Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Відповідь: Для майбутніх мам

Дівчата , от хотіла спитатися хто на останньому триместрі.
    Я приймаю цілу вагітність йодомарин, щодня. Це нормально. Чи потрібно робити перерву? Бо в мене три дні закінчилися таблетки - а я все не підуі не куплю нові.

2. In4a

In4a Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

Я на 38 т., теж приймаю щодня, ну інколи роблю перерву день-два, моя лікар не заперечує.

• Подобається Подобається x 1
  3. Відповідь: Для майбутніх мам

Я фарбувала вже з рази. 1-ий раз це коли ще не знала про вагітність. Потім десь на місяці 4, ну і на 6 місяці.Зараз хожу з темними коренями)))) планую пофарбуватися за пару днів до пологів....
    Хтось знає - чи не зашкодить дитинці після пологового - якщо я пофарбую волосся ? я вибілююсь... переживаю за алергучну реакцію...

А хто фарбується в білий колір - натуральною фарбою.....це що за фарба така....підкажіть.

КАЛЬЦЕМІН коли тре переставати пити? на якому тижні вагітності?
    Я зараз приймаю йодомарин, кальцемін, вітрум щодня.

Про МЕЧНІКОВА він часом не відноситься до медінститута? питаюся - бо нехочу щоб під час пологів завалила група студентів і дивилася за твоїж гроші як ти народжуєш...мене це питання дуже турбує і смущає.

Останнє редагування: 3 Вересень 2009
  4. kitty

kitty Well-Known Member

Мені здається що зараз такі фарби що не сильно шкодять волоссю - то ті старіші фарби могли нашкодити і запах в них був не з приємних. А зараз ніби фарби всі безпечні в міру.:girl_spruce_up:

• Подобається Подобається x 2
  5. Kandy

Kandy Well-Known Member

Я теж пью йодомарин. Правда робила перерву десь місяць. А зараз знову почала. Мені здається що від кожного преперату треба робити перерву. Щоб не було привикання організму.

6. Відповідь: Для майбутніх мам

Всім пузатікам на першому триместрі раджу купити журнал - спецвипуск від Единственной "ЖДЕМ МАЛИША" №1 2009. там є все все про вагітність, про всі аналізи, дієти, узі, по триместрах розписано!!!!!! дуже допомічний якраз тим дівчтакам що стають на облік і здають купа аналізів і не знають для чого вони.

Ще зараз продаэтсья спец випуск про прикорм ы годування.

Я свій купила на Маршала Рибалка на базарчику у мужика з розкладушки. Журнал суто про вагітність на 100 сторінок, ціна була 6.75

Останнє редагування: 3 Вересень 2009
    • Подобається Подобається x 5
  7. Vesnyanka

Vesnyanka Well-Known Member

Ні, то перший міський пологовий, а в медінститут окремо.

8. Happy Frog

Happy Frog Active Member

а мені від йодомарину погано, якось його не переношу, тож пила його десь тиждень на початку вагітності і усе, а зараз приймаю ессунціалє бо мала мені жовчний передавила так боляче що капец іноді думаю що лопне там все, бо так болить((((іноді сижу і реву а толку

9. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Мечнікова- це не медінститут, але студенти зрідка бувають і там.АЛЕ! Без вашої згоди їх до вас не пустять. Коли мені робили планове УЗД на Мечнікова в 35 тижнів і у лікаря УЗД-иста були в той час студенти, то він вийшов до мене у коридор і спочатку запитав, чи не буду я проти того,щоб на моєму УЗД були присутні студенти. Якщо я проти- він попросить їх вийти.

• Подобається Подобається x 4
  10. Ная

Ная Well-Known Member

Я народжувала Софійку в Медінституті,то студентів на своїх пологах побачила вже в під час самого процесу,зразу і не помітила як зайшли,ніхто мене дозволу не питав:girl_cray:.Присутність в родзалі десятка глядачів дуууже заваджає а випроваджувати їх тут же не мали можливості,бо в пологах виникли ускладнення.Потім питала лікаря нашо мені було те шоу студентів,казав тре було попереджати шо не хочу.Тепер знаю,але можна було і спитати...

• Подобається Подобається x 7
  11. Росинка

Росинка Well-Known Member

Ох, нічого собі. Ясно.що студенти мають на комусь вчитися.але попереджати породіллю треба ОБОВЯЗКОВО,бо вона - ЛЮДИНА, а не експонат якийсь безсловесний :girl_mad::girl_devil:
    Я теж родила в медінституті,а в цоьму році там же родила моя коліжанка. Але ніяких студентів не було. Може нам просто пощастило, а може це тому ,що ми родили з чоловіками своїми обоє? Ви були самі чи з чоловіком?

12. Ная

Ная Well-Known Member

Я тоді так само була з чоловіком,не допомогло.Але ви,бачу по лінієчці влітку народжували,у студентів канікули,а я у вересні.

13. Росинка

Росинка Well-Known Member

Ну коліжанка родила в квітні цього року ,коли пари є.Так що напевно нам пощастило просто. А лікарям нашим інколи корисно побути просто пацієнтами, щоб на собі відчути як то:"Врач сказал в морг - значит в морг."

14. Happy Frog

Happy Frog Active Member

Єххх дівчатка щось цей тиждень явно не мій (((( мало того що в мене жахливі болі над правим ребром, тай щей матрасик дитячий замовили оплатили доставку блін ніби все добре розпакували а він жахливо тхне КЛЕЕМ (складається з латексу і кокосу) і тепер його якось треба повернути а то аж в Бердичів(((

15. Януся

Януся Well-Known Member

Дівчата, підкажіть, хто вживав Пренатал, як його сприймали? Він мені повертається практично одразу після вживання... Лікар сказав ще попробувати на ніч випити, а я вже боюсь його ковтати :sad:

16. марі177

марі177 Well-Known Member

я пила Елевіт,він мені краще засвоювався

17. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Дівчата, що про Беладонну чути, ніхто не знає?

• Подобається Подобається x 3
  18. Tanuchka

Tanuchka Well-Known Member

Скорше проматають вам більше нервів, та поставлять на облік що не здорова родина, і будете бігати з дитинкою по лікарях та по аналізах чи щось таке..

в моєї знайомої вона зараз на 37 напевне тижні, мама померла, в туберкульозному диспансері.. можу собі уявити скільки прийдеться повазитись з дитинкою потім..

а чого у Львові не брали? На Чорновола є класний магазин Матраців. Ми з чоловіком похреснику матрас дарували. осінь-зима. чекали правда 2 тижня бо замовляли під ліжечко. але всі довольні. як що щось пишіть в пп, дам телефон вам знижку зроблять добру.

нічго собі ви п"єте, а я крім канефрону нічого не п"ю, і то почала знов, бо знов отьокі пішли..
    і той йодомарин не п"ю нічого не казали. сказали їсти добре і все. І всього різного..

Останнє редагування: 4 Вересень 2009
  19. Lavazza

Lavazza Well-Known Member

я теж нічого не приймаю і моя лікарка в ЖК дуже скептично ставиться до всіх синтетичних вітамінів/мінералів з йодомарином включно

20. Kandy

Kandy Well-Known Member

Я теж не пью ніяких полівітамінів. Навіщо, якщо зараз така пора року що усе є. Тільки треба ходити на базарчик і купляти усе різне кжен день. Єдине що приймаю йодомарин (бо у мене проблеми із щитовидкою завжди були, і я стою на обліку, тому мушу приймати його). І зараз приймаю глобірон, оскільки мій гемоглобін завжди низький, як би я праильно не харчувалась.

Tanuchka а можна мені у приват вислати адресу цього магазинчику і телефони. Я ще не купляла і не дивилась дитяче ліжечко і матрасикка. Навіть не знаю де у Львові варто піди купляти це все. І навіть не знаю який матрасик краще купляти, з яким наповнювчем((((((((

Статус теми:
Закрита.