Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Mariana

Mariana Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

Начиталась я тут про закриття Мечнікова і вже не знаю, що думати... А що робити в такому випадку, я вже маю свою лікарку, думала буду в неї родити, а тут таке...
    Дівчатка, поділіться такими відчуттями як рухи маляти. А то останнім часом в мене таке враження, що в мене не живіт, а футбольне поле (але всередині...)

2. Dobra

Dobra Well-Known Member

Лікарі до надмірних рухів ставляться з обережністю - може дитинка відчуває якийсь дискомфорт. Після скарги на активність своєї лялі лікар порекомендував пити валерянку. Під час падіння гемоглобіну нижче 90 теж рухалась, напевно нехватка кисню. Також не лежати на спині, по порушується постачання крові. Я тільки лягаю на спину - отримую удар в печінку, сяду шити, нагнусь - удар. Але на такому терміні як у вас в мене ляля також брикалась. Потім місця буде поменше.

3. cleonata

cleonata Well-Known Member

))) аналогічно, питаю лікарку а вона мені - та ви ше взагалі не можете рухи чути, ви ж першородяща! не піду до неї більше!

Дякую! ато в мне дуже схожі "попередження стусанами", таке там маля розумне в середині.

4. Анута

Анута Well-Known Member

перший відгук про неї на ДП!
    я в неї народжувала першого, задоволена і тому йду вдруге.

5. Галюня

Галюня Member

Анута я теж раніше збиралась народжувати в медінституті але мені сказали що медінститут закривають на мойку з 15 лютого до 15 березня -тому була перейшла на Мечнікова а там карантин і відмінили партнерські пологи...
    тобі на коли пологи виходять ? ти встигаєш? чи може спитати в лікарки чи закривають їх і з якого числа?

6. Анута

Анута Well-Known Member

в мене ПДР 10-12 лютого. чи доношу до того сроку? навряд, то би була фантастика.
    В мене в родині всі родили раніше, та й я першого теж на 37 тижні народила.
    сьогодні правда зникло відчуття, що от-от... видно я якось перейшла у фазу "буду носити". А як буде - життя покаже.

7. Dobra

Dobra Well-Known Member

В мене у ці ж дні, при чому лікар з роддому каже що поношу до 15 лютого, а з консультації - що десь в кінці місяця. Правда я вже ледве ходжу, не думаю що моя ляля так довго сидітиме. Просто я себе бережу, лежу багато, хочу щоб родичі повечеряли нормально, а не бігали перестрашені по роддомах.
    Я 2 тижні назад мала прецендент з ложними схватками, піднявся тиск і інші симптоми, це друга дитина, моментально опустився живіт. Але я була первтомлена, бо були гості в хаті. Мені лікар пояснив так - це третій критичний період - напряжежся, вродиш мометально, тому без подвигів. Дві моїх знайомих в січні так і вродили, від перевантаження.

8. Галюня

Галюня Member

Dobra ати де збираєшся народжувати ? в якому пологовому і в кого?

Анута ати можеш спитатися особисто в лікарки чи їх закривають чи ні ? я б тоді тоже там хотіла народжувати?

9. Анута

Анута Well-Known Member

моя в ЖК боялась що ще на Різдво народжу. Лікарка з ПБ сказала що задля дитинку мушу ще хоч з 2 тижні поносиити. Сьогодні вже рівно тиждень.
    Бережу себе, але лежати не можу. Лежати для мене просто мука...
    а живіт опустився ще до Різдва....

---------- Додано в 11:54 ---------- Попередній допис був написаний в 11:52 ----------

наразі ні, бо я до неї не піду.Як щось взнаю, то скажу

10. Ная

Ная Well-Known Member

Тут багато писали про те,як підняти низький гемоглобін,в мене ішне-гемоглобін 130,ШОЕ 6. Лікарка радить для розрідження крові приймати четвертинку таблетки аспірину щодня протягом тижнів двох.Але начиталася,шо аспірин шкідливий для вагітних,наприклад:
    Які є більш природні засоби для розрідження крові? Я знаю лише багато пиття,продукти з віт.С,вживаю але кров далі загуста.А може в мене все не так погано,шоб аж ліки приймати,навіть в маленьких дозах?...
    Хтось з таким стикався може?

11. Dobra

Dobra Well-Known Member

На Мечнікова в Іванойка. Коли взнавала в знайомих, це прізвище прийшло з кількох різних напрямків, і відгуки про нього були такі, досвідчений, з почуттям гумору. Бере скільки даш. І в цілому позитивна людина.
    В мене також опустився 3 січня. Щось у нас дуже синхронна ситуація. Аж цікаво.
    Мені лежати помагає вязання (я не забобонна), правда боком, по кілька хвилин вяжу. Вже закінчую вечірнє плаття, лишилось одне - не втратити безнадійно фігуру:girl_haha:.
    А так вічно тягне десь погуляти, правда як довго гуляю, то потім потрібно день відлежати, болить все внизу.
    Щось я тих лікарів не розумію - в мене 110 - потрібно піднімати, у вас 130 - понижати. В принципі ми не можемо бути всі з одним рівнем гемоглобіну. Кожен організм специфічний.
    В мене знайома родила з таким самим рівнем гемоглобіну, жодних препаратів їй не назначали. Плюс запас гемоглобіну не зашкодить, діло йде до весни, менше сонця і вітамінів, ще й до кінця вагітності напевно сам трохи понизиться.
    Мій чоловік, коли повернувся з медогляду, сказав, що зараз нові норми гемоглобіну, для жінок - 140, чоловіків - 160. (а не 120/140). Мене це здивувало, не знаю наскільки це правда.

Останнє редагування: 18 Січень 2010
  12. Ailenka

Ailenka Member

цибуля. свіжа цибуля

13. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Ой, гумор у нього ду-уже специфічний,для любителів "чорного гумору". Але лікар дуже професійний. Особливо після того,як бачила,яким чином він приймав пологи одночасно у трьох пацієнток ( діло було,коли ще індивідуальні пологи не практикувалися)- як дирегент оркестру одночасно керував.
    п.с. а ще- це один із лікарів із найнижчими "розцінками" на Мечнікова. ось так.

14. Анута

Анута Well-Known Member

а я вишиваю півсидячи. Тільки так і відволікаюсь від того, що все ниє...
    якийсь дурний стан - такого почуття розвалюхи не пригадую взагалі. може то на погоду списати....

15. Nastynya

Nastynya Well-Known Member

дівчата, в мене сьогодні так поперек болить, що ледве стою чи сижу, не можу зрозуміти чи це нирки так болять чи то я вже народжую:)мені ще трохи зарано...

16. Dobra

Dobra Well-Known Member

Навіть не знала. Мене не стільки цікавить ціна, скільки ставлення людини до віддяки. Попередній лікар, хоча попередила що віддячусь, мені хамив під час пологів. Я побрилась вдома, а води тільки по чуть-чуть підтікали, час був, я вирішила зробити це сама, бо як уявила собі санітарку з лезом, робилося зле. Санітарці показала, чи нормально - відповіла що так. А лікар під час зашивання кричав що погано побрита, і що я хотіла гроші зекономити. Хам. Це було на Батальній. Тому тепер орієнтуюсь на Мечнікова.
    Але на все воля Божа - можна добре родити в не супер-професіонала, і навпаки.

Просто організм напевно вже втомився, ще й картина за вікном радості не додає.
    Кожна вагітність не схожа на інакшу. Під час першої я останні дні вела активний спосіб життя, а тепер таке враження що чахну, мучусь також. Знайомі питаються:
    Що робиш - а я їм кажу - лежу цілий день, а потім втомлена лягаю спати. Навіть малу віддала бабусі, бо сильно мене втомлює.

17. Анута

Анута Well-Known Member

я все таки починаю схилятись до думки, що цей депресивний стан із-за відсутності чоловіка... сумно мені....

18. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

наскільки я знаю, доктор Іванойко - взагалі без "розцінок", сум жодних взагалі не називає ніколи...
    Я народжувала не в нього, проте часто його бачила в роддомі - він приймав паралельно пологи у жінки з сусідньої палати, потім відповідно приходив на огляди. Так ось, на наступний день після пологів він повернув тій жіночці усі гроші, якими йому в день пологів подякував її чоловік, коли побачив її одяг, постіль, принесені харчі...
    часто чула про його високий професіоналізм (моя братова народжувала в нього трьох діток, декілька знайомих також, усі відгуки - дуже позитивні), його також називають "учителем" нового покоління лікарів на Мечнікова (того самого начмеда Усика, наприклад).

19. Dobra

Dobra Well-Known Member

Піднімайте собі настрій всіма способами. А то одночасно робиться сумно і вашій лялі в животику. А ій потрібно набиратись сил. Хоча десь читала, що перед родами у жінки начинається меланхолія, вона робиться плаксивою. Це закладено природою.

20. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

не уявляю який в мене буде стан на тижні 30-ому,якщо я вже зараз лінюсь йти в душ, в душі кайфую, але потім обтирання молочком, сушіння волосся і я як витиснений лимон. А ще збираюсь зараз на вечерю їхати і ні в що не влажу!!!:girl_cray: на днях мус йти щось купити, бо вже щось дуже величенька стала, а то тільки половина терміну...

Статус теми:
Закрита.