позитивні (окрім "урочистої виписки":girl_mad:).
    Може пощастило... Бажаю всім такого щастя :girl_smile:

7. Nata

Nata Well-Known Member

Ну... мене на Батальній після операції потримали 5 годин в післяопераційній і відправили через довжелезний коридор повзти в палату. Самостійно :)

Думаю що можете, я з другим десь у 17 тижнів рухи відчула.

8. Єва

Єва Well-Known Member

Ти рахуєш з моменту зачаття (овуляції) чи від місячних. Бо є два поняття: вік(термін) плоду і термін вагітності (+2 тижні до терміну плоду).

9. Galya

Galya Well-Known Member

На першому поверсі, навіть не знаю який. До речі про шви - памятаю як 3 роки тому заходили в палату кожного дня і питали в кого шви - йдіть на обробку, питались хто хоче помитись, а тепер ніхто навіть не питав. Все міняється. Мені здавалось, шо з родзалу всіх везуть (правила такі, чи шо), бо хворою тебе все одно ніхто не вважає - мусиш зразу вставати, в туалет часто ходити, митись і т.д.

10. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

як обіцяла звітую, була в Скрині і в Інтерсіті (700-чя), тунік, як я хотіла(щоб попу закривала) не має, легінсів не має, джинси є, в Скрині в р-ні 400 грн,але взагалі не підійшли, в інтерсіті джинси зручніші, ті , що більш менш сподобались коштують більше 800 грн + підкладати треба, а таке свято не для мене, як купую щось то вже мус файно сидіти. Класичних штанів трохи було, але то теж не для мене, одним словом...йду ще завтра в Вам, Південний
    Ще бандаж дивилась, але не була настроєна міряти, про що потім пожаліла, бо спина почала боліти!!!
    з приємного, зайшли в Опера пасаж-гарно там так, в Chicco подивились на візочки, дали нам там свою рекламну продукцію і два пробніки
    тут писали про одяг на Краківському, може хтось напише конкретніше де шукати?, бо я там взагалі не орієнтуюсь. Дякую

11. In4a

In4a Well-Known Member

Дівчата, я ще купувала одяг на Франка в магазині для вагітних "9 Місяців", задоволена якістю )))

12. Oliusia

Oliusia Well-Known Member

заходите де продають весільні сукні,повертаєте на право,їдете до кінця і потім піднімаєтесь на верх.
    магазинчик по ліву сторону буде.

13. Angel

Angel Well-Known Member

то саме хотіла написати! там і лосіни були,які Квітка хотіла(я аж дві пари зносила))) і туніки,штанішки цікаві дуже,в ногах вільні,внизу на широкому манжеті,а поверху на бедрах коротенька спідничка на закльопки спереду,виглядало дуже стильно. я навіть зараз інколи ті штани одіваю,зверху стягую добре резинку,і все!

14. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Дівчата, а в когось болить/болів копчик, поясниця і тазові кістки на такому терміні, бо в мене біль просто капець...ходжу, розвертаючись цілим тазом...перевернутися лежачи - дуже боляче....

15. Angel

Angel Well-Known Member

це був кошмар,але мене почали боліти десь після 30 тижня,але так сильно! особливо тоді,коли спала і вранці прокидалась шоб перевернутись..і немогла,бо біль в тазі була шаленна,а як ті кості ше тріщали коли я переверталась з сторони в сторону,чоловік казав -роботр *ветрер*,а огромна як Валуєв,одним словом -прєлість)))

16. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

а в мене після 20...і то просто капці з тим болем...читаю про нестачу кальцію..попила його 2 тижні з вітаміном Д, але не знаю, чи довше можна...
    от прочитала про сидження не більше години, підставку під ноги (вже 3 дні маю), не робити різких рухів (часто буває, як і лаження по тарубетках, драбинах і т.д.), меню з рибкою,мяском, молочні продукти,зелень......ось таке...

17. Nata

Nata Well-Known Member

У мене з Петром шалено поперек болів, я просто плакала, не допомагало нічого.
    І про одяг: не знаю чи ще є, але я собі купувала обидві вагітності одяг на Добробуті, там і якість нормальна і ціна не захмарна була.

18. Leila

Leila Well-Known Member

От народиш і все те що тебе турбує кудись тай подінеться, потерпи трошки. Маленьке чудо того варте. А кожна вагітність по-різному проходить у одної і тої жінки. Я на 9 місяці вже не могда дочекатися коли народжу, живіт тренувався кожен день, а відпочити з малою дитиною не було коли. Пів ночі чекала коли попустить. А на паску то десь в 6 місяців, так скрутило спину, що ходити не могла і навіть не пішла до церкви. лежала пластом.

19. Angel

Angel Well-Known Member

тепер його вже там нема,перенесли в Інтерсіті на 700 річчя.....

20. Nata

Nata Well-Known Member

Статус теми:
Закрита.