Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. kitty

kitty Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

Vitaminka, Все буде добре!!! Налаштуйте себе на позитив!!!:girl_curtsey:

• Подобається Подобається x 2
  2. Kandy

Kandy Well-Known Member

Дівчата, хочу спитатись одне таке інтимне питаннячко. Чи зараз роблять клізми перед пологами? і чи бриють? Моя знайома народжувала на Мечнікова, і казала що там зараз не роблять ні того і ні того. Деякі знайомі казали що усе робили самі.
    Не знаю що робити мені. Бо здається що клізму зробити просто необхідно. Чи тепер якась нова методика????

3. Ірена

Ірена Well-Known Member

мене то також цікавить... але навіть якщо нічого такого не пропонується - все робитиму сама.

4. Kandy

Kandy Well-Known Member

Я ще чула що зааз лікарі виписують якісь крема чи свічки. Поставив собі і сходив спокійно в туалет без клізми.

• Подобається Подобається x 1
  5. Kandy

Kandy Well-Known Member

І коли тоді можна робити цю клізму? Як тільки почались перейми, чи раніше, чи пізніше???

6. Orman

Orman Модератор-бомба

дівчата та вам і так захочеться в туалет під час перейм - при тому раз 10

• Подобається Подобається x 5
  7. Kandy

Kandy Well-Known Member

Так тому напевне і чистять кишечник, щоб не хотілось так))))))))))))

8. Зузулька

Зузулька Well-Known Member

Привіт, дівоньки!!!! Я була на консультації на Мечнікова у лікаря, що буде приймати пологи, то вона мені повідомила що зараз повна демократія - як си хочеш)))) можеш попросити медичну сестричку і вона все зробить, але я особисто для себе вирішила, що все зроблю сама. Клізму зараз взагалі не проблема купити (міні-клізма Норгалакс) вона дешева як борщ))) і проблеми немає. З першою дитинкою мені в пологовому поставили клізму в 1-й дня коли поступила (харчувалась до того звикло - ні більше ні менше) народила синочка 20:45 на вечірню казочку і все було Ок - ніяких ексцесів. Поголитися теж раджу в дома, все одно перед пологовим душ приймете, а з дзеркалом це не проблема і більша ймовірність уникнути травм від порізів! Я уже 25 серпня лягаю в лікарню в очікуванні донечки, тому бажаю всім здоровими доносити маляток і щасливо їх народити!!!

• Подобається Подобається x 7
  9. Kandy

Kandy Well-Known Member

А що це за міні-клізма Норгалакс?
    Зузулька а вкого ви народжуєете на Мечнікова? І чому ви лягаєте визначеної дати. Вам так лікар сказав?
    Я так питаюсь бо теж планую народжувати на Мечнікова. Тому і цікавюсь усім. Правда ще лікаря не обрала. Хотіла у Федини. Але тут на форумі вичитала що його зараз відсунули від справ. Тому трошки розгублена...

10. Зузулька

Міні-клізму Ви придбаєте в аптеці, вона не шкідлива (так мені порадила мій лікар) я її і раніше використовувала, бо маю часом проблеми з кишківником. На Мечнікова лягаю раніше, бо маю трошки проблеми з серцем, і хочу бути під наглядом доброго лікаря. Народжувати зібралась у Филими Наталі Іванівни - знаю її вже з 10 років, надзвичайно талановитий медик, сюсі-пусі не проходять, знає, що робити в екстремальних ситуаціях. Не вихваляю для когось але в моїй ситуації це значно важливіше. Повно коліжанок у неї народжували, ні від однієї нечула скарг. Вона і добрий хірург і прекрасний лікар, що приймає природні пологи. Мені 34 роки і ризикувати я не хочу! Як зацікавились я в приват дам її мобільний телефон.

11. Kandy

Kandy Well-Known Member

Дуже дякую. Легких вам пологів!!!

12. Зузулька

Доречі Федина теж прекрасний лікар, ситуація тимчасова, я впевнена, і не завжди все залежить від лікаря! Коли стався в лікарні цей інцендент я була присутня в приймальному покої - чекала на лікаря і спілкувалась з родиною породіллі у якої трапилось нещастя. Скажу Вам що вагітна жінка має все таки за себе дбати і думати за дитя, і коли лікар казав перебувати в лікані під наглядом а жінка вирішує на вихідні втекти додому бо якісь пироги недоліпила чи підлоги недомиті, то як це розцінювати? Я не кажу про конкретний випадок (хоча багато хто з майбутніх породіль так робить)

• Подобається Подобається x 3
  13. Kandy

Kandy Well-Known Member

Дякую за інформацію. Ви мене заспокоїли. А ви випадково не знаєте, коли Мечнікова закриють на планову помивку?

14. Зузулька

Kandy, Ви не хвилюйтесь - все у Вас буде в порядку! Велике спасибі за побажання! У Вас ще за терміном час є на пошуки лікаря, одна маленька порада. Не шукайте собі ескулапа за рекламою - бо вони чим більш розрекламовані тим меньше на Вас будуть мати часу і терпіння, зустріньтеся з кількома, переговоріть, візьміть свої аналізи, картку медичну від народження УЗД, що ви робили. Як лікар не зверне уваги на ці документи - шукайте кого іншого. Відчуєте люждину якій довірите своє життя і життя малятка серцем. Я мама з досвідом і відлікувалась і синочка маю (14,5 років)))) повірте - злого Вам не пораджу!

• Подобається Подобається x 4
  15. Зузулька

Планова промивка на Мечнікова була в червні місяці і до наступного року не передбачається)))) миючі засоби закінчились))))))

16. Kandy

Kandy Well-Known Member

Дякую!))))))))))

17. Nadushka

Nadushka Well-Known Member

Дівчата я народжувала на Мєчнікова 17/12/2003р. у Верхівської Світлани Михайлівни мені дуже сподобалась і на друга роди( якщо вони будуть) звернусь знову до неї. Хороша лікарка! Я маленька зростом 1,52 і вагою 62 кг ішла родити до неї ( хоча всі попередні лікарі казали , що я маленька, а плід великий я в тазі не розширилась, і треба кисерити) С.М. сказала , що я народжу сама і з вагою дитину 3600. Так і сталось 3600 і одна невеличка тріщинка! А є ще хтось хто у неї родив ? Як вона Вам?

18. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

100%- так! "свого" лікаря відчуєте серцем. І не важливо, чи це розрекламований спеціаліст, чи лікар, про якого є неоднозначні відгуки. Основне,щоб він підійшов саме вам" Чому так кажу? На власному досвіді та ін.дописів. Наприклад, особисто мені психологічнол абсолютно "не підійшли" ні Филима, ні Верхівська з першого ж спілкування. Потім, на протязі місяців мала нагоду спостерігати за їх роботою і розуміла, що перше враження абсолютно не виявилося хибним- особисто мені "їх методика" зовсім не підходила. В той же час, судячи із останніх дописів, "на кожен товар є свій покупець", і "свого покупця" ви обов язково відчуєте!

• Подобається Подобається x 3
  19. Росинка

Росинка Well-Known Member

Дівчата, може хтось чув про лікарів, які природнім шляхом приймали двійнят?Хтось чув про таких,щоб не кесарили та не клали на збереження,та щоб всі - і мама і малюки були живі-здорові? А то я почитала форум і кругом одні жахіття, то там двійня померла то ще щось.Страшно стає просто.:girl_sad:

20. Ірена

Ірена Well-Known Member

щось у мене животик спазмує вже другий день...
    і двічі вже болів так як на перейми... що то може бути?

Статус теми:
Закрита.