Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. kitty

kitty Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

Лінієчка готова, але от я не можу в свому профілі знайти підпис (((

2. Женічка

Женічка Well-Known Member

Відповідь: Підготовка до пологів у Німеччині, переклад з журналу "Eltern"

я б там зразу і жити залишилась :)

• Подобається Подобається x 4
  3. Tanuchka

Tanuchka Well-Known Member

Анута
    НЕзнаю як участковий...
    мені лікарняний коштував 15 грн день. Тому я вже потерплю, ліпше ягід куплю.. і на роботі легше домовитись ніж з лікарем.
    та і ті дні нікуди ж не дінуться, трошки себе шкода, в маршрутці їхати..
    ще й тапочок порвала тіки що.. :sad: 2 рази чуть не впала із-за нього.. отакий день на роботі, (ще і резинка розтібнулась на штанях, лови її тепер)

kitty Вітаю! В мене теж буває дивлюсь і не бачу.. але він там є! ;)

• Подобається Подобається x 3
  4. Анута

Анута Well-Known Member

це в участкового терапевта? круто, скільки ж тоді гінеколог бере? ну і розцінки у вашій поліклініці....

5. Tanuchka

Tanuchka Well-Known Member

Анута ні-ні, у гінеколога.
    А терапевт там цікава особа.. молода.. з .. батьками..
    коли на облік ставала познаходила в мене щось, гоняла по лікарях.. :) Демонстративно казала що підписувати нічого не буде, ну нє, то нє.. ходила по дохторах та на Екг.

• Подобається Подобається x 1
  6. kitty

kitty Well-Known Member

Вибачте, Вам заборонено мати підпис. :girl_cray:

Буду мабуть поки без підпису - буду чекати поки дозволять і мені вставити лінієчку :)

7. Анута

Анута Well-Known Member

ясно. налякали вже :)
    ви взнайте, може та терапевт принципова акурат у відпустці теж ;)
    принаймі мені з терапевтом явно повезло.

8. ситуація така , гроші роблять дива. дала 50 грн і зовсім інша розмова. Офрмляється лікарняний сьонішнім числом.

Таня, якщо ваш лікар у відпустці - обов"язково призначають лікаря який заміняє його і приймає його пацієнтів. Позвоніть в реєстратуру вашої поліклінікі і взнайте хто - а завтра йдіть до нього оформляти декретний.!!!

ЩЕ мені переглянув лікар чи всі аналізи є,чи всіх лікарів обійшла.

Виявляєтьсямоя лікарка не заповнювала мою карту з момента як я ставала на облік.І за шо їй гроші платила тільки.

Словом свій декретний 10.08.09 я вибила.
    Але нервів зіпсула(((((((

Такий вважається пониженим. Але я вважаю нічого страшного - бо у мене , у мами, у бабці все життя він понижений.
    Піднімайте його потроху гречкаою, печінкою, м"ясом, гранатовим соком і гранатами, яблуками, ну а з таблеток я пила глобірон. І що ви думаєте з 97 гемоглобін підріс до 112.
    А чи можна вагітним гематоген їсти не знаю... а що пише на упаковці?

Останнє редагування модератором: 10 Серпень 2009
    • Подобається Подобається x 3
  9. kitty

kitty Well-Known Member

Гематоген думаю що можна - там нема нічого шкідливого, тим більше його переважно призначають дітям. В крайньому разі - це перше, що я памятаю з мого дитинства з того що мені дуже подобалось ))))

10. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

Для підняття гемоглабіну я пила тардерферон, за три тижні зі 100 піднявся до 120, але навіть після цього я продовжую пити таблетки, так як в організмі не має запасу заліза, тому потрібно ще кілька тижнів.
    Я до цього питання відношуся дуже серйозно, так як ще до вагітності через низький гемоглобін я втратила свідомість, пролетіла через весь коридор, розбила об одвірок голову, прийшлося зашивати, як подумаю що під час вагітності може таке повторитися стає дуже страшно.Крім того ж саме гемоглобін відповідає за насичення киснем крові, а маляті це дуже потрібно.

• Подобається Подобається x 2
  11. Відьмочка

Відьмочка Well-Known Member

Мені призначали Сорбіфер, гемоглобін був 100, а за 2 тижні прийому піднявся до 120. Але попри медикаментозне лікування необхідно вживати побільше продуктів які сприяють підвищенню гемоглобіну ( ікра, лимони, теляча печінка, яблука) це і приємніше і корисніше як таблетки.

12. Happy Frog

Happy Frog Active Member

Привіт а в мене щось я так поняла що взагалі впав конкретно бо був 123 а тепер 63(((( назначили мені гені-тардиферон але вже маю деякі побічні(хоча може це і нормально бо це ж залізо)

13. odree

odree Well-Known Member

Відповідь: Підготовка до пологів у Німеччині, переклад з журналу "Eltern"

ага, одна кобіта вже 5 разів туди ходила...і щось думаю, що ще повернеться :)

14. Vitaminka

Vitaminka Well-Known Member

Вже не дочекаюсь коли буде та довгоочікувана зустріч з моїм золотком!
    По УЗД ПДР було 3 серпня, по місячних 5.
    Живіт ниє час від часу і спина трошки, але якось не регулярно, живіт опустився, маленька дуже рухлива.
    Чи так страшно переносити дитину на тиждень-два?

• Подобається Подобається x 6
  15. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

Звичайно ні.
    Крім того ви ж не знаєте чи завагітніли так як лікарі кажуть.Я от чомусь переконана що ненароджу так як говорить лікарка.......але хто його знає, ви зараз боїтеся переносити, а я недоносити.
    Моя мама розказувала, що як переношувала мою сестру зробила генеральне прибирання, нажарила цілу гусятницю котлет і одрузу ж поїхала в роддом.

• Подобається Подобається x 7
  16. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Ой, а менi б переносити тиждень! Так щоб на самi свята на роботу не виходити :) Але чує моє серце (i нещасне пузо) що певно вчасно народжу.

17. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

В мене безсоння, незважаючи на те що зараз прохолодно і дитинка напевнне вже спить.Дівчата попереджали мене що на останніх місяцях таке буває, але я невірила думала завжди буду спати як ховрах, а не можу.
    Поставила біля ліжка записник з ручкою і вже другий день записую, що мені потрібно купити в пологовий і додому.

18. SovaBa

SovaBa noctua

В мене таке було:) - до пізна не могла заснути, а потім будилась від найменшого шуму- чоловік вставав на роботу- то був бідний,аж синій:xaxa:

19. Відповідь: Для майбутніх мам

У мене зараз та сама ситуація вже другу ніч під ряд. Хоча в день можу добре давити хропака без всяких проблем.

20. Lavazza

Lavazza Well-Known Member

а в мене не останні місяці - і все одно безсоння :girl_devil:
    прокидаюся не відомо від чого і лежу, слухаю як годинник бамкає

Статус теми:
Закрита.