Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Hermes

Hermes миється в бані

Відповідь: Для майбутніх мам

А в мене і на перших місяцях очі на мокрому місці - плачу з любого приводу - від новин про хворих дітей до якихось неприємностей на роботі. То все гормони.

• Подобається Подобається x 3
  2. Відповідь: Для майбутніх мам

ой, краще звоніть лікарю в терміновому порядку. Аяк лікар не бере трубки викликайте швидку. Розумієте - у вас дві дитиночки, треба бути дууууже обережною.
    Однозначно до лікаря.

Не хочу лякати але коліжанка розповідала як її подруга втратила двійню на місяці через те що в поліклінці н виділення кровянисті виписали їй жменю таблеток і відправили додому замість того щоб шпиталювати.
    Тому краще кличте швидку, або якщо маєте знайомого лікаря хай вам пордаить кудакраще звернутися.

Здоров"ячка вамі вашим діточкам!!!!
    Налаштуйтесь на позитив.

• Подобається Подобається x 9
  3. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Якщо запитання до мене, то я нічого нікому не раджу, я не лікар. Кохатися чи не кохатися під час вагітності - в кожної жінки то все індивідуально: декому нічого, а в декого може спровокувати викидень. Просто поділилася своїм власним досвідом.
    До речі, про гарячу ванну. В моєї бабці вона викликала сильну кровотечу, приїхала швидка і відразу забрала на чистку (бабця навіть не знала, що вже вагітна). Я вже про це писала, але в іншій темі.

• Подобається Подобається x 6
  4. Відповідь: Для майбутніх мам

як там наша Белладонна......шось сижу і думаю про неї

• Подобається Подобається x 4
  5. Tanuchka

Tanuchka Well-Known Member

Дівчатка а хто коли купує для малечі речі, пельонки, постіль..

6. Vitaminka

Vitaminka Well-Known Member

я два місяця до пологів купляла, не могла зупинитись)

• Подобається Подобається x 1
  7. Tanuchka

хочу порадитись.
    ОТ в мене 32 тиждень вже задумауюсь, придивляюсь. але ще нічого не купувала. 1 раз для хресного чоловіка маленькій набірчик. :) серце аж щімило, і своєму хочеться купити..
    а от в понеділок хочу з чоловіком в Хмельницьк поїхати, така можливість.. може би купувати щось.. Їдемо візочки дивитись, ну і речі різні.. В нього відрядження, а я так, на хвіст падаю.

8. Оленка

Оленка Well-Known Member

Краще звернутись до лікаря! З цим не варто жартувати

• Подобається Подобається x 2
  9. Оленка

Оленка Well-Known Member

Я хочу в роддом все купити необхідне для дитинки. Як маляка народиться то треба ж його в щось вдіти, не буде ж голий лежати! А якщо з собою нічого не мати, то де ж це все шукати!!! І тим більше не треба лишати себе такого задоволення: походів по магазинах і покупок дитячих речей! Це так піднімає настрій!!!! Та і до родів краще все вибрати а потім тільки послати рідних за вашими вже давно вибраними покупками (я маю на увазі ліжечко і все до нього, каляску і т.д.). І тим більше не треба вірити всі забобони, бо коли мені кажуть щоб я нічого не купувала до народження малявки то це мене лякає, ніби може щось піти не так, а це на мене ДУЖЕ нагативно впливає!

10. veronka

veronka зла друзя

Усім привіт - 28 серпня о 17:00 народилася моя принцеса вагою 3200 і росточком у 52 см - чорняве пухнасте щастячко:girl_smile::girl_in_love::girl_claping: коханий був щосекунди поряд і першим свою лялю пригорнув, а поки під лампою малу вдягали, то він примудрився тім*ячком об лампу і присмалився:girl_crazy:
    про пологи напишу пізніше, я заберуть додомцю. Всі щасливо з пузиком рости)))
    З.І. я малечі за три місяці купила різні розпашонки, бодіки, пеленки в пологовий і коляску і ліжечко (просто все у свекрухи залишила):girl_curtsey:

• Подобається Подобається x 25
  11. Oliusia

Oliusia Well-Known Member

:girl_claping::girl_claping::girl_claping:Вітаю з ТАКОЮ ПРЕКРАСНОЮ ПОДІЄЮ!!!!:girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:
    Здоровья вам і малечі.Швидше додомцю вертайтесь!

12. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

Вітаю Veronka, хай вам доця росте здоровенька і хай Бог пошле їй гарну долю.
    За пару тижнів стільки форумчанок стали мамами, на черзі ми з Кізонькою, чи хтось ще є з більшим терміном?

Останнє редагування: 30 Серпень 2009
  13. Tanuchka

Дякую за відповіді. з Коляскою опрєдєлілась але от біда, не помню марки. :sad: Бачила в Пелікані, дуже класна.
    Веронка Вітаю вас з цією подією.. Щастячка та здоров"ячка вам і малечі.
    Дійсно багато хто родить в ці дні.. мені аж самій хочеться :))) (ттт, щоб в срок).
    але чим ближче тим страшнувато.
    Ірушка а ви як себе почуваєте? Почуття добрі? і чи як морально готові до родів?

14. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

Почуваю себе чудово, тільки от живіт почав заважати, дихати стало важче, бистро вже не пройдешся, стала якась неповоротка.Кожного дня читаю про пологи, правда ніяк не можу заставити себе тренерувати дихання все кудись відкладаю, хоча вже й часу залишилось не так багато.
    Часом мене огортає просто панічний страх перед пологами, думки, що я з цим не справлюсь, страхи за дитину - напевне як у всіх майбутніх мам.А буває я відчуваю себе повністю готовою і починаю уявляти собі майбутні пологи і свою дитинку.Ще б чоловік згодився піти на пологи я б тоді зовсім не хвилювалася.

• Подобається Подобається x 5
  15. Tanuchka

а я себе не можу заставити читати про пологи. все дурне вголову лізе.
    на рахунок дихання дійсно треба тренеруватись, я щось навіть упустила то.
    на рахунок страхів, значить я не одна така..
    а ви хочете народжувати з чоловіком? Я от в кого не питаю, всі кажуть нащо то треба, нашо йому то бачити. А одна знайома пара народжувала разом, НЕ Шкодують, він каже що доволен, що ніякі фільми документальні з тим не порівняються :) Але треба мати стальні нерви. а от за свого чоловіка навіть не знаю. хоча хотілось би щоб був поруч..

16. Анута

Анута Well-Known Member

моя думка - що чоловік має бути поруч. причому добровільно, по власному бажанню. Тоді від нього і толк буде, а з примусу - краще не зачинати. Є окрема гілочка тут на форумі на цю тему.
    В нас в сім"ї це питання було "по замовчуванню". А точка зору "нащо йому то бачити" це стереотип. Сім"я вона на те і сім"я, щоб бути разом і в радості і в горі. А така подія як народження дитинки в сім"ї не повинна пройти мимо. А то багато татусів є лише по статусу, нажаль, і навіть толком не знають як дитина росте, в який садок ходить чи може вже в школу.... Татко має відчувати свою участь у народженні і процесі росту та виховання дитинки, а не все скидувати на мамуську.

багато настрочила, досить емоційно. надіюсь нікого не образила ;)

• Подобається Подобається x 8
  17. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

Думаю чоловік незважаючи чи він був на пологах чи ні всеодно любитиме свою дитину, просто після відвідування пологів народження дитини буде не таїної за сімома печаттями, а зрозумілим процесом.І в цьому питанні я не звертаю увагу на поради знайомих і батьків, бо якось вони на це дивляться застаріло.

А щодо одягу для дитинки, то я планую через тиждень піти все скупити необхідне в пологовий.На виписку вже будуть купляти мами.І ще потрібно купити різні дрібнички:градусники, ножнички, череду і т.д.
    Ми візочок будемо брати в родичів, вони ще як нам було 6 місяців хотіли його нам привезти я відмовилась не хочу дивитися на колиску в якій немає ще дитини.
    А от за ліжечками потрібно піти подивитися і вибрати те що я хочу.

18. Tanuchka

а в нас ліжечко вже стоїть тіки розібране,мій брат передав, просто машина їхала куди воно могла влізтись, бо в його машину би не влізло, а їхати 1000км. тому завчасно передали. А от візочок, хочу опріділитись, а там щоб чоловік купив, ну і все решта теж.
    а з одягом в пологовий тоді попішати не буду..

19. Відповідь: Для майбутніх мам

Веронка, вітаю з народження донечки!!!!!!!!!!!!!!!!!! Так цікаво читати дописи від дівчат які тільки щойно були пузатіками - а тепер вже тримають своїх діточок на руках!

Танюшка, я тежзадумувалася про речі в роддом,і все ніяк не піду купувати, відкладаю, і про дихання на пологах....
    Я в неті дивлюсь час від часу відео пологів, щоб не так страшно було в дійсності., так би мовити привикаю до обстановки))))))))

20. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

І я теж - мій Марко вже важить більше 15 і постійно - "мама руці". Ношу його постійно. Інша справа якби я не підіймала нічого і тут одного дня підняла 15 кг, може щось би і сталося.
    Щодо статевих контактів то тут вже взагалі перегнули. Я не уявляю як то можна стримуватися цілих 9 місяців??? А потім ще 8 тижнів по пологах, виходить майже рік!!!

• Подобається Подобається x 5
Статус теми:
Закрита.