Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. SOSKA

SOSKA Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

а я сьогодні взнала що вагітна,другий раз,в нас в дома зараз свято,чоловік каже то миколай приніс!!!!!

2. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

ВІТАЄМО!!!!!!!!!!!!!!!!!!Гарно вам "носитися" і народитися!!!!!!!!!!!!

3. loreniya

loreniya Well-Known Member

я це читала, Yaremko! дякую, я багато Ваших дописів читала в різних гілках, і за всі ще раз велике ДЯКУЮ!!! ДУЖЕ корисна інформація ваша!
    просто раніше була впевнена що все буде гарно і під моїм контролем, що я як писала Ума десь тут на форумі - ні на крок малого не відпущу самого - всюди буду його зі собою носити - пам"ятаю як вона писала що її дитину під кварцову лампу положили а вона стояла і чекала там... Може щось плутаю трохи - просто давно дуже то читала... Пам"ятаю твердо що рішила точно так само робити...
    А зараз реально бачу що не маю жодного впливу! нема родової активності жодної і кажуть що скоро не буде!!!
    От як мені поступити, якщо мені в понеділок порекомендують стимуляцію чи КР... Звідки я знаю чи справді є причини чи то лікар на новий рік в карпати хоче /то образно/??? Боюсь малому погано зробити впершись що не хочу стимуляції... Живіт росте за останні дні так що рано бачу різницю від вечора!
    Я вже всі забобони перепробувала /не смійтесь тільки/ - ті що передчасні роди пророкують - руки вище голови, ставала на пальці присідала на пальцях, з чоловіком інтимом бавилась... Фігня то все...
    Понеділок близиться - страшно як перед сотнею екзаменів з латинської мови на раз!!!
    П.С. Читала що активно помасажувавши соски протягом 15 хв можна активність матки спровокувати = схватки. Що ви про то думаєте?

4. Єва

Єва Well-Known Member

Здоровя Вам і малятку, щасливої вагітності!

5. Neverland

Neverland Well-Known Member

Ви здається забагато переймаєтесь тим всім. Краще погуляйте походіть. Народити і на 42 тиждні це НОРМАЛЬНО. Залежить який у вас був цикл до того. Менше нервів - більше діла. Вам треба той стаціонар чи щоб вас "розродили"??? І так екологія до дупи, а ви ще хочете щоб в пологовому вам ще всякої фігні додали. От порада: поїжте гострого, і поприставайте до чоловіка :) Секс - найкращий стимул для пологів! Так що бігом за діло і не гонити по лікарях.

6. loreniya

знаєте що? то все та торба в пологовий - лежить посеред хати від 37 тижня - мозолить очі!!! от запхаю її зараз в шафу і легше стане!

7. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Я тебе дуже розумію, бо теж переношувала. І бажання народити СЬОГОДНІ було з38го тижня. Але вседо кращого - дитинка буде міцніша:)
    Ніхто ще вагітним не залишався.Всі родять:)

8. Neverland

Neverland Well-Known Member

Торбу однозначно треба прибрати :) А ще помедитуйте, посидьте і поуявляйте гарний голубий колір і пташок :) Мені вчора від психозу помогло.
    П.С. Соски теж допомогти можуть, тобто масаж, бо це викликає скорочення матки.

9. Yaremko

Yaremko Well-Known Member

Дуже рекомендую!!! бо в спермі міститься речовина яка допомагає шийці матки дойти до кондиції.
    Для того щоб спровокувати виділення окситоцину рекомендується ніби зціджують груди. Але якщо матка сама ще не готова то окситоцин їй розкритися не допоможе (бо на матці мало рецепторів які вловлюють окситоцин). А коли вже буде готова матка то буде відповідно більше рецепторів і матка спокійно відкриється.

10. Irchyk

Irchyk Well-Known Member

41 тиждень це ж ще нічого. сама не родила, але знаю по знайомих таке часто буває. ніхто не знає коли саме та дитинка зародилась, по чому рахуєте так точно, у вас цикл був регулярний?
    одна моя знайома, їй по УЗД рахували (цикл тоже регулярний) на 20 вересня, а народида 13 ЖОВТНЯ. то вже дійсно всі переживали, але все добре, малий здоровий, швидко народився, а вона казала сама дитинка знає коли має вийти, правда останній тиждень вона була під наглядом. не преживайте, то все природньо, може у вас має бути новорічний подарунок, ну так йому записано.:girl_curtsey:

11. In4a

In4a Well-Known Member

loreniya, пам"ятаю свій стан, коли мене на 42 тижні в понеділок клали в стаціонар... дуже Вас розумію))) ніяких стимуляцій я б не дозволила (а мені і не пропонували), мала багатовіддя, народила в середу сама і все було добре, почитайте мою розповідь про пологи)))

12. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Loreniya,не переживайте так!Читаю ваші дописи і згадую себе :) Була чомусь впевнена,що народжу на з8 тижні.А тут минув 40-й і нічого.Перепробувала всі народні методи (не хотіла,щоб мене стимулювали):і сірники збирала,і цілий день готувала-прибирала,і чоловіка використовувала у своїх цілях,і масаж сосків-нічого не допомогло.Наприкінці 42-го тижня мене все-таки стимулювали.Звичайно,не так я собі уявляла свої пологи,але дитинка здорова,мама здорова,а це головне!!! (а кесарять,коли на це є серйозні підстави,а не просте переношування)

13. Galya

Galya Well-Known Member

Як на мене - вірний признак пологів найближчими днями:) До речі про руки догори - чула, шо можна обвиття пуповиною мати від таких вправ - може забобони, не знаю. Та й обвиття не є нічим страшним насправді. Ше би радила миття підлоги - і чисто буде і перейми може спровокувати. Але головне заспокоїтись, не вірити лікарям, шо то вже катастрофа і пора лягати - дитина не спішить, значить так має бути, значить їй ше рано. Їхні норми 37-42 тижні невідомо з якого пальця висмоктані, це середні терміни, але завжди є дітки які не вкладаються в середні показники і від того вони не є ненормальні. Ясно, шо важко, коли всі навколо так і шукають патологію, але якшо ви самі відчуваєте, шо все нормально, то варто заспокоїтись:)

14. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

А я родила на 43-му тижні, вже думала, що буду як слоник, рік ходити :girl_crazy: Мене не стимулювали, води відійшли самі. А далі - особливості кожного індивідуального організму :girl_smile: У всякому разі, сенс у тому, що мій малюк не був переношеним, і це при тому, що навіть за своїми найсміливішими розрахунками я народила на 22-му тижні. Правда лікарі, що мене оглядали у пологовому, також казали, що ознак переношеності наразі немає і сенсу стимулювати нема (а я повторювала, що проти стимуляції).

15. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

В мене, на жаль,були всі ознаки переношеної вагітності.Дитина опустилась і була готова до виходу ще на 39 тижні (так сказали на УЗД),але моя матка,щось не спішила її випускати.Тиск в мене зашкалював за 140,в дитини серцебиття весь час скакало,тому і вирішили стимулювати.Доцька народилась без змазки з пересушеною шкірою,вод практично не було (декілька крапель вийшло)

16. loreniya

ладно, торбу сховала, іду мити підлогу! треба десь шмату знайти, а то в мене така спеціальна швабра щоб легко милось то вона не пойдьот...
    читаю пів дня в неті як то схватки виглядати мають... Час від часу маю таке відчуття ніби мене боляче щипають внизу живота...

17. Martel

Martel миється в бані

якщо миття підлоги допоможе дайте знати...:girl_in_dreams: а то вчора всі вікна спеціально перемила а результату ніякого..:girl_cray:

18. Galya

Galya Well-Known Member

З першою вагітністю таке відчуття було останні 2 тижні Зараз таке досить рідко, і то завжди помагає сходити в туалет (то ніби "сигнал" від лялі, шо вж пора:))

19. Svitlanka

Svitlanka Well-Known Member

З власного досвіду - ще як допомагає! В п'ятницю лікарка дивилась шийку, вона зовсім неготова була ( довга, до 4 см, пропускала лише 1 палець), ввечорі секс, в суботу зранку відійшла пробка, під вечір почались пологи, вночі вже народила :)
    Як кажуть - рекомендую :)

20. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

я і так не працюю....в декретній відпустці...

нас сьогодні виписали.....а мій хлопчик якийсь дуже спокійний...порухався трохи, коли капали магнезію і усьо...

Останнє редагування: 25 Грудень 2009
Статус теми:
Закрита.