Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

А лікування яке? Сама плацента де вже закріпилася там і буде, переставити її неможливо нічим :) Дівчата пишуть що матка росте відповідно і розташування плаценти підніметься.

2. Анута

Анута Well-Known Member

перша - рівно 18 тижнів після УЗД (так мене скопав, що ледво жива лишилась ;) )
    друга - спочатку дуже сильно схудла з токсикозом, була як щепка (6 кг) і якесь булькотіння вже почалось з 13 тижнів. Але так, щоб я впевнено могла сказати на рухи - то десь 15-16

---------- Додано в 13:32 ---------- Попередній допис був написаний в 13:31 ----------

ага, і мені цікаво яке ж таке лікування?
    мені сказали вести себе як вагітна і трошки як кришталева ваза ;) А на наступному УЗД підтвердилось, що вже розташування достатньо високе

3. Yoda

Yoda New Member

то теж не завжди показник, може бути М в сірій зоні (типу сумнівна). Я перед вагітністю здавала аналізи на ТОРЧ, то токсоплазма М саме і була в сірій зоні. Ото я начиталась про то, бо виявилось, що вже вагітна. Якщо М сумнівне, то треба здавати аналіз на ПЦР (виявляють чи є ДНК віруса в крові), якщо є - то вірус ще активний. а якщо ні - то немає чого боятись.

4. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

саме так....так я 10 місяців лікувала цмв....і причиною хвилювання було наявність ++ тієї інфекції разом зі слизом через мазок, а не в крові...тому тепер і написала відмову від здачі торч-інфекцій на Короленка, де вказують лише, чи ти є носієм інфекцій чи ні...

5. loreniya

loreniya Well-Known Member

в мене мабуть було 10% рівно до вчора, вчора стала як заторможена... всі 40% догнала... як в сповільненій зйомці - думаю але по-ма-ло так...

6. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Ну за 7 днів плацента аж ніяк значно не підніметься. Яке лікування при цьому- ????? Адже плацента піднімається лише у процесі зростання матки. Госпіталізують у випадку прикріплення плаценти біля вічка матки ( дно). Тоді направду потрібен строгий постільний режим ,бо в цьому випадку часто буває відшарування .Наскільки вона у вас низько прикріплена? особисто у мене усю вагітність плацента локалізувалася низько,ближче до дна матки ( але не перекривала його). Спокійно виносила і народила.

7. loreniya

хочу запитати в досвідченіших мам - люблю пити чай з м"яти - під час вагітності можна 1-2 чашки в день, лікар казав що заспокоює матку /ну і мене заодно/, а тепер коли роди на носі, може вже того чаю неможна пити? я всьо переживаю що в мене нема тих тренувальних схваток... Може їх нема через м"ятний чай... І мене мучить то саме питання що всіх хто ще не родив - ЗВІДКИ Я БУДУ ЗНАТИ ЩО ВЖЕ В РОДДОМ ТРЕБА???

8. сяняНЯНЯ

сяняНЯНЯ Well-Known Member

о...таке точно не пропустите!
    П.С то в кожного інакше.Ви будете чути по собі і тоді точно зрозумієте що це воно!

9. loreniya

:girl_haha:в ну ж просплю! жартую... Просто читала про якісь інтервали між схватками... Опишіть хоч на що схватки схожі? Я так розумію біль буде ривками? Це як спазм чи як на місячні болить???

10. Yoda

Yoda New Member

читала, що в Індії в одній родині всі жінки народжують у сні. Ліг вагітний, а прокидаєшся вже ні, і дитина поруч :)

11. Irusya

Irusya Well-Known Member

Улянко, з першою рухи почула десь в 20 тижнів, а зараз швидше, але їх відчуваю досить легенько - коли прислухатись. Наприклад увечері ляжу, притулю руки і слухаю - то деколи і відчую такі легенькі ворушіння всередині... Думаю, ляля ще дуже маленька, щоб активно рухатися

12. Уляночка

13. Ailenka

Ailenka Member

на 20 тижні дитятко ще малесеньке. в мене перші рухи почалися за день до 19 тиждня....таке враження ніби кока-кола там:girl_spruce_up: бульбашки....а тепер я знаю її режим-зранку побулькати та коли спати лягаєш. цікаво так))

14. Уляночка

ви чекаєте дівчинку?

в середу йду до лікаря...ганяє мене що 2-3 тижні до себе...група ризику, однако....зараз понавиписує скерування на кров, на гемолізини і антитіла, на сечу, на узд (вона ще минулого разу попередила, що піду швидше)...добре, хоч синтетичних вітамінів не призначає......

Останнє редагування: 4 Грудень 2009
  15. loreniya

Уляночка ви не переживайте! я мала першу вагітність невдалу то другу ТАК чекала тих рухів що не передати!!! А поки рухів не було "перевіряла" чи вагітна так - притискала груди - вони боліли і були набрякші. Перший рух взагалі не животом почула а руками - їхала в трамваї - руки на животику були і чую хтось легеньго постукав!!! Відчула долонею - живіт не чув... навіть думала що здалось - а потім вже через тижнів 2-3 зрозуміла що то не здалось...

16. Yoda

Yoda New Member

я теж хожу раз на 2 тижні, хоч і не в групі ризику.....аналізів правда меньше, лише сеча кожен раз і раз в місяць кров.

17. Уляночка

та якби в мене не було 2 попередніх невдалих вагітностей, то я б точно не переживала, але моя нервова система дала збій за цей рік, тому панікую більше, ніж треба...якщо чесно, то я вже кілька разів і булькотіння, і плюскіт і поштовхи якісь чула, але я невпевнена, що то воно, бо в мене з кишечником великі проблеми, тому чекаю вже конкретних копняків...таких, якими футболив мене Любчик!!!!!!

18. loreniya

УЗД вас заспокоїть! Скільки ще до УЗД?? Мене заспокоювало - я аж плакала коли бачила що він там руцями нозями махає!!!!

19. Уляночка

ще трохи...доки витримаю...найпізніше 18 грудня:girl_in_dreams:

20. Mariana

Mariana Well-Known Member

Папаверин - свічки 2 рази в день, Магне В6 - з рази, гініпрал по 1/4 таблетці 4 рази в день. Ще до того я пила ношпу, дюфастон, валеряну - 3 рази в день.
    Ось така гримуча суміш.

Статус теми:
Закрита.