Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

а в мене теж каша...за мц одне, за узд-інше...але то не основне...лиш би здоровеньке...тому і кажу , що маю народжувати в 20-х числах травня...Палига ставить-20.05

2. Nastynya

Nastynya Well-Known Member

Мар"яночка, а який термін хоч приблизно?

а в мене як не одне то інше((( от вискочив ячмінь, вже четпертий день ходжу, ніби з кимось побилась((( вже і компреси прикладаю, може хто знає, як його можна позбутися?

3. Martel

Martel миється в бані

Перечитала всі попередні списки в пологовий....може хтось знає що конкретно треба мати в родзал (для дитинки повзунки чи тільки сорочечку? може низ замотують в пеленки?) набір родовий в них купувати чи свій брати?

Останнє редагування: 27 Листопад 2009
  4. Natalia

Natalia Well-Known Member

Я от згадала, що в мене теж був такий біль - протягом двох днів десь в 16-18 тижнів. Я теж тоді мала багато миття під час ремонту. Тоді навіть перелякалась, бо мусіла полежати - не могла продовжувати роботу. Але після того цього не повторювалось більше і тонусу не було. Правда мене періодично ( раз в місяць-півтори) живіт поболював, без всіляких на це причин. То я в такі дні просто лежала ( добре, що робота таке дозволяє).

5. Natalia

А тепер у мене іноді під час хотьби так, ніби живіт тягне вниз, але не завжди. В когось може теж таке? З"явилось десь тиждень-два тому.

6. kitty

kitty Well-Known Member

В мене такі болі теж були в 16 - 17 тижнів- особливо під вечір. Але я правда нічого такого не робила і не мила нічого - ні підлоги ні нічого. Приходила додому і ноги догори.
    А от зараз чогось ні з того ні з сього починають під вечір набрякати ноги - зранку ще взуваюсь а от під вечір мене взувати треба з милом. А що ж то буде далі?

7. Nastynya

ну в мене є, але коли швидко йду, а ти носиш бандаж? бо мені щось з ним не зручно зовсім!

8. Natalia

То, мабуть, нирки не дуже справляються. Ви, може, порадьтеся з лікарем. Я мала запалення нирок двічі, то через це дуже переживала, адже при вагітності на них велике навантаження. Але все добре, ніяких набряків. Моя лікарка, знаючи про це, постійно дивиться мені на ноги внизу. :girl_haha: ( якось смішно написала)

9. Natalia

Ні, ще навіть його не маю. А він допомагає при цьому? Бо я чула. що треба його носити, коли болить спина, а у мене з тим все ОК.

10. Natalia

Nastynya, а ти скільки кг набрала? Бо у мене ніби і живіт невеликий, щоб тягнуло. Я вже маю + 9-10 кг.( але ріст 175, то так багато не виглядає :) )

11. kitty

kitty Well-Known Member

Нирки мені дивились і казал и що все у мене з ними ок - та от вже наступного тижня планую йти до лікарки то спитаюсь. чого то вони мені під вечір набрякають

12. Ailenka

Ailenka Member

а з якого місяця ви носите бандаж. мені подружка каже що з 4 вже натягувала-бо тягнула спина, а я навіть не знаю що в мене більше тягне-живіт чи груди-спина бідна моя, такі навантаження. хоч зараз якихось особливих потреб в бандажі не відчуваю

13. Єва

Єва Well-Known Member

В мене болить спина хронічно. Поки пузіка нема - ще не біда, а от за місяць-два що буде - не знаю. Підкажіть, шо то таке той бандаж і де він продається?

14. Уляночка

я за 14 тижнів...набрала аж 0,6 кг...цікаво, як буде в наступні 14....

15. Nastynya

набрала 8,5 кг, а зріст 164, то трохи більше певно виглядає))) але то тіки в живіт пішло)))

просто з бандажом менше тягне вниз, але мені всерівно не зручно(

16. Natalia

Якщо вам комфортно, тоді для чого він вам? а якщо болить спина, тоді носіть. Орієнтуйтеся на свої відчуття.

17. Nastynya

то як пояс від ревматизму))) тільки на ліпучці. я купляла в центрі недалеко від оперного щось за 65 грн. здається
    але ще є стрічка яка підтримує живіт, незнаю як працює)

18. Natalia

Так вже не буде. :girl_cool:
    Мені казали, що є в аптеках - це якийсь такий пояс для підтримування животика щоб на спину менше навантаження було.

19. Уляночка

та...з першою вагітністю однозначно я набрала на такому терміні вже більше

20. Jane

Jane вєчно в бєгах...

Для дитинки треба мати так щоби в 2 шари вдіти, тобто: розпашонку+штанішки чи повзунок, і ще сорочечку чи кофтинку і штанішки наверх, і шапочку. У всякому разі, при народженні нам малого якраз так запакували (ми взяли так щоби одяг був на пару днів, а вони майже все на нього понатягали, щоби температура трималась, не змерз).
    І що ви маєте на увазі під "родовим набором"? Ми пакували повністю все самі, а вже потім як щось треба було, чоловік докуповував.

Статус теми:
Закрита.