Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Lesunya

Lesunya Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

Спокійно, тільки спокійно. Нервування ще нікому не покращило настрій, а тим більше, вагітній жінці:girl_devil: Тому розслабтеся, фільтруйте те, що вам кажуть і думайте про приємне, бо інакше так можна і лялі нашкодити..

• Подобається Подобається x 5
  2. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

Стараюся з усіх сил, але сьогодні остання крапля і все вилилося в істерику.
    Добре що сьогодні і завтра чоловік вдома і він буде відповідати на дзвінки.Як все буде добре піду завтра до церкви, заспокоюся, а то в мені стільки негативу назбиралося за останній тиждень.

• Подобається Подобається x 9
  3. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Ірушка, якщо статевий акт був 9 січня і саме тоді відбулося зачаття, скажіть вашим родичам, що ще спокійно маєте час до 16 жовтня:girl_smile:. Є така гінеколог Мірка Клімова-Фюгнерова, моя мама мала її книжку "Наш ребенок", так там написано, що в нормі дитина має народитися через 10 календарних місяців і 7 днів з дня зачаття (я народилася саме так, нормально, доношено - як книжка пише:girl_crazy:). І нехай ся заспокоять:girl_smile:.

• Подобається Подобається x 4
  4. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

Можливо 9 місяців і 7 днів?
    ЗАСПОКОЯТЬСЯ, хай тільки наступить понеділок і я ще до цього часу не народжу - це буде така атака, що мама дарагая.
    Дякую дівчатка за підтримку, піду погуляю на вулицю, сходжу провідаю подругу в пологовому чи ще кудись піду, головне не сидіти вдома.

• Подобається Подобається x 3
  5. Яська Березнева

Там було написано так: 9 лунных месяцев (10 календарных) + 7 дней.
    Оффтопик: мої батьки одружилися 10 червня і в першу шлюбну ніч спланували мене:girl_crazy:. 10 червня + 10 місяців = 10 березня, додаємо 7 днів = 17 березня (мій день народження:girl_smile:).

• Подобається Подобається x 6
  6. irina

irina Active Member

А донечку свою Ви також народили за підрахунками цього методу?

7. мамочка

мамочка Well-Known Member

Щось я з математикою не дружу...
    Чи не тільки я?....
    там все таки має бути 9 місяців

• Подобається Подобається x 3
  8. Lavazza

Lavazza Well-Known Member

Ірусь, ну правда, такі родичі - не подарунок
    посилайте всіх потихеньку подалі, але основне спокійно

• Подобається Подобається x 2
  9. Яська Березнева

Справа в тому, що з донечкою я не знаю точного дня зачаття:girl_crazy:. Місяць - квітень. А дня точного не знаю. В принципі, десь так воно за тим методом і є:girl_smile:.

Я не хочу сказати, що це єдиний правильний розрахунок дня, коли народиться дитина, звичайно ж, ні. Просто написала то спеціально для Ірушки, щоб родичів заспокоїла, раз так напосідають:girl_crazy:. А щодо того розрахунку - в одних таке спрацьовує, в інших - ні. Як кажуть, людина планує, а Бог коригує:girl_smile:.

10. irina

irina Active Member

Це правда, і на все свій час!!!

• Подобається Подобається x 1
  11. Яська Березнева

Я так рахувала (для свого випадку):
    червень -1
    липень - 2
    серпень - 3
    вересень - 4
    жовтень - 5
    листопад - 6
    грудень - 7
    січень - 8
    лютий - 9
    березень - 10

12. Galya

Galya Well-Known Member

При такому підрахунку ви б мали народитись в квітні:) Рахують або червень, або березень.

13. Яська Березнева

Там ще дві таблиці були - великі, на сторінку кожна: дата зачаття - дата народження. Знайшла собі: дата зачаття - червень, дата народження - березень. Ще сьогодні вечері гляну для певності, можливо, сфоткаю і виставлю тут:girl_smile:.

14. Galya

Galya Well-Known Member

От уявіть, якщо зачаття 1 червня. Ви рахуєте: червень, липень і т.д....березень ви ж рахувати не будете? Там всього-навсього 1 число - це ж не місяць. Тоді додаєте 7 днів, виходить 8 березня. Але це 9 місяців і 7 днів, а не 10.

15. Lavazza

Lavazza Well-Known Member

та не треба, таблиці очевидно правильні
    тільки 10 місяців - то ви таки помилилися, все-таки 9

16. Яська Березнева

Тоді помилилася не я, а автор книжки, бо я тільки процитувала так, як там є:girl_crazy::

17. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Наскількі я знаю, гінекологи так вираховують ПДР, але якщо точної дати зачаття невідомо то вони відштовхуються від першого дня ост.місячних.
    Вот ми малу зробили в березні, коли саме невідомо, оскільки в мене перший день ост. місячних був 03.03.2008, звізси порахували 10 місяців і березень в т.ч....рахуєм 3.4.5.6.7.8.9.10.11.12 - вийшло 10 місяців) і додали 7 днів - моя ПДР була 10.12 2008, (закінчився б 40-й тиждень вагітності по мед.розрахунках) а народила я 15, більше того лікарка казала що від 10 числа я могла б ще з чистою совістю 2 тижня чекати малу і сильно не перейматись, при умові гарного самопочуття і гарних аналізів, УЗІ і т.п.

18. Яська Березнева

В мене ПДР була на 10 лютого. А Яна народилася зранку 28 січня на 40-41 тижні. Причому зранку 27 січня я була на огляді в Данкова, він сказав приходити через тиждень:girl_crazy:.

Останнє редагування: 2 Жовтень 2009
  19. Nastynya

Nastynya Well-Known Member

знаю інакше 10 лунних, а девять календарних, так пише в моїй книжці))) може в тому вся проблема?календарний має 4 тижі і 2-3 дня, а лунний три тижні і пару днів

20. Яська Березнева

Може, може...
    Може, там просто була опечатка - в тій моїй книзі їх повно: животик - животНик, зачем - зчем, нянчиться - Вянчиться, крахмальная мука - КУХмальная мука, научитесь - научитеС і т.п.:girl_crazy:

Статус теми:
Закрита.