Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мар"яночка

Мар"яночка Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

а моя малявка вирішила шо мій сечовий міхур якраз той орган яким весело побавитись, незнаю шо там відбувається, але інколи так скоротиться шо підскакую :girl_mad:

2. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

і я маю 1 вагітні легінси, а туніка шерстяна, от відколи в звичайні джинси не влажусь то так і ходжу + маю ще 3 сукні "вагітного" покрою, але вагітні колготки в мене 40 ден а то вже зимммно, з речей для вагітних маю ще сукню, але вона парадова
    Зараз планую подивитись на туніки і джинси ( щоб мала , що на форумівку вдягнути:) ), і мабуть білизну нову...

3. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

повірте,так як іноді дехто з медсестер-санітарок обробляє,то вже краще самій. перевірено.
    ага,про цей випадок читала у ін.гілці.Не знаю,як часто буває таке,але стосовно того конкретного випадку,розказаного форумлянкою- це з ряду "ОБС"-як розповідають сташилки майбутні мами ,які знаходяться на підтримці у патології.теж перевірено.
    Висновок: краще себе не накручувати зараньше, "фільтрувати" усіляки страшилки і читати корисні гілки на ДП ( ну хоча б гілку про ГВ починати читати під час вагітності, а не після пологів, коли і часу обмаль і проблеми з явилися)

4. Natalia

Natalia Well-Known Member

Я обійшлась 1 "вагітними" чорними штанами і ще маю червону кофтинку "вагітну" ( якраз ті, що я в них на фото з пузіками). Крім того, ношу всі свої зимові светрики - ті, що не дуже короткі. А білизну і колготки - ті, що завжди - мені в них зручно.

5. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

пощастило мабуть, в мене бюстик збільшився, а перетискати не добре і колготки звичайні або скочуються, або перетискають, може тому що я їх на животик натягую, бо змерзлюк. А у вагітних мені дуже комфортно:)

6. Natalia

Natalia Well-Known Member

Та я теж на животик натягую - але я одягаю теплі, прості. А груди у мене щось не дуже значно збільшились - той бюстгалтер, що я для годування купила ще завеликий, а зі свого любимого бюстгалтера я витягнула паралонові вкладки - і зручно.

7. Holly

Holly Moderator

Щойно від лікарки :sad::sad::sad: Сказала є загроза, відправила на УЗД + нирки. Нирки мають багато солі. Завтра маю здати сечу, якщо аналізи будуть дуже погані, кладуть в лікарню :sad::sad::sad: Єдине, що мене потішило - я бачила свою малявку, дитинка активно рухалась, махала ручкою. І термін таки більший, але не набагато. За моїми підрахунками 8-9 тижднів, а на УЗД сказали повних 11.

8. Niferttiti

Niferttiti Well-Known Member

Олю, а це на УЗІ тобі таке сказали?
    А як така різниця з твоїми підрахунками? То ти значить ще в попередньому циклі завагітніла, чи як?

9. Holly

Holly Moderator

Так, на УЗД
    А підрахунки... Я думала, що завагітніла 15 листопада. Виходить, що я була вагітна ще на початку листопада.

10. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

та ж вони від останніх місячних рахують..коли вони в тебе були?

11. Надька

Надька Well-Known Member

Дівчата, хто має якісь враження від лікарки Вандзьо Оксани Ярославіви, на вул.Тершакова??? напишіть?

12. Irusya

Irusya Well-Known Member

Дивно... Я також народжувала в медінституті, то шви породіллям обробляли в палатах, в кожного на ліжку, а також мили по три рази щодня... просто за дякую

13. loreniya

loreniya Well-Known Member

то знов я на три секунди прибігла почитати як попрати слінга... дякую за добрі слова! я ще про пологи не писала, але в двох словах - було дуже легко, просто незамітно, єдине що мене підрізали - 4 кг дитина, пуповина на шиї, а я тужусь аж повітря вухами виходить і не получається, приклалидатчик і я побачила як падає серцебиття моєї дитини... 90, далі 80... як в дурному фільмі, тільки ти не дивишся а участь буреш! повірте що ви б самі кричали ріжте... я була проти різання до того моменту... різали ножицями... не боліло. а коли зашили і перевели в палату боліло... я крутнулась і розріз полумісяцем вийшов з заходом на праву сідницю... ОЦЯ сідниця і боліла страшно днів 5.... То я винна, мені сказали не крутитись, а я подумала що ножиці для пуповини а не для різання мене і під схватку крутнула попою...
    хочу сказати таке - на мечнікова плюс такий що там нікого силою не стимулюють - я тиждень провалялась в патології - ще й в перііод перед новим роком - нікого не "ускоряли" на новий рік родила моя сусідка по палаті - лікар прийшов вчасно!!! мені під час родів НІЧОГО не кололи! і після тоже. Єдине що в вену поставили фізрозчин - пояснили що то для того щоб менше крові втратити в сумі. фізрозчин я купила сама в аптеці - він входив в набір на роди. Туди ж входила 1 ампула окситоцину і 2 ампули ношпи. після родів ті ампули далі стояли на столі. так що на рахунок колення можна бути спокійною.
    висновок я зробила такий - родове відділення супер, післяродове - построїти і постриляти... на домашні пологи я мабуть не готова - під час родів болю не було але вся сила ділась кудись - пальцем не могла ворухнути... я нікого не переконую, говорю про себе. Моя помилка була в тому що про грудне годування я знала все крім того як правильно прикласти дитину. Якби не шов і не соски пожовані я б їм там жорстоку розправу зробила, а так лазила по стінці в туалет і не могла підняти дитину... якщо знати про годування і мати нормальний шов, або ще краще не мати, то мечнікова нормальна лікарня!
    І ще - там теж є центр підтримки грудного вигодовування - можете туди не йти... там вам помасажують груди і розкажуть як то правильно цідитися і давати то молоко з пляшечки... Воно вам треба??? А от на фізпроцедури пожовані соски варто занести... мені помогло. хоч для того треба спуститись по сходах. Я то питання рішила з допомогою 10 грн - санітарка відвела - сходи то був мені барєр страшний з моїм швом.

ага і ще - я обіцяла написати на що схожі схватки - мої були схожі на біль при місячних + ДУЖЕ сильно "хочеться" в туалет по великому. Але то лише враження.

і ще - клізму перед родами на мечнікова не роблять. Хіба за гроші і по твоїй просьбі. І не бриють. Я сама побрилась. а моя сусідка по палаті родила не брита.

14. Holly

Holly Moderator

УЗДистка мене не питала за місячні, тільки гляну і сказала по розмірах і по розвитку повних 11 тижднів. Там щось вимірювала, то казала у 8-9 тижднів то виміряти не можна. А місячні були 26 жовтня

15. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

от я тобі лінійку зробила

---------- Додано в 13:04 ---------- Попередній допис був написаний в 13:03 ----------

отже, за місячними в тебе 13 тиждень почався, а за заплідненням 11...все правильно..

16. Galya

Galya Well-Known Member

Тепер трохи не так:) Після пологів 2 год. лежиш в родзалі. Потім йдеш в палату. Сама. Я прозріла - кажу 3 роки тому сервіс був - завозили:) Мені трохи голова закрутилась, як встала, то мене в кріслі завезли. Хоча якби я посиділа пару хвилин, то все б пререйшло і сама б спокійно дойшла. Потім майже зразу приходить в палату медсестра, витирає змазку, одягає дитину. Через якийсь час прийшла педіатр, оглянула. А наступного дня прийшла медсестра, взяла дитину і понесла в відділ новонароджених (якось так називається, там де медсестри весь час є), а ти доганяй:) Більше в палаті ніхто не дивився, тільки в перші години.

17. Надька

Надька Well-Known Member

АУ чому ніхто мені невідписує, я тут що небажана? ДоПОМОЖІТЬ:girl_cray:

18. Зануда

Зануда Well-Known Member

Можливо наразі не має тих людей, які би мали інформацію про цю лікарку, а може таких на цьому форумі взагалі немає. :) Не галасуйте. Читайте форум. У нас тут є відповідна тема про жіночі консультації - загляньте туди, може знайдете відповіді. Бажаю успіху. :)
    Я щось не можу пригадати з власного досвіду - роки минули, а знайти не можу: йдеться про перші рухи. Пишуть, що з кожною наступною вагітністю рухи відчуваються швидше. Чи я на теперішньому терміні можу вже відчувати рухи, чи то я собі так вмовила? :)

Останнє редагування: 20 Січень 2010
  19. Анута

Анута Well-Known Member

я і три роки назад сама йшла. Хотіли завезти, я сказала "Зайду сама" і з чоловіком під руку повільним кроком спокійно зайшла.

Галя, а в тебе який родзал був?

Надька, трішки спокійніше і стриманіше. Я розумію, що перша вагітність і куча переляку, але не вимагайте всіх відповідей вже і зараз. На ДП куча тем, посортованих (!) по певних питання для вагітних і скоріш за все там знайдуться відповіді на ваші запитання. Тут дівчата просто спілкуються між собою, а на якісь спеціалізовані запитання є відповідні теми і їх відвідують люди, які більше в тому орієнтуються.
    Я, для прикладу, не знаю відповіді на ваші запитання, то ж відповісти не можу. Як пише Занудка
    Успіхів! читайте форум

20. Irusya

Irusya Well-Known Member

П"ять років тому 2 год лежала в родзалі (дуже пильнували аби не заснула), потім казали встати і йти в палату... з дитям на руках.

Статус теми:
Закрита.