Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. cleonata

cleonata Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

ні в якому разі не можна - краще вже просто полікувати з місцевим наркозом, і обовязково лікарю сказати по вагітність.

2. Lebidka

Lebidka Well-Known Member

Дівчата, ви що хочете кажіть, але рухи дитини не бувають пульсуючими :)
    Бо я притискаючи руку до животика чую такі ритмічні удари вже з 12-го тиж.
    Я при першій вагітності теж думала, що це малюк, та лікарка з мене посміялася і сказала, що це матка, яка готується пологів протягом терміну вагітності :)

Справжі рухи ви ні з чим не сплутаєте ;)

3. cleonata

cleonata Well-Known Member

перші рухи мають силу дотику схожу - як удар пульсу на запясті - це різні речі., удари не можуть бути пульсуючі.

4. галичанка

галичанка Well-Known Member

Може можна буде якось виявити причину без рентгену? Часом буває, що зуб з диркою болить і віддає у зуб без дирки. А лікар простукував вам по зубах, щоб виявити який саме болить. А буває щось забивається під десну, болить страшенно, здається, що то зуб, а насправдя ясна. В мене таке часто буває, болить ніби зуб, а я знаю, що там вже нерва нема.
    Може безпечніше для дитини відкрити зуб і під місцевим наркозом його пролікувати, ніж опромінювати рентгеном? Треба нашого рентгенолога SovaBa спитати...

5. Януся

Януся Well-Known Member

У мене на 9 тижні вагітності також сильно болів я думала що зуб, ледве дочекала ранку, обезболююче не пила. А виявилося (не пам"ятаю як по науковому називається), що просто це було запалення тієї частини десни, що між зубами. Лікарка казала, що часто таке зустрічає у вагітних. Стоматолог зробила мені 2 рази промивання Мараслвіном у себе в кабінеті, я ще 2 дні вдома робила промивання вдома і пройшло :girl_spruce_up: Може підіть до іншого лікаря хай подивиться?

6. Vesnyanka

Vesnyanka Well-Known Member

В мене теж колись болыв передостанній зуб без дірки. І постукуванням ніби він болів. А після рентгену виявилося, що неправильно росте мудрий зуб, зачіпає сусідній і від того така біль.
    Щодо рентгену, то знаю випадок, коли також дуже треба був рентген. Попередили лікаря, знесли всі ті фартухи (чи як там вони називаються). Ніби все гаразд. Але на таке справді варто йти, коли всі інші причини виключені.

В мене колись бабця прикладала на ніч на ясна за щоку біля хворого зуба кусочки сала маленькі. Можна і солене, а краще сире (як якість знаєте). До ранку боліти переставало. Я раз теж так спробувала, коли на вихідні попало. Помогло. Може варто спробувати ще щось з таких методів народних.

---------- Додано в 23:29 ---------- Попередній допис був написаний в 23:25 ----------

І мені так один час було зручно. Кажуть, що якщо не крутиться так голова і почуваєшся добре, то можна. Просто в багатьох так перетискається яремна вена, але тоді самопочуття погіршилося в такому положенні.

7. Анута

Анута Well-Known Member

я би вам порадила ось це питання написати в приват до SovaBa.
    Вона і працювала з тим (рентген як я зрозуміла з дописів), і межі-норми опромінення знає, і самій під час вагітності довелось рентген робити і зовсім не зуба (якщо немі не зраджує пам"ять). Думаю вона вам дасть більш кваліфіковану пораду щодо рентгену аніж наші здогадки. Успіхів!

8. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

а я туйво..."шмоточніца"...тепер на себе грошей то не трачу і модні журнали сі не дивлю, але манія на мацюпуськи лашки мене переслідує...ось мої позасинали, а я в неті на різних сайтах модні фішки для новонароджених переглядаю...

9. Анута

Анута Well-Known Member

я як була десь місяць назад в Антошці - добре що грошей зі собою не мала ))))))))))))))))) а на 100 грн там не розженешся, тому я так, по скромному ))))))))))

за мої скромними підрахунками ще зо 2 тис.грн і маємо вкластись в те, що найближчим часом особливо нічого потрібно не буде (я не рахую пологовий та пологи). А ще частина приданого вже є, ну і "спадок" від старшого брата.

в мене таке відчуття, що сьогодні пузік почав опускатись.... найближчими днями буду це точно бачити, якщо це дійсно так. Бо раніше був мало не під підборіддям як сиділа, а зараз дещо нижче... Щоб тільки той лелека на тому морозі не змерз ;)

Все слідкую за Галею, а вона щодня на ДП відмічається...

10. Уляночка

а в мене "спадку" нема: усьо продала...усе думала про доцю:girl_smile:...а вийшов синочок, але моїм "модним" хлопцям оновлю гардероб відповідно до моди 2010, а то претензії почне згодом виставляти, що повзунята не хітові були:girl_haha::girl_haha::girl_haha:

11. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

дівчата а Лоренія вже народила?? Бо щось не чути ніц про неї

12. Curly Xena

Curly Xena Well-Known Member

Уляночко, в антошці зараз великі знижки на бебіковскі лашки - вперед :)

13. Анута

Анута Well-Known Member

Останні відвідини: 28.12.2009 10:01

все може бути ;) будемо чекати з гарними новинами :)

14. Уляночка

от сьогодні думала, що зараз найважливіше в моїй вагітності та підготовці до з"яви синочка....1. щасливо і з добрим здоров"ям доносити малятко ще 4 місяці; 2. гарно інформуватись про ГВ; 3. добре підготувати Любасика до появи братчика; 4. правильно обрати пологовий і лікаря; 5. купити возика і т.д.; 6. обрати ім"я!!!!!!!!!

15. Yoda

Yoda New Member

А попередні пологи де були і в кого? Не маєте бажання там же народжувати?

16. Уляночка

Батальна,липень 2006, Сімкін О.Л.......тепер не хочу там, бо умови такі ж є і на Мєчнікова, і на Джамбула...вдвічі там дорожче, та й лікар вийшов цей у мене спонтанно, бо домовлялась з Прокопівим І.В., але він не приїхав на пологи, бо був не у Львові...

17. Galya

Galya Well-Known Member

А я все ще тут:) Десь читала, шо коли переношуєш, то можливо через те, що якась справа є незавершена (в мене така справа свят-вечір:) Так шо побачимо завтра наскільки то правда)
    Цікаво, як Лоренія - вона 28 здається якраз мала в ПБ "здаватися"...

18. Анута

Анута Well-Known Member

а у мене пузік таки почав стиха опускатись. Лікарка каже пити Магне Б6 аби не народити передчасно, але я чомусь зовсім не маю бажання то пити. Та і раніше 20 числа мені точно не можна, бо відпустила чоловіка у відрядження до 20-го )))))))))))

дивилась сьогодні ціни на памперси............... таки буду практикувати висаджування

19. Galya

Galya Well-Known Member

Цього разу в мене живіт більший, мабуть. Наміряла 105 см (правда, лежачи 100:)) Подивимось, яка дитина буде з того всього

20. Анута

Анута Well-Known Member

ідея, треба буде поміряти

Статус теми:
Закрита.