Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

А мені щось в голові з самого початку вагітності крутиться 14 листопада. А як там буде побачимо.

2. SovaBa

SovaBa noctua

я_тут, легких Вам пологів:)! Це таке щастя,побачити вперше свою донечку чи синочка :girl_in_dream:. Це найщасливіший момент для кожної жінки. Ми з Вами:)!

• Подобається Подобається x 3
  3. Vesnyanka

Vesnyanka Well-Known Member

Мнні чоловік каже, що на нього то не поширються. Тоді ж і мені миші все погризуть. Але якщо щось попрошу, то старається зробити.

• Подобається Подобається x 1
  4. Анута

Анута Well-Known Member

легких пологів! а може ви вже і обіймаєте свою лялю ;)

а я з початку другої вагітності схудла на 5 кг. Тепер виглядаю як такий собі штурпак з невеличким пузякою. Надіюсь, що скоро почну вже потроху набирати вагу ;)

Дівчата, в кого друга вагітність: коли ви почали відчувати рухи лялі? бо в мене якесь дивне відчуття що я вже відчуваю. Але ніби трохи зарано, ще б місяць... В кого як?

• Подобається Подобається x 2
  5. Galya

Galya Well-Known Member

Я почала відчувати на 15 тижні (першого разу - на 18). Моя мама свято вірить, шо такого не буває і в мене зараз не 4 місяці, а 5:)
    До речі, кажуть, худі жінки швидше чують рухи, то може через те, шо ти так схудла, вже і чуєш так рано:)

6. Анута

Анута Well-Known Member

другу вагітність однозначно раніше десь на місяць, принаймі тому що знаєш як то має бути і відчуватись. Мені першу вагітність все здавалось, що то в животі урчить, аж поки не відкопав мене рівно на 18 тижні :)

можливо. це лише коли лежу спокійно на спині, наприклад перед сном, а в стані руху абсолютно нема відчуттів. Хоча ляля ще зовсім крихітна щоб дати "стусана", але мені це всетаки виглядає на якісь рухи трішки...

7. Vesnyanka

Vesnyanka Well-Known Member

А я на на цьому тижні відчула (в нас 17 тиждень). При чому відразу стусани. Навіть чоловік два рази почув, коли долоньку приклав. Може раніше і було щось, але не звертала уваги. Хоча ніби-то зарано.
    А сестра казала (теж перша вагітність), що рухи чула десь з 15-16 тижня:confused:

А моя навпаки. Каже, що вона відчувала швидко (принаймні з сестрою, бо зі мною точно не памятає). І що дітки тепер швидко взагалі розвиваються, може і в утробі так само.

Останнє редагування модератором: 6 Серпень 2009
  8. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Все буде добре!!!!!!!!!МИ з Вами!!!!

9. Ірена

Ірена Well-Known Member

в мене то десь був 15-16 тиждень...

• Подобається Подобається x 4
  10. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Анута, може бути. Я 100% знаю що вдруге чула рухи на 13-14й недiлi, нiби бульки такi собi, i то точно були НЕ гази. Лiкарi не вiрили, але вони ж не вiдчувають того що я.

• Подобається Подобається x 6
  11. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

А я і з першим і з другим на 15 тижні. Хлопчиська мої нозі сильненькі мають, маму добре копають :)

12. vanilia

vanilia Miracles are real

А я не худа )))) Далеко до худої. І з першою дитинкою почула перші рухи в 15 тижнів. Лікарка в ЖК не повірила і навіть ен записала цього в обмінку, бо вона була впевнена, що на такому сроці, та ще й не худа я, то не може такого бути. Але ж є )) Так що худа - не худа сильно ролі не відіграє.

• Подобається Подобається x 5
  13. Анута

Анута Well-Known Member

дякую дівчатка! порадували :)

14. Відповідь: Для майбутніх мам

дівчатка а на 29 тижні температура тіла 36.8, 36.9 це нормально?

15. я_тут

я_тут Well-Known Member

Дівчатка,в мене синочок 3250,52см,правда родила довго і відчула всі прелєсті стимуляції,але головне,що моє найдорожче чудо вже зі мною

• Подобається Подобається x 40
  16. я_тут

я_тут Well-Known Member

Вітамінка,дякую, доганяй мене!

17. Ірена

Ірена Well-Known Member

ми безмежно за вас раді!!!:girl_claping:

18. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Iрена, а хто у тебе хлопчик чи дiвчинка? Я забула :girl_flirt:

19. Зузулька

Зузулька Well-Known Member

Для Я_тут:Дівчатка,в мене синочок 3250,52см,правда родила довго і відчула всі прелєсті стимуляції,але головне,що моє найдорожче чудо вже зі мною
    Щиро Вас вітаю, як вАМ ВЖЕ ДОБРЕ, я себе вже колобком почуваю, така завжди прудка, а тут через день з хати вилажу)))) та трошки часу залишилось чекати.
    Ростіть здоровенькими, гарненькими і слухняними))))

20. Orman

Orman Модератор-бомба

так це ж нормальна температура

Статус теми:
Закрита.