Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ная

Ная Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

В неї і були:girl_smile:

2. Анута

Анута Well-Known Member

Ная, міняємось? ми вам хлопчика, а ви нам дівчинку ;)

3. Ная

Ная Well-Known Member

То хіба чоловіками мінятись,від них то залежить:)

4. Leila

Leila Well-Known Member

Дівчата ну то хіба на третє надумаєте, то поміняйтесь :)

5. Полуничка

Полуничка Well-Known Member

я спочатку теж хотіла хлопчика. Так у це вірила, що коли Прокопчук сказала про дівчинку, то я аж здивувалася, навіть відверто виразила здивування. А зараз навіть рада цьому, мені тепер все одно.
    Думаю в наші часи треба більше думати про здоровя.
    До речі, коли я хотіла хлопчика, то я їла солоне як дурна, а потім, дізнавшись про дівчинку, якось дуже потягнуло на солодке, кілограмами

6. Анута

Анута Well-Known Member

в мене дві цілком різні вагітності, хоча і там, і там хлопчаки :)
    Єдине, що спільне це яблука, виноград і цитрусові :)

7. Анута

Анута Well-Known Member

знайшла свій коротенький шовковий халатик, наділа і тепер почуваюсь що Кіндер-сюрприз ))))))))))
    спробую зазнимкувати себе при нагоді. Такий кумедний вигляд ))))))))))))

8. Відповідь: Для майбутніх мам

я піднімала гемоглобін природно, фруктами, мяском, прогулянками І штучно, пила глобірон.

9. Марічка

Марічка Well-Known Member

а як підняти тромбоцити?

10. Анута

Анута Well-Known Member

звернутись до лікаря гематолога

11. Galya

Galya Well-Known Member

Спочатку я би радила зробити ше раз аналіз крові, а то всяке буває в наших поліклініках.

12. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

А мої бульки в животику нинька перетворилися на перевертання:girl_in_love:

13. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Тут є інформація щодо нормальних показників аналізів під час вагітності. Подивіться, чи справді ваш рівень тромбоцитів є занизький, чи то просто лікар наганяє паніку. Наскільки я знаю, під час вагітності тромбоцити можуть падати, оскільки загальний об"єм крові в тілі жінки збільшується, а тромбоцити залишаються в тій же кількості, тобто їхня концентрація начебто стає меншою.

14. Єва

Єва Well-Known Member

Я також вже кілька днів чую бульки в животику. Невже скоро також буде перевертання?
    А ще - вже кілька днів плаваю - то в басейні, то в невагомості, то в океані. Якщо бейбік крім плавання нічого покищо не знає, можливо щось є в тій теорії, ніби мама і малюк в животику бачать однакові сни.

15. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

вже скоро ..2-3 тижні...з Любком я в 16 тижнів почула ...а тепер раніше, бо друге ж...але відчуваю лише,коли лежу і переважно ввечері...вчора думала навіть, що то так бродить мій капусняк по кишечнику, але виявилось - ні...

16. Анута

Анута Well-Known Member

дівчата, рятуйте!
    защемило сідаліщний нерв. Мучаюсь вже третій день. Не можу стати на ногу. Біль жахливий. Наразі розмасажовую і намагаюсь робити легеньку гімнастику. Я не знаю чи то його защемило, чи десь його переохолодила (простудила). Що робити не знаю - біль просто нестерпний. З малим гуляти вийти не можу: ледво клигаю та і від холодного повітря скручує мене в баранячий ріг :sad:
    Одні кажуть гріти, інші категорично ні. Буває попустить і здається минулось, а потім як схопить. Вночі в туалет з ліжка напіврачки лізла...
    на те, що крижі розходяться варіант відкидаю, бо ніби-то ще трошки зарано

17. Женічка

Женічка Well-Known Member

Ануто, в мене таке було.
    мені щось кололи, я думаю краще до невропатолога звернутись.
    але то як почало,то надовго, завжди нагадуватиме про себе.

18. Єва

Єва Well-Known Member

Анута, в мене то саме вже тиждень. Спочатку поясничний, а тепер стріла поповзла вниз, не можу попою сісти нормально. Користувалась перцевимм пластирем, але лікарка заборонила його ліпити на поясницю, щоб не зашкодити дитинці нагріванням. Сказала, що можна натирати тільки самогонкою. Невагітним гріти можна. А от нам - ні. Якщо болить нога, то той пластир на ногу ліпити можна. Не можна лише нагрівати в області, що близько до пузіка.

19. Анута

Анута Well-Known Member

от і я не знаю що краще... ліпити гірчичника на попу чи на грілку сідати, чи не варто.
    Наразі розмасовую

20. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Ой мені як защемлювало... Я могла стояти і в моменті скрутитися на підлозі. Кажуть від недостачі вітамінів групи В.

Статус теми:
Закрита.