Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Natalia

Natalia Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

У вас все так, щоб було велике бажання пошвидше зустрітись з ляльою. :girl_wink:
    А я, мабуть, як слоник буду носити... і носити... що ніяких симптомів нема. :girl_crazy:

2. Ная

Ная Well-Known Member

Ануто,може то і від погоди,в мене чотири дні постійно і досить сильно боліла голова,я намагалася той біль ігнорувати,вчора поміряли тиск-низький як для мене,помогло горнятко міцного чаю.А потім чомусь на пів дня заклало мені вуха,відчуття не з приємних.Нині вже почуваюся цілком нормально.
    А ше мені здається що дитинка в животі перевернулася,бо раніше рухи відчувала більше збоку внизу,а тепер десь під шлунком і почала сильно турбувати печія.

А не знаєте на скільки часу,я все не втрачаю надії народити в медінституті...

3. Анута

Анута Well-Known Member

може й від погоди. Але тиск в мене нормальний як для мене. Просто як тюфяк і відчуваю кожен м"яз, особливо при ходьбі дуже відчуваю м"язи промежини і ніг. Видно таки дитятко тисне вже

4. Natalia

Natalia Well-Known Member

Моя лікарка тиждень назад, коли оглядала животик, сказала вагу.

5. filolog

filolog Well-Known Member

Христос народився! Шановні форумлянки! Звертаємось насамперед до вже досвідчених мам, які народжували десь недавно (взимку) або ж минулого року цієї самої пори. Чекаємо на малючка приблизно в середині лютого (ні, Валентином не буде:)). Цікавить таке питання: у чому ви забирали своїх новонароджених із пологового? Тобто у що вдягали (верхній одяг + конверт)? А то є різні варіанти: конверти всякі різні, костюмчики, комбінезончики і т. ін. Тож цікавить попередній досвід. Будемо вдячні за поради.

6. Nastynya

Nastynya Well-Known Member

А не знаєте на скільки часу,я все не втрачаю надії народити в медінституті
    та ніби на місяць...

7. МарянаК

МарянаК Well-Known Member

Моя була закутана в пеленки і в конверті з овчини. Але скільки там того зимного - від дверей пологового зразу в машину ж.:girl_smile:

8. cleonata

cleonata Well-Known Member

Хтось десь бачив Графік закриття пологових стаціонарів на 2010 рік?

З травня Мечнікова таки закривається. За попередніми даними- на 1,5 міс.,хоча спочатку планувалося на 3 міс. для закінчення ремонту. Але оскільки кажуть,що поки наповні ремонтні роботи не вистачає коштів,тому поки планують закритися на 1,5 міс.

9. Натуля

Натуля Well-Known Member

А ви малявку з собою в ліжко візьміть, цицю в рот і нічки спокійні будуть :girl_smile:.

10. Галюня

Галюня Member

дівчата доброго вечора ...допомагайте мені бо не можу визначитись з пологовим будинком а також і з лікарем ? що порадите?
    хочу партерські пологи але кажуть що вони всюди відмінені?
    хотіла в медінституті родити а його закривають на мойку?
    що порадите?

11. cleonata

Я мрію на Мечнікова, але його закривають на мийку тоді коли я маю родити., то я взагалі вирішила в Городенку їхати))) ( івано-франківська обл.)
    перечитайте тему http://posydenky.lvivport.com/showthread.php?p=611309#post611309
    Там всю інфу знайдете.
    Мій субєктив: Батальна - дуже дорого!
    Медінститут - там всі з патологіями і болячками родять
    Джамбула - для мене циганський табір - як подумаю аж мурашки бігають по шкірі (незнам чо)
    Мечнікова - мої всі знайомі там родили і перечитала я вю тему про пологові вирішила шо він найкращий.

Ще раз повторюю - ЦЕ МІЙ СУБ'ЄКТИВ!!!

12. Анута

Анута Well-Known Member

ну дякую, дякую.....

13. Галюня

Галюня Member

я теж була обома руками за мечнікова ,бо хотіла до Федини і партнерські пологи дуже-дуже бо боягузка а з чоловіком не боюсь і тут таке кажуть карантин до кінця лютого...а в якраз або в кінці лютого пологи...

Анута а ви в кого плануєте народжувати?

14. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

Щоб мене тягне на цю гілку :rolleyes: Останнім часом все частіше і частіше заходжу в "Пузату хату" (то я про розділ на ДП). І чого б це? :girl_cool:

15. Анута

Анута Well-Known Member

ню-ню )))))))))

Обласна, Нечай Оксана Сергіївна

16. Natalysa

Natalysa Well-Known Member

quote=Natalia;617851]А я, мабуть, як слоник буду носити... і носити... що ніяких симптомів нема.[/quote]
    Я хочу сказати, що родила в кінці 38 тижня. День перед тим я ще екзамен здавала, а вночі води відійшли.
    Я вам скажу, що нічого не відчувала до останнього, тому і в вас може так бути.

Синтепоновий костюмчик, конверт(простий, не на овчині) і ще корзина. Під низ:льоля, кофтинка, повзуни, 2 шапочки - легша і зимова.

я там родила. в мене було без патологій і вагітність проходила легко. Правда, перед родами я була поганої думки про цей роддом.

17. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

в мене приблизно таке ж враження про ПБ на основі усього прочитаного-почутого: Медінститут-прохідний двір, Батальна і Джамбула просто мене лякають, хотіла на Мєчникова, там братова 2-х племінників родила і більшість знайомих, всі задоволені і ставленням персоналу і умовами, але вже бачу не судьба:girl_cray:

18. Муська

Муська Well-Known Member

Шановні майбутні мамусі,будьте спокійними і вважайте на здоров"я на наступному турі виборів,бо вже четверо діточок встигло народитись на дільниці по Україні :girl_smile:

19. cleonata

це підтверджена інфа?, а хто роди приймав?

20. erene

erene Well-Known Member

Оксану Сергіївну знаю добре, так як в медінституті лікувалась в лікарки майже рік, постійно ходила до неї на ультразвуки, не знаю як на пологах, але так супер- завжди уважна, чуйна,все розкаже, пояснить, приділить увагу,до неї завжди багато людей, думаю ви не помилились з вибором лікаря, чекаю відгуків про неї на пологах.

Статус теми:
Закрита.