Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Росинка

Росинка Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

Тут не малося на увазі КР, просто всі знайомі, які знають що лікарка нам сказала бути готовими на 25 вересня запитують чи не родила, вчора телефон розривався і перше запитання було:"Ти ще не в пологовому?".

Власне я говорила не про кесарів розтин, а про капельницю з окситоцином,що штучно викликає перейми. Я сама народила доню в кінці 41-го тижня. А на 40-му мене чуть не стимульнули "добра" лікарка з Батальної. Врятував мене щасливий випадок. А лікарка ,як виявилося потім дуже наполягала на стимуляціїї лише тому, шо Батальна закривалася на помивку в той день.Дуже їй видно не хотілося грошей втрачати.

• Подобається Подобається x 2
  2. Leila

Leila Well-Known Member

Я так написала, бо обох діток родила рівно в 40 тижнів, і ніхто мене не стимулював, приїхала на Батальну швидше на день, лікарка сказала будемо чекати, хоча перейми були, навіть вночі не проти була приїхати, а другу дівчинку такою ж ситуацією нагодували таблеткою окситоцину.
    Як би там не було Ірушка ви вже скоро побачитеся з ляльою, і дай Боже щоб все пройшло добре, легких Вам пологів! І не бійтеся, допомагайте лялі побачити цей світ, дуже багато залежить саме від Вас

• Подобається Подобається x 5
  3. Lilusik

Lilusik Well-Known Member

Я десь вичитала, що в салатах сіль можна заміняти твердим сиром. писали, що виходить смачно

• Подобається Подобається x 1
  4. Tanuchka

Tanuchka Well-Known Member

Ірушка я наприклад обливаюсь холодною водою, то набряки трохи сходять. По коліна вечором після душа, а потім чоловік сильно-сильно розтирає рушником.. Дуже файні відчуття, і лягаю спати ноги на подушку складену кладу. Під ранок вона звісно падає, але хоч у вечері.

5. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

Дівчатка не має нам ще 40, маленькі ми ще, УЗІ я вірю на 100%, так як до нового року незахищених статевих актів не було.
    А як після 2 жовтня не народжу, почну зваблювати чоловіка))))))).

• Подобається Подобається x 3
  6. Lavazza

Lavazza Well-Known Member

Ірушка, легких вам пологів!
    Напишіть, як будете вирушати в ПБ, а ми всі потримаємо за вас кулаки!

7. Відповідь: Для майбутніх мам

сижу в роздумах...сусідка розповідала що народжувала на Мечнікова, і шкодує що не купила пляшечку для годування на базарі, ане в пологовому. Бо в перший день молока не було.
    Це що ж , треба ще й пляшечку тягнути в половий і дурачок на всяк випадок?

8. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

Дівонька Зіронька а Ви читаєте ще якісь гілки крім "Для майбутніх мам"???
    Раджу прочитати про грудне годування. Судячи з вашого останнього допису, Ви там не бували, або не читали уважно. Молока не було? Це хто їй таке сказав? Навіщо Вам дурник, якщо у Вас є груди? Навіщо Вам пляшечка, якщо дитину догодувувати і допоюватине треба??? Читайте, щоб потім не народити помилок і не боротися, коли молока справді стане менше

• Подобається Подобається x 14
  9. Відповідь: Для майбутніх мам

та я цілком з вами згідна, послухала її і думаю....шо за фігня....доречі меніі вже не одна каже що в перший день молока мало...що дитинку все віддають наніч, щоб за нею глянули і догодували...шось мені дивно це чути.
    А в гілці ГВ я дійсно не була

10. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

Побувайте.
    Зроблю коротенький вступ. Не треба нікуди нікого віддавати. Дитині найкраще біля мами. Та й мені, як мамі, було спокійніше, коли Кнопа була зі мною. В перші дні організм виробляє молозиво - найкращий спосіб забезпечити дитині високий рівень імунітету, який в подальшому підтримується довготривалим ГВ. А тепер скоренько в гілочку про ГВ і читайте, читайте. І легких Вам пологів, догляду за карапузиком і ГВ без проблем

• Подобається Подобається x 7
  11. Анута

Анута Well-Known Member

в гілку ГВ загляньте хоча б заради того, щоб довідатись, що в перший день молока небуває. Молоко прибуває в середньому на третій день. Є молозиво. А дитинці, щоб наїстись вистарчає його буквально декілька мл (пініцілінову баночку з головою).
    А якщо не будете в перший день давати груди "бо молока немає" то шанси, що воно появиться на третій день дуже мізерні, нажаль.

• Подобається Подобається x 14
  12. Відповідь: Для майбутніх мам

ДЯкую!!!
    от і я задумалась - до чого тут пляшечка...бо трошки читала літературу...

Хтось рахує рухи плода?

13. Galya

Galya Well-Known Member

До речі, не вперше чую, як на Мечнікова пробують (і часто в них це виходить...) догодовувати дитину з першого дня бо то в мами молока нема, то молозива нема, то дитина починає втрачати вагу, то ше якісь бздури:sad: Дуже сумно, адже бачу, що багато хто там народжує і треба бути не просто обізнаним в правилах ГВ, а ще й вміти відстояти своє право годувати грудьми свою дитину!

• Подобається Подобається x 10
  14. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

Я нарешті за 9 місяців прийняла ванну, до цього боялася.оооооооо як це класно словами не передати.Після водних процедур дитина така активна все штурхає мене кулаками.
    З сьогоднішнього дня до мами і свекрухи приєдналися ще й бабці, постійний контроль, одну не залишати, бабця вже маму відправляє до мене, мама дзвонить по 4 рази на день.Ну чому вони всі такі перелякані?

Вичитала в неті, що раніше породіллі мастили йодом нігті, а соски зеленкою - це ж жах, мало приємних процедур та й ще таке.

• Подобається Подобається x 7
  15. Марта2

Марта2 Well-Known Member

ОООО, в мене після прийому ванни води відійшли, мені теж так добре тоді було, вимокла в ванній, і на тобі....

16. Natalia

Natalia Well-Known Member

А я тепер регулярно приймаю ванну - щотижня обов"язково. Не можу я без ванни.

17. Vesnyanka

Vesnyanka Well-Known Member

В самому діагностичному аналізи і обстеження дійсно безкоштовні. Берете направлення лікаря, записуєтеся в реєстратурі і вперед. Була там не раз з різних причин. І зараз, і ще до вагітності. Але при діагностичному ще є якась приватна лабораторія, в ній аналізи платні. Роблять ті аналізи, які не робить ніби-то сам діагностичний. На АФП мені сказали саме туди (правда, я його не здавала).

18. Анута

Анута Well-Known Member

там система залежить від бюджетування. Тобто якщо бюджет виділив кошти на реактиви, то є на бюджетному, якщо ж ні - то трудно :sad: але все треба взнавати, бо періодично є зміни (залежить від наявності реактивів). Ну і скерування має бути нормальним, тобто хоча б з печаткою, а не писюлька типу шпаргалки (мені таку вручили - де з нею йти? хіби що в туалет :haha:))) )

19. Vesnyanka

Vesnyanka Well-Known Member

Мені давали нормальні направлення на визначеному бланку, з підписом і печаткою лікар та печаткою поліклініки. Але це може через те, що поліклініка районна, звертаються часто і бідні люди, тому і роблять все по правилах.

20. Анута

Анута Well-Known Member

я за скерування наголос ставлю щоб вагітні по 2 рази не їздили, а іноді ще й натще ;)

Останнє редагування: 28 Вересень 2009
Статус теми:
Закрита.