Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

Відповідь: Для майбутніх мам

не маю нічого проти авторитету тієї лікарки для вас:)
    я вже писала,що наприклад від кальцеміну відмовилась,бо кальцій що з вітамінами надходить осідає,(тут про вітаміни вже багато писали) а надлишок вітамінів так як і брак то недобре. Тим більше не всі вітаміни можна з продуктів отримати, принаймі зимою і весною то точно, я не агітую за штучні вітаміни, аж ніяк, сама зараз не приймаю їх, але я про те, що вони швидко виводяться вперше чую...

2. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

в мене ТАК почали груди рости...чоловік ся тішить...але щоб не було, як в минулий раз...груди великі, а толку мало...дурний лактостаз і дурна перестрашена я, що на слова "що ти дитину мучиш,.він голодний"....здалася дуже швидко і перейшла на змішане, а потім і на ШВ...

3. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

та сама історія:) 2 тижні тому купила бюстик, ледь відставав, вже з нього трохи виперає:)

4. Мар"яночка

Мар"яночка Well-Known Member

ну думаю за нирки хвилюватись треба в тому плані шо прийдеться пильнувати і їх і свій харчовий режим, навантаження на нирки сильне під час вагітності. в мене камінь відірвався був і пішов, так мені і так сказали не їсти ні гострого, ні закруток і так далі.....

5. Златка

Златка Well-Known Member

Улянко, а думаєш то від вітамінів? Я під час вагітності їх пила, моя подруга - ні, але поправились ми майже одинаково :confused:

6. Natalia

Natalia Well-Known Member

А в мене навпаки трохи зменшились. Коли активно виділялось молозиво - то були більші. І вага вже 3 тижні як перестала змінюватись - + 10,5. Вже знайшла інформацію, що це нормально, що перед родами взагалі часто худнуть на 1-2 кг в зв"язку з тим, що вода починає менше затримуватись в організмі.
    На рахунок вітамінів, теж всю вагітність п"ю Нутрілайт ( від Емвей). Як бачите, на вагу це не вплинуло і вагітність проходить добре. Ще маю приклад подруги яка вже дві дитини виносила вживаючи тільки ці вітаміни - і теж все прекрасно - ні одного лишнього кг. Тому вважаю, що якщо вже і приймати вітаміни в таблетках. то тільки натуральні ( не синтетичні), бо економія на грошах може дати інші негативні результати.

---------- Додано в 13:04 ---------- Попередній допис був написаний в 13:00 ----------

Доречі "розперти" може від нестачі вітамінів в харчуванні. Організм просить з"їсти то те то інше, щоб компенсувати недостачу. От ви і напихаєтесь лишніми вуглеводами і жирами... І... результат "на ліцо". Мабуть всі помічали, що влітку маємо менше бажання до їди. І це не тільки через жару, але і через те, що організм більше насичений вітамінами і не просить лишнього.

7. Анута

Анута Well-Known Member

а в нас почалась історія з щиканням... Павлусь щикав регулярно 3 рази в день мін. по 10 хвилин, тепер цей "пузожитель" почав щикати...
    так щось мені все важко стало... габарити свої зовсім розрахувати не можу - ніде не вписують, всюди зачіпаюсь або пузом, або плечем, рукою і т.п.
    капець...

а на пилок алергії не буває??

8. Lavazza

Lavazza Well-Known Member

в мене в холодильнику стоїть, а я мордуюсь, чим той гемоглобін підняти:girl_claping:

9. Nastynya

Nastynya Well-Known Member

а в мене якийсь страх почався щоб передчасно не вродити(((, помічаю трохи твердне живіт, а може так виглядають тренувальні? а ще час від часу ниє животик, от і переживаю...

10. Lebidka

Lebidka Well-Known Member

Буває, особливо у тих, хто має алергію на мед чи квіти. Пилок буває різний (з різних рослин і квітів), тому потрібно спочатку трішки, пару грам, спробувати (навіть якщо є алергія на мед)

11. Анута

Анута Well-Known Member

в мене вже давно твердне. на кілька секунд і потім відпускає. думаю, що це тренувальні. В мене ще пуз високо, тому наразі не вродимо, та ще й найближчі 3 тижні точно не плануємо. Ще навіть з лікаркою не домовлялась :)
    а хто на яких сроках планує домовлятись чи домовлявся?

Чоловік приходить і каже: ми у відрядження їдемо після свят, десь в кінці січня...
    Я йому: любий, яке наф.г відрядження? ми в пологовий їдемо!
    Пауза: Блін, я й забув!!!
    отакі пироги ))))))))))))))))

12. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

основне,щоб ниючі болі не віддавали у поясницю чи не було відчуття тиску на промежину. Але для заспокоєння можете проконсультуватися з лікарем.

13. Єва

Єва Well-Known Member

У мене також, але мене щось то не дуже радує. В мене до вагітності був 7-й розмір при обємі 70. Білизну купляла спеціальну. А на теперішній розмір навіть не знаю, де шукати. Та й з одягом проблеми. Пузік ще не настільки великий, а куртка вже не защіпається, ні, на животі сходиться, а от на грудях - тріщить по швах.

14. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Аню, я як кинулась дзвонити, то та лікарка в якої я хтіла, сказала,що запізно, вона занята вже. То мусіла інший варіант шукати (і шкодувати). Дівчата, не тягніть з тим!

15. Анута

Анута Well-Known Member

я першого разу домовлялась в середу на 36 тижні, в суботу вже з переймами їхали в пологовий ))))))))))) ось така безпечна )))))))))))))))))))

16. Ная

Ная Well-Known Member

Ми вдома як вітамінну добавку вживаєм бжолину пергу,вона ще корисніша за пилок і смачніша http://www.api.alvas.ru/perga.htm алергії ні в кого з нас не було. Купую в магазині "Медок",на вуличці,бічній від Куліша(на ярмарку різдвяному дорожче)

Взимку організм просить вуглеводів,бо вони дають швидку енергію,котра зігріває організм.Влітку хочеться легшої їжі якраз через спеку.За літо організм насичується всім корисним в підготовці до зими,природою все продумано і вітаміни,котрих організм потребує щоденно є в більшості продуктів,а не лише в свіжих овочах і фруктах.А є ще сухофрукти і свіжозаморожені овочі і ягоди,зелень,вирощена на підвіконнику:girl_smile:
    Авітаміноз найбільше весною відчувається і шось я не спостерігала шоб когось розпирало від нестачі вітамінів,навпаки тоді нема апетиту і хочеться якоїсь свіжої зелені чи овочів,а ніяк не вуглеводів.

Тут ше розмова за пиво була.О,мене теж часом пробиває:girl_crazy:. Думаю,все ж краще звичайного алкогольного пива трошки випити,але не пляшкового,а непастеризованого розливного,там хімії менше:girl_smile:

Минулого разу я десь на сьомому місяці ходила в пологовий знайомитися з лікарем,то як прийшло до діла,він забув хто я така:girl_crazy:. Тепер займуся тим зразу по святах,бо планую до того питання підійти більш відповідально,вибрати не одного лікаря,а кількох,на всяк випадок. Ну і ше не знаю розкладу мийок в пологових,шоб визначатися з вибором.

Останнє редагування: 30 Грудень 2009
  17. Уляночка

з Любчикои домовилась 23 травня..тобто за 6 тижнів до народження....але і то не вийшло в того лікаря народжувати...тепер хочу іти на Мєчнікова до Федини, але кажуть, що цей полововий з 1 травня на мийці буде....

18. Natalia

Natalia Well-Known Member

Я домовилась тиждень тому.

19. Єва

Єва Well-Known Member

А вже є новий розклад мийок в пологових?

20. Уляночка

ще не знаходила, але десь про Мєчнікова читала...
    а в нас на форумі нинька справжній бейбі-бум...скільки то дівчат сьогодні нас потішили...четверо?

Статус теми:
Закрита.