Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Відповідь: Для майбутніх мам

доречі мій чоловік так само мучиться безсонням.. може то щось в атмосфері не то...наприклад повний місяць зараз

2. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

Вмене так само було... але то було тому що я вдень дрихла скільки хотіла.... добре мені вдень спалось... а вночі спати не могла бо була вже виспана.

3. kitty

kitty Well-Known Member

А я б спала спала і спала, що теж не є дуже здорово. Може з часом перейде. Простудила спину, то сиділа дома і спала скільки влізло, а спати тоді не хотілось. Зате зараз, коли на роботу йти треба , то я б з ліжка мабуть би і не вилазила.

4. Nastynya

Nastynya Well-Known Member

а мені вже не дуже хочеться спати, то я все прибираю, готую, перу, аж сама себе не впізнаю!)))

• Подобається Подобається x 5
  5. kitty

kitty Well-Known Member

Я нічого не можу робити. Мене страшенно болить голова, особливо на роботі :girl_sad: Що то робити з тою головою? Так би і засунула її десь в якесь відро з льодом :girl_crazy:

• Подобається Подобається x 3
  6. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

На вашому терміні я була така сама, якраз закінчився токсикоз і я почала просто літати по квартирі так мені хотілося все переробити і енергії було хоч відбавляй, зараз я розледачилася більше планую чим роблю.

• Подобається Подобається x 5
  7. Vesnyanka

Vesnyanka Well-Known Member

Мені теж десь в такий час легше стала. То літала як заведена. Зараз все роблю, але вже без такого надмірного ентузіазму. Хоча і роботи в хаті зараз менше, бо перші тижні я не робила нічого взагалі. Приходила з роботи і хотілося тільки спати і щоб ніхто не чіпав. То армагедон потихеньку в квартирі і зробився.

• Подобається Подобається x 4
  8. Ольга

Ольга Well-Known Member

Дівчата, може я пропустила чи Таня вже народила??

9. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

Kitty? в мене також боліла жахливо голова, лікарка ніяк не могла виявити причину і з тиском все було добре і свіжим повітрям я дихала, а голова просто розколювалася, я промучилася так кілька тижнів і біль минув.Так що побільше терпіння чим далі вагітність тим більше починаєш змирятися з труднощами.
    Я зараз не можу довго стояти або ходити мене дуже печуть ступні, все таки вага дає про себе знати.

• Подобається Подобається x 2
  10. kitty

kitty Well-Known Member

та то в мене от пару днів як болить голова, що аж в очах темніє, але то скорше всього від задушливого приміщення в якому працюю. Виходжу на вулицю, на вулиці набагато легше, але і працювати треба, то приходиться висиджувати тут і мучитись - надіюсь скоро все пройде :girl_in_dreams:, бо ж раніше такого не було, а спека була і погірше

• Подобається Подобається x 1
  11. Анута

Анута Well-Known Member

на перших порах організм працює "за двох": виконується колосальна робота по створенню нової людинки і на це йде дуже багато енергії. Звідси наша жахлива втома і постійне бажання спати. А потім вже організм потроху звикає, плюс дитинка вже просто росте (всі органи сформовані) і стає відносно легше.
    А безсоння - це у більшості практично візитна картка вагітності.
    Дуже гарно і про втому, і про все решта пишуть Сірзи.

в мене вчора ввечері, майже вночі (вже в ліжку) матка "скоротилась" і прощупувався такий собі м"ячик для великого тенісу чуть нижче пупка :) прикольно :)

• Подобається Подобається x 8
  12. Nastynya

а ми щойно повернулися, були на плановому узд, то така краса, моя мальота і так переверталась і так, і в кулачок ручку, сказали що дитинка активна, і відповідає терміну, дату родів на 23 лютого сказали, а ще своєму чоловікові зробила фоточку маляви!!!ну а матка трохи в тонусі(.а потім ходили до поліклініки, такщо нас вже поставили на облік по місцю проживання, і цілу купу аналізів призначили, ото крові напються вампіри!!!)))

ага, щодо мячика, я також чую як внизу округлилося)))і животик вже почав рости)

• Подобається Подобається x 6
  13. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Як класно, я вже теж так хочу....

Вчора купила телячої печінки, телячого мяса, яблук, гречки, лимонів,гематогену....Гематоген їм вранці і чаєм кисленьким, бо він дуже солодкий, то самого його їсти не можу - нудить. З сьогоднішнього дня попробую пити по 100 гр. бурякового соку - кажуть помагає!!!

• Подобається Подобається x 8
  14. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Дівчата, в когось таке було, я от сьогодні трохи довше сиджу за компом, то мене таз ніби болить, чи то ниє, це нормально?

15. Nastynya

кістки боліли, ніби розходяться, а так ніби ні. я пробувала постійно змінювати положення і вставати час від часу!

16. marta29

marta29 Member

От мені інтересно що сниться майбутнім мамочкам перед родами,бо у більшості випадків перед вагітністю сниться риба (а мені снилась ціла купа оселедця з цибулею).Хтось про це чув?

17. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

Я вже кілька разів у сні народжувала, і число бачила і лікаря і пору доби подивимося чи сни віщі. Про що думаю те й сниться, але як добре, що не має вже цих нічних трилерів і еротики, як в першій половині вагітності, а то я думала, що від цих снів я зійду з розуму.

18. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

А ви впевнені що на такому терміні кістки розходяться? Бо щось мені здається що причина в чомусь іншому.

Знаєте....як довго на одному боці полежати то бок відлежується... а тут відсиділи просто

19. Lavazza

Lavazza Well-Known Member

о-о-о-о-о!!!!
    в мене вже нема, але були!!!

20. kitty

kitty Well-Known Member

Моїй мамі перед тим як я завагітніла і сама про те не знала - снились що ми з нею ловимо рибу і зловили дві рибки - мама моя відразу говорила що то буде двійня, але були на УЗд поки що нам нічого не казали - двоє там у нас чи одне малятко, хоча на 10 тижні мало б бути вже видно, хіба ні?

Статус теми:
Закрита.