Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. kitty

kitty Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

Мені здається, що якщо нирки нормально працюють то вода сама повинна вийти без зайвих втручань.

---------- Додано в 10:32 ---------- Попередній допис був написаний в 10:25 ----------

Були ми сьогодні на УЗД - нам сказали що з малявкою все добре, чекаємо хлопчика :girl_cool: Кісти у нас вже не найшли, зате сказали що права нирка починає реагувати на вагітність:girl_cray: і треба її розвантажувати. :girl_in_dreams:

2. Nastynya

Nastynya Well-Known Member

говорили вчора про захцянки, так от ввечері сижу і чую що хочу помідорчиків маринованих з картопелькою, чоловік якраз затримувався на роботі то мусив по дорозі шукати помідори, наїлась пару штук і заспокоїлась)))
    а ще страшенно мучусь під вечір зі спиною, і то в районі грудної клітки, і масажую і вигадую різне, а вона болить, то спробувала вночі без подушки поспати, то спина набагато менше болить вже.
    Уляночка, в мене також був період коли рано просиналась, годинку полежала, а потім знову засинала, або вдень просто хтілося відключитись, але нічого, пройшло.)))

3. Ailenka

Ailenka Member

а ви бандаж не носите? кажуть дуже допомагає спині. я сама цю конструкцію ніяк не вивчу і результату не бачу-може вам допоможе він

4. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

отже, ми від лікаря...завтра лягаємо в лікарню..лікарка не наполягала, але рекомендувала, тому я вирішила, що так буде краще...хоч можна було проситися і вдома відлежатись, але ця дитинка мені непросто далася, тому вирішила, що під наглядом лікаря буде краще...на вихідні приїду додому, а потім до четверга, бо в пятницю в Любасика свято....

---------- Додано в 11:59 ---------- Попередній допис був написаний в 11:40 ----------

а найсмішніше, що той тонус якось по-дивному себе проявляє..мав би нити чи тверднути животик, а в мене камяніє промежина і враження, що щось випаде з середини

5. Nastynya

Уляночка, а на щорса лягаєте? до якого лікаря? я в Філіпюка лежала, лікар дуже суперовий.
    Ailenka, я вже про бандаж писала, незручно мені з ним, тай спина не в попереку болить, а в районі грудної клітки, от коли повні груди повітря набираю чую її.

6. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

а зі мною вночі сьогодні щось незрозуміле сталося...таке враження що ніж запхали в плече крізь все тіло по діагоналі, не могла ворухнутися настрашилась але за хв 3 пройшло...щовечора сильно болить низ спини,копчик, перевертатись в ліжку боляче, а от сьогодне таке, чи то спазм якийсь чи що? ні вкого такого не було?

7. Ailenka

Ailenka Member

в мене така самаа історія з копчиком. але три дні підряд болить ліва сідниця...і чомусь посерединці тої половинки

8. Nastynya

може тазові кістки розходяться, в моєї знайомої таке було, так то хіба перетерпіти треба

9. Уляночка

Ігор Теофілійович - суперський лікар., він мені чистку в лютому робив, але зараз до нього не йду, бо там якісь перевірки, бо хочуть завідуючу міняти, то мене в пятницю на вихідні не відпустять, тому йду до Цейтлін Вікторії Миколаївни...

10. kvVItKA

та напевно, братова моя теж так каже,але то в мене так з 8-го тижня і тільки коли спати лягаю
    а от те що сьогодні було, то якийсь жах, як прокололо мене і аж стерпло пів тіла від того спазму

11. Veselivka

Veselivka Member

Я не думаю, що то велика проблема, моя кума за вагітність теж мало набрала, а на хрестинах в цервкі стояла "як дєвочка" між пишненькими мамулями. І похресник, слава Богу, здоровенький!!!
    Класно, напевно, а то інколи прислухаюся, не дихаю, а Мале мовчить. Нам тільки 16 тижнів :girl_spruce_up:

12. Nastynya

ще одна знайома також так мучилась, і десь тиждень взагалі не могла ходити, так боліло. то швидше за все кісточки розходяться, сходіть до лікаря, а може лікарняний дасть, щоб то перележати вдома)))

13. Ailenka

Ailenka Member

так рано? я думала що кісточки починають розходитись десь з 7 го місяця

14. kvVItKA

дякую:) але я на роботу зараз не ходжу, тим більше то тільки на вечір таке відбувається
    але як піду в пятницю до лікаря то розкажу їй про то, але всетаки думаю то перетерпіти тре...
    Ще хотіла запитати Ви пєте якісь вітаміни типу Прегнавіт, Елевіт?

15. Nastynya

--------------------------------------------------------------------------------

так рано? я думала що кісточки починають розходитись десь з 7 го місяця
    то в кого як, в мене такого не було(ще), а в знайомої десь з 6-7 тижня, до 15-16 тижня розходились...
    вітаміни поки ніякі не пью, може й не буду вже, більше домашнього їм і фруктиків,яблучка, банани, хурма, горіхи, сухофрукти, та різне, зараз ще роблю собі або холодець або желе або кисіль для кісточок)))

16. kvVItKA

мені сказали обовязково йодомарин 200 пити + вітаміни, от Прегнавіт закінчився рекомендували змінити на інші, але думаю покищо зроблю перерву. Пішла їсти яблучко:)

17. Уляночка

kvitka, у вас така голубенька-голубенька лінієчка...то ви так хлопчика хочете чи вже знаєте...здається, ще не були на узд?

18. kvVItKA

:) ага, я вже писала, хочемо хлопчика!!! але чомусь думаю що буде дівчинка:)
    якщо пощастить то наступного вівторка будемо знати:)

19. Уляночка

то так сильно хочете, що думаєте, що не вийде....та...хлопці тепер на вагу золота...на 1/3 менше, ніж дівчаток народжується...а що буде через кілька десятків...город Иваново..

20. kvVItKA

мені просто не принципово :), головне щоб все добре було, завжди хотіла першого хлопчика, а мама думає, що буде дівчинка, а от чоловік каже,що з дівчинкою робити? а для хлопця вже стільки занять придумав!!!ого-го
    то якась сумна перспектива, але виглядає на то

Статус теми:
Закрита.