Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. kitty

kitty Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

Особисто мені лікар казала не гріти нічого, особливо в районі живота і спини. А найкраще сходити до лікарки і порадитись

2. Єва

Єва Well-Known Member

Я також думаю, що на попу нічого не варто. Я майже перетерпіла. Вже менше болить ніж раніше, думаю скоро пройде.

3. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

о,я з цим ділом як мучилась,дуумаала щось мені є..по невропатологах ходила...але крутило "круто"!

4. Vesnyanka

Vesnyanka Well-Known Member

А ми знайшли вчора мамину печінку. До того якось особливо нічого не товкли. А тепер вирішили, що гратись маминими органами дуже цікаво.
    А ще на черговому узд знову сховалися. Мене вже на всі боки обертали. Як тільки апарат прикладуть до животика, так і маля відразу якось обертається. Буде кіндер-сюрприз.

5. Марічка

Марічка Well-Known Member

В серпні тромбоцити були в нормі - 240. Чи могла хвороба і прийом антибіотиків їх знизити до 88 (при нормі 180-320)?? Завтра іду до гематолога на консультацію.

6. Анута

Анута Well-Known Member

могла. наскільки знаю з антибіотиками вони не сильно дружать (якщо з ними взагалі щось дружить)

7. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Так, під час хвороби рівень тромбоцитів зазвичай падає. Вичекайте хоча б тиждень, тоді перездайте аналіз. А взагалі наразі для вас рівень тромбоцитів не є важливим. Низькі тромбоцити є ризиком під час родів, бо тоді кровотеча може початися, яку важко буде зупинити...А поки вагітні, то нема чого особливо турбуватися.

8. Martel

Martel миється в бані

Кому на УЗД говорили про раннє старіння плаценти? Які норми? Ми на 34,5 тижні нам написали на УЗД 2 ступінь...

9. Lavazza

Lavazza Well-Known Member

на 34-му 2 ступінь - це не є раннє старіння плаценти
    в мене 2-й на тридцятому, то я ще проконсультуюсь додатково, бо думки розійшлися чи приймати ліки, чи ні

10. Martel

Martel миється в бані

Трошки заспокоїли....але ще хочу проконсультуватись з лікарем в якого буду родити...

11. Відповідь: Для майбутніх мам

Упаси Боже гірчичники і грілки. і ноги парити нізя. не можна перегрівати організм

12. juliasja

juliasja New Member

2 ступ1нь зр1лост1 плаценти- то е норма для 34-35 тижня.
    0 ступ1нь- до 27 тижня. З 27 по 33- 1 ступ1нь, з 34 по 37- 2 ступ1нь. Дал1- 3

13. Ная

Ная Well-Known Member

Моя коліжанка всю вагітність регулярно ходила в баню,з вагітністю і здоров"ям дитини-жодних проблем. Думаю,в бані тіло нагрівається незрівнянно більше,аніж від сидіння на грілці. Якшо раніше при защемленні нерва такий метод помагав,то певно можна спробувати,бо терпіти біль,то значно шкідливіше,не кажучи вже про обезболюючі. При вагітності небезпечним може бути масаж,і то далеко не кожен.
    Звідки такі дані? В мене на 19,5 тижнів-1 ступінь зрілості плаценти,як визначили на УЗД,то,що в мене є підстави переживати?...

14. juliasja

juliasja New Member

Мария Лукашина
    Акушер-гинеколог, зав. отделением патологии беременности Центра планирования семьи и репродукции №1
    Итак, в норме до 30 недель беременности должна определяться нулевая степень зрелости плаценты. Первая степень считается допустимой с 27 по 34 неделю. Вторая - с 34 по 39. Начиная с 37 недели может определяться третья степень зрелости плаценты. В конце беременности наступает так называемое физиологическое старение плаценты, сопровождающееся уменьшением площади ее обменной поверхности, появлением участков отложения солей.
    Место прикрепления. Определяется с помощью УЗИ (о расположении плаценты при неосложненном течении беременности см. выше).
    Толщина. Тоже определяется посредством ультразвукового исследования - плацентометрии: после установления места прикрепления плаценты отыскивается участок, где она имеет наибольший размер, который и определяется. Толщина плаценты, как уже было сказано, непрерывно растет до 36-37 недель беременности (к этому сроку она составляет от 20 до 40 мм). Затем ее рост прекращается, и в дальнейшем толщина плаценты либо уменьшается, либо остается на том же уровне.

15. Ная

Ная Well-Known Member

О-оо,начиталася я про ступені зрілості плаценти,бачу,шо переживати дуже на разі нема чого але добре,шо завтра йду до лікаря,бо якийсь неспокій таки з"явився.

16. Ная

Ная Well-Known Member

Я вже від лікарки.Стала на облік,витягнули з мене півлітри крові для аналізів:girl_smile:. Дивилася мене ше раз ,через ту 1 ступінь зрілості плаценти,УЗД каже,шо скоріше 0-1 ступінь наразі,нічого страшного. Виписала курантил,казала хочу приймати,а не хочу ні:girl_crazy:,зійшлися на тому,шо10 днів варто пропити:confused:. Ше радила вживати більше цитрусових,віт С розріджує кров,більше гуляти(куди вже більше:girl_smile:?) для кращого кровообігу. Отаке-то,я вже ніби заспокоїлася.А,ше втішило те,що з початку вагітності набрала 1.5 кг,бо мені здавалося шо вже кілограм шість:girl_smile:
    Дівчата,хтось приймав курантил?,що скажете про той препарат?

17. olena

olena New Member

Я теж приймала курантил,тільки пізніще(30 тиждень-2 ступінь зрілості плаценти).Радилась тоді з декількома лікарями і всі прийшли до висновку до варта поприймати 10 днів,оскільки це призупинить подальше пришвидчене старіння плаценти.

18. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Я пила його в 35 тижнів. У мене плацента була нормальної зрілості та товщини, але мала кальцинати. Курантил реально з 14 днів пропила днів 7,далі кинула,бо він у мене викликав розлад шлунка і сонливість. Щоправда чи він поміг,чи то само по собі, але до пологів к-сть цих кальцинатів не збільшилася ( ну, а ті ,що були,ясне діло,нікуди дітися і не могли)

19. Natalia

Natalia Well-Known Member

У мене сьогодні є одна новинка - моя ляля вже перевернулася голівкою донизу. А я думала - чого це вона так дивно гримає в двох місцях одразу?! А це, виявляється, вона нозями так живіт мені масажує - щоб не розслаблялася. :girl_haha:

20. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

все ж , мабуть, то був капусняк, а не перевертання моєї лялюськи, бо 2 дні після того ніц не відчуваю...тому вже турбуюся з того приводу...і дуже чекаю рухів...

Статус теми:
Закрита.