Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Цукерочка

Цукерочка Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

Росинко, а апетит Ваш покращився?

2. Росинка

Росинка Well-Known Member

я спочатку майже ваги не набирала і дуже хвилювалась,через це.Зате тепер набираю надто багато і теж хвилююся.Помітила одну закономірність: меньше хвилюєшься - і вага плавніше набирається.

3. Росинка

а у мене всю вагітність чудовий апетит:p Навпаки намагаюся себе тепер стримувати,їсти більше фруктів та овочів.Хліба білого взгалі не їм вже тижнів з 10.

4. Цукерочка

Цукерочка Well-Known Member

Ви знаєте, я також їм все, що мені хочеться і стараюсь їсти помало. Люди не мучте дітей, їчте що хочете, малюк у Вас забере все, що захоче сам. Лише перед пологами треба приберегти свій апетит.:rolleyes:

5. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

у мене 26 тижнів, а я набрала 5 кг, нічого страшного :)! Важу зараз 53 кг.
    Щодозакрепів - тьфу-тьфу такої проблеми нема, навпаки, гм...якби це так делікатно сказати - все дуууже добре. Моя мама каже, що я як качка....

6. Тетянка

Сьогодні я навіть з"їла сирок солодкий з ізюмом...Правда розтерла його з йогуртом, бо інакше не йшов. Треба щось з собою робити, бо ті судоми мені надоїли. В мене колись давно таке було, коли я активно худала, тоді теж через брак поживних речовин ногу зводило...А ще з"явились нові не дуже приємні відчуття - коли виходжу дес ьна обід, то пройшовши кілька метрів ноги починають боліти так, ніби я здавала крос 1 км на час, як в школі, коли така раптова важкість в ногах навалюється, що боляче йти....Через кілька хвилин проходить, але ті уілька звилин пережити цей біль :sad:...

7. Тетянка

Їм багато чорного шоколаду, але зранку - пів-плитки. І настрій чудовий, і корисно....Але обов"язково чорний, бажано 76%, "Спокуса" наприклад, або екстра чорний. теж вичитала, що вагітним корисно їмти його. Але я й так його люблю :)

8. Ольга

Ольга Well-Known Member

Магне В6!

9. Росинка

на рахунок судом:Тількі я стала вихвалятися,що у мене їх ніколи не було,зранку прокинулася від того,що ногу звело:D
    на рахунок шоколада: читала,що краще їсти молочний і у остані місяці не багато.Особисто я їм тільки білий,бо чорний терпіти не можу.:o

10. Тетянка

А я думала, що Магне В6 призначають тоді, коли матка в тонусі......А воно виявляється, і при судомах добре :)

11. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

ммм-ням... я навпаки просто обожнюю чорний! і чим гіркіший-тим смачніший:p До вагітності була взагалі байдужою до шоколаду, а в другій половині ваг. Владька навчив мене цінувати таку смакоту... Як тільки я заходила в продуктовий магазин - зразу бачила шоколад. Якщо врахувати, що до того часу прибавка в вазі наближалась до позначки 20 кг - я дозволяла собі тільки 1-2 маленькі кубики. Потім в магазин ходив чоловік...

Тепер шоколад також як напасть:D стакан какао не спасає... Краще б м"яса хотілось:D
    Olenka попробуйте какао, чорниці, рис (плов і кашу молочну)... ці продукти кріплять.
    Може причина різка зміни питтєвої води, продуктів, прийом ліків і т.п., може це дизбактеріоз? А що лікар ваш каже?
    Мишка
    а чого ви чекаєте? може варто вже до лікарні звернутись? Були якісь причини (фіз. і нервові навантаження, падіння і т.п.)?

12. Росинка

а я б м'ясо їла і їла:D Кажуть,шо то на хлопця,але щось мені підказує,що то все-таки кобіта:rolleyes: Через 2 тижні піду на УЗІ,може нарешті сонечко моє відкриється:rolleyes:
    Аскорбінко, ви отікали при першій вагітності? Бо не можу я зрозуміти звідкі в мене та вага береться при тому, що аналізи сечі ідеальні:confused: і
    зовнішніх признаків отікання нема:confused: :confused: :confused:

13. Ascorbinka

оооо... це не те слово отікала ... з 6 міс. почали щиколотки набрякати (при натисканні залишаеться вм"ятина)... Лікар з мене посміявся, сказав що надумала... Потім ноги повністю, обручку спочатку носила на лівій, потім взагалі скинула... А родити прийшла - то накричали, куди я дивилась, що набряки аж на животі... причому та сама лікар. Але я то все мимо вух... Пила чай з шипшини, їла кавуни, Хофітол приймала... безсольова дієта.... не скажу що щось помогло, але пила:) За день могла набрати 1 -2.5 кг., при тому що випила і з"їла макс. 1л. Правда то було літо, і коли на дворі Т30-33 - я годинами лежала в прохолодній ванні (напевне через шкіру недостаток води поповнювався)...Я тоді зарікалася виношувати влітку, але тепер маю таку саму вагітність ... з різницею в ПДР 5 днів :)... так що буде те саме...
    Особисто моя думка, якщо АТ нормальний, білка в сечі нема, самопочуття як завжди - хвилюватись не варто.

14. Ascorbinka

то можуть бути і скриті набряки... Маєте вдома вагу? прибавка в 1-2 кг за 2-3 дні а то і менше свідчить про набряки.

15. Julia

Julia Active Member

Olenka, мабуть в такому випадку Вам краще з лікарем проконсультуватись. Тим більше, якщо підозрюєте, що це не просто розлад травлення. Хоч ми й не усім лікарям довіряємо, але вони більше стикаються з різними симптомами. Бережіть себе!

16. Мишка

Мишка Загублений

Аскорбінко, я обов’язково їду до лікаря завтра до дільничої, я широ сподіваюсь, що то незначні виділення в період коли по графіку мали б бути місячні. Я звонила до гінеколога: строгий постільний режим, вітамін Е і Магне Б 6 (цікаво, що то за Магне Б 6, що його від всіх болячок вагітних призначають?)

17. Росинка

Він послаблює напруженні м'язи і абсолютно не шкідливий при вагітності.Мені його теж прописували-допомогло:p

18. Ольга

Ольга Well-Known Member

Застосування препаратів магнію є доцільним... оскільки нестача естрогенів та прогестерону супроводжується зниженням рівня магнію
    - значить при загрозі і магній потрібен!

Дівчата, у цій гілці стільки корисного було, але забулося вже! 112, 108 сторінка

19. Тетянка

Дякую, Ольго! Власне, гілка настільки велика, що вже й всього не пам"ятаю, що де є....

20. Olenka

Olenka Well-Known Member

Корисно було б розділити гілку по темах, наприклад, окремо про школу для батьківства, про ПБ, про ГВ, довідки, коляски, колиски, труднощі і т.п. Я памятаю, що деякі теми вже піднімалися, але коли починаю все перегортати... все тільки більше заплутується...

Статус теми:
Закрита.