Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

на 15 тижні вже можуть сказати..нашим (це я про Любчикового кузена) сказали на 15,що 90%, що хлопчик..через 4 тижні підтвердили....

• Подобається Подобається x 2
  2. Мар"яночка

Мар"яночка Well-Known Member

Якшо снився хлопчик то таки певно буде хлопчик ;) якшо малявка ногами буде вертіти то покаже чи хлопчик чи дівчинка, хіба би сховав пісюн :girl_haha: н 14 може показати вже

3. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Ну я дивилася на їхньому сайті(синево) то комплес для вагітних 200 грн, а без краснухи 160. А АФП на сінево роблять з 14, не знаю

Останнє редагування: 15 Жовтень 2009
    • Подобається Подобається x 1
  4. Мар"яночка

5. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

мені Шкредов у діагностичному сказав у 14 тижнів( сказав, що "вважайте, що я вам ще нічого не говорив, а ви нічого не чули, але готуйтеся на хлопчика"). А моїй братовій на Котика повідомили у 15 тижнів,що статевих ознак ще добре не розрізнити, але форма будови кісток і тіла притаманна хлопчику. так і сталося.

6. Уляночка

Вирішила нічого не писати до першого узд, тому сьогодні в останній день 8 тижня пишу...маємо лялюську..вчора ходили на узд до Палиги...у нас все добре...серденько наше гарно б"ється, маємо 18 мм..маємо вже результати хг у динаміці на 6-7 і 7-8 тижнях - 83 тис. і 119 тис.....і вже "стояння на обліку", оскільки ми "група ризику", про яку ми ніде не згадуємо, а говоримо, що вагітні вдруге, щоб по лікарнях не тягали....трохи турбували нирочки, але дієта і чайочки трав2яні даються взнаки...стало краще...Бозя добра і я вірю, що наприкінці травня буду обнімати свою лялюсю...

• Подобається Подобається x 61
  7. Януся

Януся Well-Known Member

Уляночка, вітаю! Все буде добре, вір у це!!! Хто наступний з гілки для майбутніх мам?

• Подобається Подобається x 3
  8. Уляночка

дякую...
    ой..дізналась я ще раніше Єви на кілька днів, хоч і в неї термін на 8 днів більший, проте моя 2 полосочка з"явилась ще за тиждень до орієнтовних місячних...
    п.с. зараз найбільша моя проблема-страхи...тільки ходжу і мацаю,чи груди мене болять:girl_in_dreams::girl_haha:

• Подобається Подобається x 32
  9. anka

anka Well-Known Member

здається я знову стану дописувачкою цієї теми.... В мене орієнтовно 2-3 тижні. я саме так сподіваюся, бо до новини про вагітність була на таблетках і планувала їх вживати до грудня. але тепер все відмінила. Після першої вагітності- повний завал з нирками, але доктор-нефролог каже, що все буде добре.
    я пробую зорієнтуватися в терміні вагітності за тестиками, інакше не вийде- після першої вагітності ще не встановився цикл. 10 жовтня тест з чутливістю 20 мМ показав дві смужки, тиждень перед тим (03.10) тест з чутливістю 10 Мм не показав вагітність- була ледь-ледь помітна друга смужка і я подумала, що то нічого нема. той тест, який я проводила першим каже, що визначає вагітність на 7-й день. тобто я роблю висновок, якщо 03.10 тест не показав другу смужку, значить то максимум сьомий день вагітності...
    Першу вагітність теж тестик виявив на 2-му тижні.
    Зрештою, мені нема особливої різниці коли народжувати, я лише хочу заспокоїтись, що дитятко не мало контакту з ліками, що я припинила прийом ліків раніше, ніж настав 17-й день вагітності, коли плід вже закріплюється і включається в мій кровообіг.
    На УЗД я ходити не хочу. Вважаю, що то була помилка першої вагітності-море опромінення і крім статі- нуль корисної інформації. Так само не збираюся ставати на облік, тільки це треба якось узгодити з лікаркою з ПБ ( Чоловік боїться домашніх пологів, каже, що не піде на це нізащо)
    Сподіваюся здорової вагітності і маю надію, що в червні в мене вже буде двоє маленьких солодких бобренят!!!

• Подобається Подобається x 38
  10. Мар"яночка

оооо маєш тобі, а мене підколювала :girl_haha: Вітаю! Бажаю легкої вагітності, і поменше страхів. Страхи всі сховати в велику шафу, її закрити, а ключ викинути :girl_claping:

Анка прийміть і ви вітання, правильно Меласі треба напарник або напарниця ;)

• Подобається Подобається x 7
  11. сяняНЯНЯ

сяняНЯНЯ Well-Known Member

Як приємно почути гарні звістки! Уляночка і Анка всього-всього вам найкращого! Здоров"ячка і хорошого настрою!

• Подобається Подобається x 11
  12. Ная

Ная Well-Known Member

Лідочка,на лінієчці у нас з вами різниця в один день:girl_smile:.
    Я на облік ше не ставала,піду тижнів у 20.Тоді і аналізи почну здавати.Ставатиму на платний облік,мені так зручніше.

Уляночка і Анка,вітаю,легкої вам вагітності і здоровеньких діточок!:girl_claping:

• Подобається Подобається x 9
  13. Ірена

Ірена Well-Known Member

так! ніяких страхів! ЦЬОГО РАЗУ все буде добре і навіть ліпше!:girl_in_love:
    травневі дівчатка такі гарні:girl_in_dreams: (жовтневі чи листопадові теж нічого):girl_haha: так що бережіться і ростіть!

• Подобається Подобається x 12
  14. Iwka

Iwka Well-Known Member

Анка, вітаю!!!!!!!!! Дуже за тебе тішусь!!!
    Бажаю дегкої вагітності і жоднісіньких проблем з вагітністю!!!

• Подобається Подобається x 4
  15. Оленка

Оленка Well-Known Member

Читаю дописи вагітних, на маленьких термінах і така тоска розібрала :sad:. Я б ще була і далі вагітною, якиби природа дозволила. Це таке чудове відчуття і стан з яким так важко розпрощатися. Це особливі 9 місяців, в які повністю перевертається свідомість і ставлення до себе, до оточуючих і до всього світу. Незнаю як в кого, але в мене повністю змінились пріоритети в житті. Я зрозуміла, що сімя, діти - це головне!!!!! А не карєра, яка не приносить ніякого задоволення крім матеріального. Як ж приємно, коли чолловік приходить з роботи і дякує тобі за все, що ти для нього обиш. Ось для цього і треба жити!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Подобається Подобається x 13
  16. Natalia

Natalia Well-Known Member

УЛЯНОЧКА!!! Вітаю!!!!!!!!!! :girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love: Як класно, що ти вже маєш лялю в животику, і УЗД показало, що серденько б"ється!!! :radist: Все буде класно! Приємної вагітності і здоров"ячка!!! :connie:

Оленко, це дійсно так! Це дійсно такий класний стан - бути вагітною.
    Мені чомусь раніше про це ніхто не розповідав, але це дійсно прекрасні відчуття!!! :girl_in_love:

Останнє редагування модератором: 15 Жовтень 2009
    • Подобається Подобається x 7
  17. Оленка

Оленка Well-Known Member

нажаль, які не так часто можна переживати. Хіба бути багатодітною мамою :)

• Подобається Подобається x 5
  18. Lilusik

Lilusik Well-Known Member

Лідочка, я теж стою у Білик У. Ой, і у нас дата пологів виходить на 5.04. А на УЗД ми були в Палиги. Лідочка, ну як пройшла перша зустріч з малюком?

Останнє редагування модератором: 15 Жовтень 2009
  19. Galya

Galya Well-Known Member

anka, мені здається родити в ПБ без ставання на облік непросто. Попадете в відділ інфекційний, воно вам треба? Чи не простіше стати на облік (здати пару обовязкових аналізів), а далі вже можна і не ходити в ЖК, маючи обмінку на руках. Я наприклад досі була в поліклініці 2 рази - раз здавала аналізи, другий ставала на облік. Ше піду декрет відкривати, а там видно буде.

• Подобається Подобається x 6
  20. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

Привіт, дівчатка, дякую всім хто за мене переживав, 7 жовтня в 10.35 я стала мамою.
    Пологи пройшли дуже добре, я на столі вже говорила, що якщо це так легко, то я вже скоро прийду за дівчинкою.
    Наш Олексійчик народився з вагою 3840 кг і ростом 51 см.УЗІ помилилося на 30 гр., а моя лікарка на 60 гр.
    Скоро напишу про пологи, я усім настільки задоволена, що в мене аж не має слів.

Танюшка, тримайтеся і лікуйте нирки, набряки в пологах заважають, мені мої ноги здавалися двома товстими ковбасками, які я заставляла мене слухатися.

Уляночко, страшено за тебе рада.Того року жовтень для нас був дуже важким місяцем, як добре що все вже позаду я вже пригортаю до себе своє малятко, а ти носиш під серцем свою довгоочікувану лялю.Бережи себе, твоя дитинка сильна вірь в це, з нею все буде добре.

• Подобається Подобається x 37
Статус теми:
Закрита.