Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Натуля

Натуля Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

В мене теж був двосторонній вивих і я навіть в ремінцях спеціальних була. Але я навіть не знала, що це протипоказ до природніх пологів. Ні лікарю з ЖК ні з пологового нічого не говорила. При наступній вагітності буду вже обговорювати це питання. Просвітили...

2. kitty

kitty Well-Known Member

Я від вчорашнього ранку рухів малюка взагалі не чую, є якісь там лоскотання, але то далеко не ті штурхани, які я отримувала вночі і вдень від малого. Але стараюсь не переживати і вірю, що все там добре. Ну не може малятко постійно товктись, і поспати йому там охота :girl_spruce_up:

3. Natalia

Natalia Well-Known Member

Можливо це малюк перевернувся?

4. kitty

kitty Well-Known Member

Можливо і так - я не знаю.:girl_in_dreams: До лікарки піду аж 27 числа, то вже мабуть там мені намацає його положення. Чоловік більш перестрашений ніж я - він би вже і негайно дзвонив до лікарки і питався чи все ок. Але мені чомусь здається, що все у нас добре - ми рухаємось, ну нехай і не інтенсивно , як було останнім часом, але ж не все має бути однаковим:girl_curtsey:

5. Анута

Анута Well-Known Member

саме так...

6. Holly

Holly Moderator

Я напевно прорахувалась з терміном - живіт в мене вже видно і здається, я чую легнькі рухи. В неповних три місяці рухи я би точно не чула? чоловік жартує, каже тройня:girl_crazy:

7. Надька

Надька Well-Known Member

добрий день дівчата, Слава богу я приєднююсь до ваших рядів, Приймайте !!!!!

---------- Додано в 08:35 ---------- Попередній допис був написаний в 08:33 ----------

І зразу питання і прохання порадьте лікаря який би мене вів протягом вагітності і потім поміг при пологах, бо навіть незнаю шо тут і до чого, що має бути і як?

---------- Додано в 08:36 ---------- Попередній допис був написаний в 08:35 ----------

Чекаю порад і допомоги від Опитних !! :haha:)

8. Єва

Єва Well-Known Member

А потрібно? перші пологи ж пройшли вдало....

9. Зануда

Зануда Well-Known Member

Шановні пузатики Дівочих посиденьок - у мене криза одягу! :) Животик проявився швидше ніж я очікувала, потрібно міняти гардероб - може хтось підкаже де гарний вибір і прийнятні ціни на одяг для вагітних? буду вдячна. :)

10. Надька

Надька Well-Known Member

дівчатка чекаю, можете писати і в пп. кому як краще!!!

11. Ailenka

Ailenka Member

Торгові центри Інтерсіті на чорновола або сихові біля церкви-магазин "Все для майбутніх мам", на Південному тільки два магазини для вагітних-там мені не дуже сподобався вибір. і шукайте мережу Діанора-краківський, привокзальний, шувар. ціна-якість

12. Мар"яночка

Мар"яночка Well-Known Member

я одні штани знайшла в стоці біля палацу коперніка, там було тільки дві пари одних штанів, і то такі розміри, шо одні вшивала довго... а взагалі купила на Краківському там мабуть найдешевше, за класичні байкові штани заплатила 260 грн, то якраз і є львівська Діанора

13. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

і в мене, я раптом побачила, що вже "дуже вагітна" і нарешті зараз їду дивитись, що де є. Потім напишу чи щось знайшла

14. Натуля

Натуля Well-Known Member

оце насторожило:

15. Ailenka

Ailenka Member

тільки багато одягу не купуйте-все одно рости животик буде і наразі Ви себе "великою не уявляєте, а вагітність явище нажаль тимчасове. я купляла тільки необхідні-штани, джинсові бріджи на зміну, та сарафан, який зможу і після вагітності носити-покрій універсальний від 1-го місяця можна його носити до 9-го так і після народження дитини

16. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

ой...а вмене таке чудо в животику..розказую...плачуся, що воно мало копається, а як тільки починаю телефоном розмовляти з обраною для нього хресною, то так починаю варювати в животику...певно, підтримує наш вибір:girl_in_love:

17. Yoda

Yoda New Member

Щодо одягу, то ще варіант лосіни з туніками (сама маю таке шукати на вихідних, бо вагітні джинси вже трохи тиснуть якщо колготи під низ одягати).

18. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

от я з них і не вилажу...маю 1 вагітні і 1 невагітні лосіни і кілька тунік...+ 1 джинси для вагітних (це коли дуже зимно) і 1 сукенку безрозмірну (ще минулого року купила на ДН до свекра ішла, то вона підходить мені, бо вільного крою)...ще б капрі здалися, але ніяк ноги не доходять купити..

19. Natalia

Natalia Well-Known Member

Мене це теж налякало, коли перевернулась малявка,- бо я почала чути не такі інтенсивні рухи і зовсім інакшого характеру. Теж вже збиралась до лікарки, але подумала, що оскільки рухи є, то не буду завчасно переживати. На огляді так і виявилось, що ці зміни були пов"язані з тим, що ляля перевернулась.
    Вона в мене ще з 30 тижня в такому положенні "верх ногами". :girl_crazy: А я-то думала, що якщо так швидко перевернулась, то і народиться трошечки швидше... :girl_in_dreams: Не тут то було. Пригрілась моя малявка і не хоче поспішати до нас в морози...

20. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

Розумна малявка, знає де їй добре :) А про час, так у Вас він ще є. Моя Христуся народилася на 42-ому тижні. Дала мені можливість насолоджуватися вагітністю подовше :)

Статус теми:
Закрита.