Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Іруня

Іруня Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

Може буде Євуся:girl_in_dreams:. Ще вибирали між Софійкою і Соломійкою, але Настя ні в яку... Звертається до неї в животику на ім"я, привикла вже. Правда, родичі, яким ми проговорилися на рахунок імені, не в захваті, але то таке:girl_cool:.

• Подобається Подобається x 5
  2. Женічка

Женічка Well-Known Member

Іра, це моє друге ім"я для дівчинки!!!!! :girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:

мені дуууууже подобається,правда мої родичі теж не в захваті,коли питають,як би я назвала:girl_haha::girl_haha::girl_haha:

• Подобається Подобається x 3
  3. Іруня

Іруня Well-Known Member

О, значить буде в нас з тобою дві Настусі і дві Євусі:girl_claping:. За умови, що ваш татко вгадає з другою доцею. Хоча, можете нашого покликати на допомогу, тоді вже " вєрняк":girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy:.

• Подобається Подобається x 4
  4. Женічка

Женічка Well-Known Member

це точно, з народженням дівчаток у вашого татка вже неабиякий досвід. а нам ще треба постаратись :girl_haha::girl_haha::girl_haha:

• Подобається Подобається x 2
  5. Tanuchka

Tanuchka Well-Known Member

Єва стає зараз дуже поширеним і"ям, бачу. В мене в знайомих теж донечка Єва. А тепер чекають хлопчика і з вибором імені проблема :) не назовеш вже його простим і"ям раз доця Єва.. ;)

• Подобається Подобається x 4
  6. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

маю знайомих,у них двійнята -Єва і Гріша:)

7. Іруня

Іруня Well-Known Member

В нас, в Стрию, я донедавна дівчаток з іменем Єва не зустрічала. А до малої в групу в садочку привели маленьку Єву ( рік і 5 ). То Настя перші дні за нею бігала, питала, чи то не її сестричка :), та й зараз водить її за руку всюди:).

8. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

Повернулася з лікарні, лікарка каже що малюк голову до тазових кісток вже добре притиснув.Але вона з понеділка йде в відпустку, а я дуже хочу щоб саме вона була на пологах, каже що в нас є дня ще 3, та я й сама так відчуваю.

Сьогодні буду своїм родичам і знайомим робити промивку мізків, тому що сил в мене вже не вистачає.Всі вони знають, що я зараз погано сплю, часто бігаю в туалет і всеодно роблять так, щоб я не могла відпочити.
    Зранку в 6.30 дзвонить мама, в 7.30 подруга, яка теж вагітна і мала б совість!!!!!!!!, в 9.30 знову мама.Сьогодні всіх повідомлю що з 22.00 - 10.00 я слухавку брати не буду.А якщо вони будуть продовжувати виснажувати мене своєю турботою - поїду народжувати в інше місто.
    Турбота це звичайно приємно, але в данному випадку вона межує з егоїзмом:"Я хвилююсь і я дзвоню і мені всеодно що ти спиш по кілька годин на добу, я ж хвилююсь"

• Подобається Подобається x 10
  9. ManyuManyu

ManyuManyu New Member

привіт дівчата. порадьте куди найкраще стати на облік??? дякую

10. Tanuchka

Tanuchka Well-Known Member

зазвичай стають в ЖК до гінеколога, по місці проживання.

• Подобається Подобається x 1
  11. Відповідь: Для майбутніх мам

Ірушка, тримайтесь, ще капка. Я наприклад коли лягаю спати в день - то виключаю і домашній і мобільний, бо як не муж позвоне, то хтось не туда попаде, а у мене потім серце тіпає, і все - заснути не можу.

Дівчата, то у всіх так на останньому місяці сил немає?
    Постійно змучена, хочу спати, немає навіть сил готувати їсти мужу, хоча все готувала без проблем. ГУляти навіть лінь вийти - а ви подивіться яка погода чудова цілий вересень.
    ЩЕ щойно їздили остаточно вибирати коляску. Маю купу негативу.
    Мій вчіпився в коляску Вектор 4 від фірми Еспіро, а там 4 варіанти кольору, і всі вицвівші. Причому він собі запримітив бежево\сіру і ппц. хоть стріляйся.Таке враження що він а не я з нею буде їздити... Короче я знову розстроєна.

12. Natalysa

Natalysa Well-Known Member

Навіть не переживайте!!У моєї мами теж дитина була низько розташована, але одна лікарка їй сказала, що це не є показник передчасних пологів. Народила за 2 дні до передбачуваного терміну - хлопчик, 3700.
    А на рахунок 3 см. , то це якась дурня - замість 53 може бути 50. Яка різниця, дитинка все одно добере у рості:)

13. Іруня

Іруня Well-Known Member

Знайома недавно родила, то в неї дитина опустилася в 31 тиждень. Теж лікарі лякали передчасними пологами, але народила вона аж на 40-му тижні. Так що не переживайте.

14. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Цікаво, як там Коза-Дереза? Мала б уже народити :connie:.

• Подобається Подобається x 7
  15. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

Незнаю чи у всіх, але у мене точно таке було.
    На останньому тижнях вже хочеться гніздуватися і навіть маленька плямка на килимі, яку побачила о 12 ночі заставляє бігти на щіткою, а до цього не реагувала ні на що, постійно була втомлена і все відкладала на завтра.

16. Irusya

Irusya Well-Known Member

У мене тільки початок вагітності - а сили покидають... Якась повна апатія до всього. Хочеться лягти і нерухомо в стелю дивитися, а спокою не дає купа справ і обов"язків - робота, сім"я, доня, кухня..., жменя скерувань на аналізи. Нудота постійна... Аж соромно за себе

17. female

female Well-Known Member

Іруся, то пройде :girl_smile: скоро будете мріяти, яке малятко буде, говорити з ним, будете спостерігати, як росте животик, цікаво буде, які емоції в старшої малечі будуть... і знову ввійдете в тонус :girl_curtsey:

• Подобається Подобається x 7
  18. kitty

kitty Well-Known Member

В мене таке почуття вже триває чотири місяці - але то скоро мине, надіюсь :)

• Подобається Подобається x 3
  19. Vesnyanka

Vesnyanka Well-Known Member

В мене тільки місяць було так. Приїжджала з роботи, лягала на диван і не мала сили навіть переодягнутися. Тепер іноді теж таке буває, але дуже-дуже рідко.

20. Galya

Galya Well-Known Member

Дівчата, підкажіть, хто вже з тим мав справу: коли оформляють декрет? На 29 тижні чи на 30 чи вже після 30? Мені лікар назначила наст. візит на 28 тижнів, то я вже хочу прийти так, щоб заодно і декрет оформити. Що треба з собою мати?

Статус теми:
Закрита.