Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. наталя 2204

наталя 2204 Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

Пузатіки, хто знає коли закривають пологовий на Батальній на мойку?

2. Відповідь: Для майбутніх мам

я вибираю ліжечко. Мені треба не дороге))))))))до 1000 грн.
    З шуфлядкою хочу, щоб потім мати куда дитячі речі, іграшки ховати.
    Обов"язково хочу щоб ліжечко добре зашкурене було і полаковане.
    Ну до тисячі то я так, я б як подешевше хотіла купила, але такі ціни на базарі....

БАТАЛЬНА закривається 20 вересня, відкривається 15 жовтня.

Танюшка, а може візьміть кремчик поставте в холодильник а потім намажте прохолодним кремом ніжки. Може трошки попусте.

В Пелікані бачила фірми Древекс (Польша) 1119 грн ліжечко яке мені підходить по всім параметрам. ЛІжечко Куба.
    Хотіла вже йти звідти бо Пелікан здається дорощий навіть за Антошку, як консультант каже - підійдіть наступного разу - будуть знижки для вагітних 10% терміном на пів року на все для немовлят. Я так порахувала що якщо врахувати знижу то ліжко виходить в р-ні 1007 грн....
    Подумаю, якщо не знайду дешевше.....

Дівчатаа УСИК з Мечнікова ...я читала і негативні і позитивні відгуки.....
    Я його хочу на підстраховку взяти якщо Батальна не відкриється до того моменту якя буду народжувати. Мені просто того Усика і тато радив (питався у лікаря), і знайома сім"ї теж лікар радила його...Я просто не знаю що робити.

Останнє редагування: 15 Вересень 2009
    • Подобається Подобається x 5
  3. Оленка

Оленка Well-Known Member

Я іду до нього родити
    А я знайшла ліжечка фірми Верес, але там за 1000 саме простеньке а з шуфлядками ціни від 1400 грн

• Подобається Подобається x 1
  4. Tanuchka

Tanuchka Well-Known Member

дякую.
    та мені прописали мастити сумішшю 3-4 на день, попередньо збовтувати, але ж то білі ноги!!!Як вийти на двір?? от день не мастила, вчора, так вечором думала здурію.

А коли коли в Пелікані починає діяти знижка?

5. Оленка

Оленка Well-Known Member

Багато читала і чула про пуповинну кров і її користь. От сижу і думаю що ж робити? А хтось думав про це чи може вже щось подібне робив?

6. Відповідь: Для майбутніх мам

я так розумію як її отримуєте...я ще по цю знижку не ходила....як схожу скажу

7. Януся

Януся Well-Known Member

Дівчата, хто здавав аналізи в лабораторії Сінево, підкажіть контактний номер телефону, ті що знайшла в неті (032) 2430508 і (032) 2431508 не відповідають.

8. Kandy

Kandy Well-Known Member

І я зараз у пошуках ліжечка. Підібрала ніби за 750 грн, із шухлядками. Нашого виробництва, гойдається. І колір можна вибрати. Тільки треба ще туди чоловіка завести. А то у нього ніколи немає часу. От і у цю суботу у нього не вийде(((((((((
    А хто що чув про фабрику дитячих меблів у нас у Львові. Називається ніби "Три ведмеді " чи щось таке?

Я теж читала про пуповину. Але у нас хіба заморожуть десь її????

Дівонька_Зіронька я теж стою на обліку у подіклініці на Виговського. Лікар Петрик. А до Безпалової я теж один раз попала. Так вона мені у карті таку фігню понаписувала, тижні переплутала, нормально мене не подивилась. А умене тоді живіт болів... Вобщем я вийшла від неї холодна. А ви не ходите у школу матері у нашій поліклініці? Бо я сьогодні іду якраз туди.

А мій чоловік теж ходить такий нервовий. І я чудово розумію як то знаходитись із людиною яка постійно нервується. Таке враження що то їм треба народжувати.... Ввчері його витягнути пройтись перед сном на вулицю, то треба впрошувати. Я в шоці чесно кажучі. Він каже що то я противна стала. Хоча я за собою такого не помічаю. Вже скільки прошу його піти то ліжечко подивитись. Він каже є час... Може то він і є той час. Але спокійнішй коли усе раніше заготовлене. Принаймі для мене. А то я у постійній паніці, що чогось не встигну((((((((((((((

Останнє редагування модератором: 16 Вересень 2009
  9. Lavazza

Lavazza Well-Known Member

І я на Виговського, в Іванюти-Мануйлик.
    Теж зі своїми приколами, але не страшить, не грузить, ліків-вітамінів не виписує і на тому спасибі.
    Про Безпалову і свою попередню вагітність я тут вже писала, загалом вона мені більше подобалась. Може якраз тому, що нормально мене не "дивилась" :) . Мене чим менше рухають, тим краща мені лікарка ))))

А хто буде мати відгуки про школу матері в цій поліклініці, напишіть будь-ласка.

10. Kandy

Kandy Well-Known Member

Я вже була на двох заняттях. Веде Їх Безпалова. Там показують фільм, і паралельно вона коментує. Там всього кажись 6 занять. Сьогодні буде про догляд за новонародженими. А з наступного разу знов почнеться усе спочатку: дихання, пологи, годування груддю... Кожної середи на 16. Урок триває дсь годину і плюс можна піти на гімнастику потім. Я хожу на ці уроки, бо немаю можливості ходити на інші. То хоч трошки щось послухаю.

11. Оленка

Оленка Well-Known Member

А де ви такі дешеві ліжечка бачили, ато мені все якісь дорогі попадаються

Ну взагалі то я знайшла 2 кріобанки крові Київські, які проводять цю процедуру. Я так зрозуміла, що вони їздять по цілій Україні а не тільки в Києві. І ще ця процедура трошки дорогувата.

12. In4a - а я думала що ви вже в пологовому або з малечею на ручках)))) а ви ще дома марафети наводите)))))))))) Молодець.

Сінево дууууууже дорога лабораторія!!!!!11
    Підіть краще на науковій 96, в Меділайн, там на порядок дешевше, і всі підтвердять дівчата з форуму що роблять якісно, і телефонують коли все готово.
    80322 646508, 8067 374 35 80

А Сінево має сайт в неті, та є контакти по всій Україні, і доречі прайс.

ОЙ , а мені можна ПП місце знаходження магазину і якщо в неті є фото,плізз, ну така вже ціна хороша.
    Та я думаю яка різниця який виробник, головне вже на місці глянути саме дерево, і якість покриття.

Канді, я мала ставати на облік до Петрик, вона мені так все гарно розказала на 8 тижні. при болях внизу животика прописала цілий курс, і вітамніки і ще купа всього. А я дурепа коліжанку послухала що Безпалова хороша. Так мені Безпалова в книжці обліковій понаписувала цифри про мою вагу і об"єми пузяки зі стелі, бо я точно знаю, що мені міряли і важили тільки раз, коли ставала на облік.

Курси в нашій поліклінці. БУла пару раз. Кльово що відео можна глянути, але Безпалова ставить диск ,і йду в свій кабінет,а ми можемо сидіти і чекати поки вона прийду включить далі хвилин 10. Гімнастика цікава, з чоловіками цікаво піти.Там вправи на мячах є при схватках.
    Взагалом якщо ви тут живете, то класно ходити на ці курси і відео досить цікаве.
    Доречі - думала взяти ноутбук і переписати ті диски, то мені сказали що там якийсь супер захист стоїть, так що хіба що купувати.
    Хтось з вас кидав ссилку що дивиться в неті про пологи, годування, і решта, ну буквально те саме що на наших курсах http://skillopedia.ru/category.php?id=197

Але я як маю силу - то біжу в Антошку на 17-00 на курси, там якось мені цікавіше.

В нашу поліклініку я ще похожу... думаю перед самими пологами зайду на пару занять))))))

• Подобається Подобається x 2
  13. In4a

In4a Well-Known Member

Знайшла в себе флаєр сімейного банку пуповинної крові "Гемафонд", їх сайт www.hemafund.com. Як на мене, справа то непогана, але дуже дорога, я, наприклад, не можу собі того дозволити... Ну і ще такий аспект, що зберігаєш ту кров на випадок якоїсь страшної хвороби, як бе не накликати тим ту хворобу...
    Ой, дівчата, я ще вдома, чекаю кожної хвилини коли ж це вже почнеться... Але моєму хлопчику, видно, добре сидиться в животику, все ніяк не хоче на світ :)

14. Відповідь: Для майбутніх мам

Як жаль, що в Дрогобичі немає шкіл для вагітних - залюбки б пішла.
    А щодо ліжечка, то мій чоловік теж чомусь не спішить вибрати. Ну нехай, до того ще є трохи часу, витримаю ще кілька тижнів і почну "розгони". А щодо ліжечок, то в Дрогобичі відкрили супер магазин "Аладін". я як туди зайшла - очі розбіглись - і дерев'яні, і залізні різних кольорів і форм, є аткі, що дитині до 10 років. І от не знаю яке обрати. Порадьте.
    І ще: чи можна купляти все (ліжечко, одяг...) до пологів? Що потрібно на пологи і після? Поділіться інформацією, а то спитати нікого - сиджу весь день на роботі, а з друзів ще ніхто не родив.

15. Оленка

Оленка Well-Known Member

Я думаю, що то всі чоловіки так зляться від браку уваги. То вони ж все в центрі були а тут на тобі - ніякої уваги і ще вимагають від них сами більшої уваги а як її не дадуть то бачуть сльози і крики! Ну який чоловік може витримати вагітну?

Я тоже там здавала всі аналізи. Класно тьотка кров бере, навіть і не чути. І мені сподобалось, що там дуже чисто і повне дотримання санітарних умов

Мені сказали: 2-3 шапочки (бо постійно обригують), шкарпеточки, бодіки (2-3), повзунки, пеленки теплі і пеленки прості (по 3 шт) і потім одну стерильну пеленку коли відпаде пупок, олійку, памперси, серветки вологі дитячі і щось щоб накрити дитинку а взагалі то можна і теплим рушничком
    Сказали, що краще брати бодіки а не розпашонки, бо з розпашонок толку мало, а чому я ненаю. І бажано брати речі, щоб мали рукавички.
    Ну а собі взяти халат, тапки, рушники, нічнушки, постіль

А в Антошці платні курси? І де вони проводяться?

16. Nastynya

Nastynya Well-Known Member

Сінево дууууууже дорога лабораторія!!!!!11
    Підіть краще на науковій 96, в Меділайн, там на порядок дешевше, і всі підтвердять дівчата з форуму що роблять якісно, і телефонують коли все готово.

ну а я навпаки за синево, в меділайні мені не сподобалось і чек не дали, і виходить дорожче взяли, мені був схожий кабінет на кіоск, а в синево гарний сервіз і результати можуть на електронку скинути. але то є моє думка!

17. Відповідь: Для майбутніх мам

я хожу на Науковій, по середах, тобто сьоні йду, на 17-00, безплатні.
    Сьогодні буде запрошений лікар неонатолог, на пупсові буде показувати як робити масажі від 0 до рочку.

Та Сінево не погана, просто там дорого. Якщо позволяє можливість то чого б і не піти туда.
    Я порівнювала якість послуг з Євролабом і Меділайн,то меділайн кращий, в сінево не було,але чула тільки хороші відгуки.

18. Kandy

Kandy Well-Known Member

Я теж аналізи здавала в Меілані. Мені там спдобалось. Навіть на імейл можуть висилати результати, якщо треба.

Щодо ліжечка. Зараз поясню де знаходиться вулиця. Якщо стояти спиною до головного входу на Краківський - повернути на право, перейти ту маленьку дорогу і пройтись до наступного провулку (вулиця, на яку треба повернути називається кажись Джамбула). На тій вуличці є два магазинчики дитячі. Заходьте туди де магазинчик знаходиться у підвальчику). Фото ліжечка не маю. Там доречі досить помірні ціни і на пеленатори і на на ті всі набрчики до ліжечка, і ще матрасики досить дешеві. Раджу сходити.

19. Оленка

Оленка Well-Known Member

Ой як класно!!!!! Туди напевно багато людей ходить! Туди просто приходиш, без запису, без нічого?

Треба буде якось вибратись.

Я вже десь писала, але напишу ще раз. Бачила ліжечко за 300 грн на Південному з сосни, качається але без шуфлядки і бильця не опускаються і дно не піднімається. Ну саме прстеньке яке може бути.

20. Pinacolada

Pinacolada Well-Known Member

Відповідь: Форум чи Барахолка?

Так, збираю власе речі, і їду на Мечнікова десь на тиждень. тиск зашкалює 150/95, діагноз прееклампсія.
    Ви праві, то того не варте, але не можу просто такого постійно в свій адрес вислуховувати.

Статус теми:
Закрита.