Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Adelaida

Adelaida Active Member

Відповідь: Для майбутніх мам

Я також пила на початку вагітності йодомарин. А потім перейшла просто на морську сільки з ламінарією. Зараз продається в Арсенах.
    А от стосовно морської капусти, то вся, що продається в пластикових банках, містить консервант... Чи то тільки мені така трапляється? Де би знайти таку, як колись в дитинстві, в жестяних банках? :) Салат "Сахалінський", здається, називалась. :)

2. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

стало цікаво, переглянула офіційні статистичні дані (Держкомстатистики), - сумарно за 6 останніх років на 20 хлопчиків народилось 19 дівчаток... (станом на початок 2009 року в Україні було зареєстровано 1 574 026 хлопчиків та 1 486 787 дівчаток у віці до 6 років) при чому з 2003 по 2008 рік зберігається тенденція до збільшення народжуваності хлопчиків...

ех, не залишиться моя Юстина в дівках :) хоча вона з 2005 року, якраз тоді серед знайомих спостерігала більшу к-ть новонароджених дівчат, а в цьому році в моєму оточенні друзів, колег та знайомих - одні хлопці народжуються :)

3. Росинка

Росинка Well-Known Member

В моєї Яськи теж одні кавалери навколо, тільки одну коліжанку має всього.

4. Veselivka

Veselivka Member

Двчата, підкажіть, може в кого таке було. Мене болить тазова кістка зліва ззаду. Спочатку просто дьоргало, а зараз і зігнутися не можу. Може то просто кістки розходяться, але ше ранувато, 15 тиждень. Хотілося б прилягти, але я НА РОБОТІ :girl_cray:

5. Єва

Єва Well-Known Member

А моя подружка ігнорувала кальцієві вітаміни під час вагітності, приймала тільки йодомарин. Малій зараз 9 місяців, не хоче сама сидіти, трошки посидить і все. Дитячий лікар каже, шо кісточки трохи слабенькі. Може воно якось повязано, а може просто співпадіння.

6. Yoda

Yoda New Member

дружина брата, пам'ятаю, молола шкарлупку від домашніх яєць на муку і додавала то до їжі

7. Galya

Galya Well-Known Member

Думаю в першу чергу в мами полетять всі зуби, а аж тоді вже забракне дитині кальцію. Якщо зуби ше є, то і дитині значить хватало. Принаймні з грудним молоком так - навіть коли мама зовсім не вживає кальцію в грудному молоці його буде достатньо для дитини поки є запаси в організмі матері.

8. loreniya

loreniya Well-Known Member

в мене так було, причому тоже зліва боліло! то я собі на сколіоз зіпхала - реально встати не могла, особливо як на твердому посиділа... Але в мене десь ще раніше боліло - десь в 12 тижнів.

9. LILY

LILY Well-Known Member

а може це у Вас сідничний нерв дає про себе знати

10. Ailenka

Ailenka Member

аналогічна ситуація в мене. і саме ліва половинка сіднички. знайомі тітки що народжували-кажутьь що це плід росте-і тисне на таз. в мене 19 тиждень і вже не перший раз такі відчуття, але вони не постійні

11. loreniya

loreniya Well-Known Member

в мене ще часом боліла ліва нога впридачу до сідниці... таке враження що шкіра тягне, чи як після нового тренування на 3-4 день, але тільки одна нога. Може це дійсно нерв?

12. Romanivna

Romanivna New Member

Дівчатка, ходила я вчора в пошуках капронів для вагітних, бюстгалтерів, трусів, поясів і т.п.
    Знайшла в аптеці недалеко від памятника Д.Галицькому (кінь). Там є все, але під замовлення. Вона мене направила на Галицький базар в 21 будку (там дещо більший асортимент)...але ціни, що там, що там :girl_sad:. Капрони - класні (компресійні на ногах, високі і для животика місця багато) - 250грн. Пояси 300-350 грн.
    На Краківському (в пасажі) знайшла на куті маленький магазинчик з білизною. І там теж виявилось багато для вагітних. Ціни вже набагато нижчі. Але розмірів потрібних мені не було. Продавець казала в пятницю підійти, коли завіз товару буде.
    Але капрони я вже дуже хотіла :girl_cray:, то знайшла в магазинчику де раніше купувала капрони. Знаходиться на вул.Городоцькій навпроти Магнусу. Там ще взуття продають...а далі пройти, то капрони. 50 ден -41 грн.

А ще ми вчора в аварію попали :sad: . Всі живі здорові, але стрес і переживання аж зашкалювали. От і сьогодні головний біль весь день. Дівчатка обережно на дорогах!!! В таку погоду краще вдома сидіти (якщо є можливість).

13. Yoda

Yoda New Member

співчуваю.....про таке навіть думати страшно, а попасти, то взагалі....Добре що всі живі, здорові :)
    Щодо капронів, я бачила на Південному в суботу спеціальні колготи на 40 ден для вагітних, з місцем для живота за 42 грн. Правда, собі не брала, бо хотіла тепліші знайти...

14. Ailenka

Ailenka Member

ще в торговому центрі Інтерсіті на Сихові є колготи для вагітних за 52 грн.-магазин товари для малят, там же є магазинчик з одягом для майбутніх мам

15. Nastynya

Nastynya Well-Known Member

але в тому магазинчику в інтерсіті ціни... а колготки і билизну в вікотеці на Сихові можна знайти за нормальними цінами

16. Ailenka

Ailenka Member

ціни на рахунок інтерсіті не відрізняються від південного, шукати довго їх не треба як там. а вікотек-це ж побутова техніка вроді?

17. Єва

Єва Well-Known Member

А ви капрони взимку носите? Брр!!! Уявила собі нинішню погоду і капрони. Я навпаки кутаюсь, вдягаю на ноги грубі теплі колготи, утеплені штани. Я такий змерзлюх, шо нема ради.

18. Yoda

Yoda New Member

Я капрони ношу під джинси, якщо не дуже холодно.Але бачу, що треба шукати шерстяні колготи великого розміру....

19. Nastynya

Nastynya Well-Known Member

я вже десь писала, в вікотеці( це комплекс шувар верхній, ми так його називаєм) є колготи теплі з клином на попу, той клин такий самий як на живіт роблять з сітки, тому розвертаєте задом наперід і носите, просто розмір я замість 2 брала 5, щоб резинка не тиснула, колготки добре носяться

20. Romanivna

Romanivna New Member

Я теж капрони під штани ношу. Вчора бачила теплі колготи для вагітних за 70 грн. Не помітила нічого в них особливого. Тому напевно купуватиму колготи теплі просто на кілька розмірів більші :)

Статус теми:
Закрита.