Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Відповідь: Для майбутніх мам

http://posydenky.lvivport.com/showthread.php?p=509647#post509647
    Дівчата, хто вже починав шукати колясочки, тут можна обговорити їх.
    заходьте, а то я пишу пишу і ніхто не відзивається)))

2. Kandy

Kandy Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

Дівчата, з яким гемоглобіном ви зараз ходите? У мене 102. Лікарі кажуть маленький. Чи це якось зашкодить дитинці???

3. Відповідь: Для майбутніх мам

та в мене всю вагітність був 97, потім після пиття глобірону- став 112, зараз підозрюю знову 97... Та на наших термінах то нормальний гемоглобін. ЩЕ буде падати ближче до родів (рожаюча коліжанка мені казала)

4. Natalia

Natalia Well-Known Member

У мене 117.

5. Vesnyanka

Vesnyanka Well-Known Member

Три тижні тому був 124. Зараз не знаю

6. Lavazza

Lavazza Well-Known Member

в мене 2 тижні тому був 104, а сьогодні 115
    я кожен день яблука їм, може допомогло :)

7. Kandy

Kandy Well-Known Member

я теж ніби їм яблука кожень день. У мене чогось залізо погано усвоюєься в організмі.
    Сьогодні була в лікаря. Сказала що дитинка низькувато. І сказала носити бондаж Хто носить? чи він щось дає?

8. Відповідь: Для майбутніх мам

я хожу з бандажем.
    Правда розмір не вгадала...замість 3 взяла 4, троха завеликий.
    Помічний став , бо зараз коли без нього йду гуляти - то живіт ну прямо тягне донизу, так і притримую ручками.
    А так вдягнула бандаж лежачи - і почесала))))
    При виборі бандажа звернути увагу на розмір - він заміряється під животиком, і на кольори.Виявляється крім білого є бежеві і чорні. Думаю бежевий буде практичніший.

• Подобається Подобається x 2
  9. Kandy

Kandy Well-Known Member

Дякую. Просто у мене не такий великий живіт як на мій термін, і живіт зовсім не тягне. Але боюсь що не настали передчасні пологи. тому певно що куплю собі.

10. Tanuchka

Tanuchka Well-Known Member

і я деколи вдягаю бандаж, але переважно коли в сукнях і йду або їду десь. Дуже помагає. Вдома без нього, і коли штани під животик то теж без нього обходжусь.

11. Galya

Galya Well-Known Member

Я в першу вагітність пила все, що лікарка виписувала - прегнавіт, віт. Е, йодомарин (правда недовго, бо серце вискакувало від нього, щотовидка з вагітністю почала сама активно працювати:)), канефрон, всього вже і не згадаю. тепер, начитавшись, вирішила поки все добре нічого не приймати. Почуваюсь прекрасно! Їм фрукти і взагалі все, що хочеться. Читала десь, що якщо вживати синтетичні вітаміни, то природні не засвоюються. Коли востаннє говорила зі своєю лікаркою (якраз про відмову від деяких аналізів і УЗД), вона мене спитала, чи я шось пю, якісь вітаміни (не сказала пити, а спитала, чи я пю!). Я відповіла, шо ні, хватає природних і вона не заперечувала.
    Про ліжечка - ми купляли майже 3 роки тому десь біля медінституту за 100 грн. Просте ліжко без претензій, 3 положення, які змінювати не дуже зручно (треба перекручувати шурупи), але за 100 грн. - супер ліжко. Користуємось активно якраз останній рік, тому можу сказати, що виносливе. матрас купляли десь поза 100 грн., кокосовий (нічого йому не сталося, може то він виробника ше залежить?)
    До речі, про бандаж - зараз не ношу, бо свій подарувала до Києва, але якби треба було - новий пошию. першу вагітність мені дуже помагав - завжди надвір одягяла і без нього вже не могла:) Шила на протезному заводі - вони беруть мірки і за пару днів пояс готовий (тоді було десь біля 60грн.) Пояс такий, як наші матері носили - з тканини, з потужними резинками поверху, шнуруванням і гудзиками (щоб міняти розмір по мірі росту живота), аж до пупця. Зате тримає супер! Післяродові там теж шиють - це головне, ІМХО, шо має бути - вділа пояс після родів і людиною себе почуваєш - все на місце стало, нічого не відвисає:)

• Подобається Подобається x 3
  12. Доця

Доця Active Member

Під час вагітності гемоглобін впав до 92. Боролась з цим шпинатом - їла щодня і пила "ТОТЕМУ". За місяць Нb піднявся до 112:girl_smile:. Ще радили пити сік з буряка, але на собі з цим не експериментувала.

Що до бандажу - то ця річ дійсно помічна. Біль в спині як рукою знімає і дитинку підтримує добре, а вона в мене сиділа дууууууже низенько.Пояс купувала білоруський зо 70гр

• Подобається Подобається x 1
  13. Відповідь: Для майбутніх мам

я купила Алком бандаж, коштує в р-ні 75 грн.

А буряковий сік треба пити з обережністю тим у кого занижений тиск.
    Я читала що якщо їсти бурячок то він понижує тиск.

14. Ірена

Ірена Well-Known Member

трохи нас налякали, сказали, що малючок відстає у розвитку (по УЗД - 27 тижнів, фактичних - 31)...
    вчора була ще на в одного лікаря - каже, з розвитком все нормально, тільки вага дитинки маленька - 1.400... а вагітність - 30 тижнів.
    ось так. а в кого скільки дітки важать в цьому терміні?

15. Tanuchka

Tanuchka Well-Known Member

в мене здається важила дитинка на тому терміні 1870, майже 1900. А родичка на 8 місяці народила синочка з вагою 2400, думаю, ого, мені трошки її догнати :)

• Подобається Подобається x 1
  16. Blondo4ka

Blondo4ka Well-Known Member

в мене синочок важив на 32-33 тижні 1.420, а родився 2.900, почав набирати вагу з середини 8-го місяця, тому не переживайте. Я хвилювалася лише щоб передчасних родів не було. Але все, ттт, добре.

17. Angel

Angel Well-Known Member

в нас на 31-32 тижні вага була 2.450,лікар казав шо то є забагато,Ірена,а ви не переживайте тому шо на останніх тижнях вага дитини дуже різко почина набиратись!!!!!

18. Іруня

Іруня Well-Known Member

Аналогічно, як в Angel. На УЗД була в 31-32 тижні. Вага дитинки 2350. Казали, що дуже багато і якщо народжу в термін, то вага буде біля 4 кг.
    Angel, а Ваша мала з якою вагою народилася?

19. Angel

Angel Well-Known Member

в мене був неповних 38 тижнів,вага 3.680,як би доходила до 40 тижня то було б 4 кг,а мала була сідничним передлежанням,казав лікар шо то би був взагалі капєц,їй там місця взагалі вже не було. а ше казав якшо б був хлопчик ше+ 200-300 грам,бо хлопці завжди крупніші!

20. odree

odree Well-Known Member

мені на 37 тижні сказали, що дитина має приблизну вагу 3800 :) я майже перестала їсти. думала то буде капець. і нічого. відносила майже 42 тижні. народила з вагою 4300. сама, без розривів і розтинів

• Подобається Подобається x 23
Статус теми:
Закрита.