Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Анута

Анута Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

я якщо рахувати від довагітної ваги набрала 10 кг, але з токсикозом в перший триместр шалено схудла...

2. Yoda

Yoda New Member

На 19 тижні я набрала 10 кг, хоча до 13-14 тижня зовсім не набирала, так як був токсикоз. Лікар сказав, що то організм запасається після токсикозу.

3. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

може, то дурне питання, але все ж..ногу на ногу постійно закладаю, бо мені так зручно...так "нізя" чи "зя"?

4. Niferttiti

Niferttiti Well-Known Member

Та нізя у будь якому випадку. Чи вагітна чи не вагітна. Оскільки погано буде циркулювати кров по ножках. А оскільки під час вагітності є схильність до варикозу, то думаю закладання ноги на ногу буде цьому ще більше сприяти. Можна і треба ноги до гори закладати .

5. Уляночка

я знову запитую, чи не зустрічав хтось розкладу "мийок" на 2010 рік?

6. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

Я поправилась на 7-8 кг, я слоньо. Ногу на ногу іноді закладаю,але щось про то не задумувалась...знаю , що добре ноги догори піднімати, пробувала раз так заснути, не дуже вийшло...
    все...спина внизу ввечері вже так болить ,що капці, вчора як качечка ходила,тре пояс чи бандаж але не знаю який. Лотоцька радила такий як колись були на гачечках,але їх вже ніби не продають...мо хто чув про такі?

7. Уляночка

я з Любком носила якийсь на шнурівки, але трохи було незручно, бо то була весна дуже тепла і мене парило, але вдома одягала, бо животяра огого був...

8. Natalia

Natalia Well-Known Member

В 20 тижнів - приблизно +5 - 5,5. І це у зв"язку з токсикизом - тобто тошнило і я мусіла постійно щось з"їсти щоб перестало. Але ноги, руки... не змінились практично.

9. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

я взагалі на зиму завжди попраляюсь, тобто літом до 50, а взимку до 56 важу і так 3 роки вже. Але я вже майже 60!!! правда в мене не було і натяку на токсикоз...
    Уляночка,о! може то і є той на шнурівках, а де купували?

10. Irusya

Irusya Well-Known Member

Щодо ваги, останні три роки важила 50 кг, влітку трохи поправилась і в 6 тиж вагітності важила 54 кг, цього тижня - 56,7 кг, всі свої кіля відчуваю на животі і попі.
    з першою вагітністю на пологи йшла з вагою 58 кг, а до того важила 46.
    Цього разу думаю, що буде більше 60... на зріст 158

11. Nastynya

Nastynya Well-Known Member

не памятаю як було на 20-му тижні, зараз від початкової ваги маємо +10, але зараз хочеться солодкого більше, боюсь щоб в останні місяці засильно не поправитися...

12. Уляночка

в аптеці на Симоненка

13. Galya

Galya Well-Known Member

Я вже писала раніше - в першу вагітність щила пояс дородовий і післяродовий (окремо) на протезному заводі. Треба прийти, знімуть мірки і за пару днів пошиють. Дородовий - аж до пупця, з тканини, з широкими резинками по низу живота, на шнурівках. Післяродовий - ше вище (бо живіт менший) - теж з тканини з резинками на весь пояс.

14. Уляночка

щодо болю в тазі і в ногах...скористалася я рекомендацією Янусі і почала пити кальцемін і вітамін Д...помагає..

15. ТАНЮСЯ

ТАНЮСЯ Well-Known Member

Відповідь: Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки

Дівчатка,може хтось володіє інформацією,щодо відкриття пологового на Джамбула,поділіться будь-ласка.

16. Lavazza

Lavazza Well-Known Member

з 12 січня

17. Уляночка

а маєте інформацію про інші пологові на цей рік?

18. natka75

natka75 Well-Known Member

19. Уляночка

20. Ailenka

Ailenka Member

а на який приблизно термін закриваються пологові будинки? в мене виходить народжувати якраз в останній день місяця квітня. не хотілось би щоб перед твоїм носом закрили пологовий)))

Статус теми:
Закрита.