Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. у мене поперек так защемлює!!!!! що просто жах. Ні встати ні порухатися не можу.
    Я його розтираю рукою сильно, або чоловіка прошу - тоді відпускає і я можу робити рухи. А ще я виявила що частіше защемлює нерв - коли ношу тапочки з маленьким підйомом. Тобто - подивіться на своє взуття і спробуйте пару днів походити в іншому

Хм..у мене 2 неділі назад 28 тиждень був. Дитинка два дні мовчки сиділа - я ледь не посивіла. Обов"язково нехай лікар послухає, якщо є нормальне серцебиття - а сидить мовчки - то напевно спанькає.

Мені правда прописала Кардонат - для кращого ритму серця дитини. Бо був такий приглушонний. Робили КТГ вроді, це електрокардіограма дитинки.

Останнє редагування модератором: 8 Серпень 2009
    • Подобається Подобається x 2
  2. natka75

natka75 Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

І я так рада за ВАС))))))))))))Бережіть себе і малятко))))))))))))Щось ви не писали давно, а тут така НОВИНА:)Так тримати!!!!!!!І всім бажаю дочекатися тої радісної події:)

• Подобається Подобається x 6
  3. marta29

marta29 Member

Привіт!Напишіть будь-ласка в приват номер тел.і розцінки,хто недавно народжував у Данкова,дуже треба,наперід вдячна!!!

4. LILY

LILY Well-Known Member

Моя знайома минулого тижня їздила домовлятись на Джамбула за КР (планове на 13/08), то їй сказали Данков у відпустці (в Києві здається), а коли буде незнаю
    його заміняє Калінін

• Подобається Подобається x 1
  5. Оленка

Оленка Well-Known Member

Хтось щось чув про Усика з Мечнікова???? Як він робить КР?

6. Gaichka

Gaichka Well-Known Member

Усик якраз спец по кесарево:y:

7. Відповідь: Для майбутніх мам

хочу пожалітися. Завтра мала б отримати декретний лікарняний. По місячних мо я лікар рахувалаі вкарті пише - дата пологів 18.10.09. Віднімаємо 70 днів і декретний має бути рівно 10.08.09.Навіть по інтернетовських календарях.
    Наразі моя лікар у відпустці ще неділю буде а лікар що її замніяє починає мені придмувати дату 17.08.09 для декрету...я просто в шоці і не знаю що робити.так нервуюся зараз.Дівчата як я можу довести свою правоту?

8. MaryF

MaryF Well-Known Member

Підіть до завідуючого лікарні. Може шось поможе.

9. Blondo4ka

Blondo4ka Well-Known Member

Не думаю, що то дуже страшне, зато побудете на тиждень довше потім, бо кількість днів у вас ніхто не забере. Хіба ви погано почуваєтеся.....

10. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Дівчата, сьогодні була в лікарні, аналізи в нормі, тільки гемоглобін 98:sad:, то дуже погано? А то я вже закупила гематоген, а мене від нього так нудить, і взагалі з сьогоднішнього дня певно починається токсикоз, бо коли щось їм то ніби тошнить, а так нічого....

• Подобається Подобається x 3
  11. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Лідочка, може, фероплекс попити? А що лікар казав?

• Подобається Подобається x 2
  12. Vesnyanka

Vesnyanka Well-Known Member

А може краще продуктами гемоглобін піднімати?
    Здається тут вже багато писали про це.
    А я ще вичитала, що для кращого засвоєння заліза треба вітамін С. Тому гречку чи печінку варто запивати наприклад апельсиновим соком. А кальцій навпаки - погіршує засвоєння. Тому продукти які містять кальцій і залізо краще їсти в різні прийоми їжі.

• Подобається Подобається x 3
  13. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Казала, що випише мені щось додатково, маю після обіду подзвонити.

14. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Відповідь: Підготовка до пологів у Німеччині, переклад з журналу "Eltern"

Не Наполеон, а король Франції Людовік 14-й...

15. kitty

kitty Well-Known Member

Привіт Всім! Нещодавно ми були плануючі а зараз теж чекаємо на поповнення! Приймаєте новеньких?:shy:

• Подобається Подобається x 11
  16. Оленка

Оленка Well-Known Member

Тобі всерівно дадуть 126 календарних днів лікарняних відразу (і поідеї мають їх і виплатити), незалежно від того коли ти підеш в декретну відпустку, от тільки шкода, що прийдеться ще трошки попрацювати. А краже в своїх лікарів питати, коли вони збираються у відпустки, щоб потім не було таких ляпсів. Декретні виписують на 30-31 тижні вагітності.

17. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Оленка, нормально робить Усик КР. А взагалі на мечнікова вважаються найкращимо по КР : Імшинецька, Бонцаревська, Верхівська.

18. Tanuchka

Tanuchka Well-Known Member

Дівонька Зіронька
    Ооо, коллега вітаю! в мене та сама ситуація :))) перед відпусткою лікарки питала коли мені в декрет вона сама сказала з 10.08.2009, я спокійно відрахувала собі відпустку та пішла відпочивати розраховуючи що повернусь на початку серпня оформити декрет :) і що? Лікарка у відпусці!! Мало того що не брала трубку коли мені було зле, а вона сама казала в разі чого дзвони. ТО минулого тижня прийшла ... здала кров, сечу, а ніхто про декрет і не зарікається, сказали на наступний тиждень вона вийде і будем оформляти :haha: Отакої! мусила виходити на роботу. ще певно і завтра прийдеться, і взагалі скільки то часу займе не знаю, хоч би тиждень не прийшлось ходити.

• Подобається Подобається x 4
  19. natorella

natorella Well-Known Member

Відповідь: Підготовка до пологів у Німеччині, переклад з журналу "Eltern"

ох, як то кажуть - какая разніца, одін хрєн - все-дно чеерз собаку мучимся

• Подобається Подобається x 5
  20. Анута

Анута Well-Known Member

kitty, дуже раді за вас! виставляйте лінієчку!

Дівчата, сходіть до участкового і за цукерки оформіть собі лікарняний на той тиждень і все. Ну простудилась, а там вже ваша лікарка прийде.
    а ще простіше викличте її додому: вранці була Т 37,6 і все. не доведеться сидіти в черзі в поліклініці, та і в своїх стінах буде легше домовитись про тиждень лікарняного ;)

Останнє редагування модератором: 10 Серпень 2009
    • Подобається Подобається x 4
Статус теми:
Закрита.