Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. галичанка

галичанка Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

Ольго, вітаю!!!! :girl_claping::girl_curtsey::girl_smile:
    Чекаємо подробиць, як то все було!

• Подобається Подобається x 1
  2. veronka

veronka зла друзя

Олю, міцного здоров*ячка донечці. Поздоровляю!!!!!!!!!!:girl_claping:

3. veronka

veronka зла друзя

Зі мною щось не так - проснулась десь о 5 ранку (сплю останнім часом на лівому боці) і не змогла повернутися ані на спину ані встати, так зліва внизу живота різка біль була, навіть ноги розігнути не могла.:sad: це не апендицит (його ще в школі видалили), але таке ж неприємне відчуття, що це????

4. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

ОЛЬГА, ВІТАННЯ!!
    ЗДОРОВЯ МАЛЕЧІ ТА МАМІ, ПОСМІШОК ВІД ТАТА ТА СЕСТРИЧКИ ТА ПІДТРИМКИ ВІД УСІХ НАЙБЛИЖЧИХ.

Щодо Магне, то з ним треба бути обережним, бо як ваз закріпить, то окситоцину вколять так само - таблеточку на день, мені то магне прописала лікар на Батальній в якої я спочатку планувала родити, на запитання для чого-щоб було краще :)), наговорила тоді ще шо в мене дитина норально не розвиввається, а це 38 тиждень, всі аналізи в нормі самопочуття відмінне, і обовязково на позачергове УЗД. Я то все вислухала, і більше до неї не поверталась, тільки настрій зіпсула думкою про те які ж в основній своїй масі лікарі сволочі і непорядні.

• Подобається Подобається x 7
  5. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Олю, вітаю!!! Ми з Христею вже чекали-не могли дочекатися, коли ж станеться ця чудова подія! Здоров"я міцного-преміцного мамі та маляті, щастя й радості вашій сім"ї!!!

• Подобається Подобається x 3
  6. Linet

Linet Well-Known Member

Майбутні мамочки скажіть будь ласка коли найкраще робити перше УЗІ і ще багато балакують про його шкідливість а в неті надибала що це неправда а може в нас ще старі апарати а заграницею вже нешкідливі:girl_sad:

І чому тест показав чуть помітну другу полоску взагалі він в мене спочатку половина вся почервоніла а потім появились полоски може у когось траплялось?

Останнє редагування: 6 Липень 2009
  7. tslezinska

УЗД в будь-якому випадку шкідливе, тому що ця процедура є стресом для дитинки, на ранніх термінах може навіть спровокувати викидень, вплинути на будову клітин тощо. Думаю, не даремно 1-ше планове УЗД в ЖК призначають на 11-12 тижнях. Але тут багато жінок в один голос закричать, що УЗД треба зробити на якомога ранішому терміні, аби вчасно виявити позаматкову вагітність...Проте для позаматкової вагітності мають бути якісь передумови (запальні процеси статевих органів, попередні аборти тощо),і якщо у вас таких передумов нема, то нема чого даремно дитину хвилювати...

• Подобається Подобається x 5
  8. Galya

Galya Well-Known Member

• Подобається Подобається x 2
  9. Tanuchka

Tanuchka Well-Known Member

ОЛЬГА! ПРийміть і мої вітання!
    Це Так чудово! Здоров"ячка, спокійних ночек!
    Цікаво як там ваш пиріг? ;)

• Подобається Подобається x 4
  10. галичанка

галичанка Well-Known Member

Часто трапляються навіть зовсім негативні тести на початку вагітності, не то що слабка полоска. Це відбувається тому, що імплантація не завжди відбувається в чітко визначений термін, на 7 день після овуляції, як то часто пишуть. Ось я знайшла таку статистику:

Вероятность имплантации в зависимости от ДПО (дня после овуляции)представлена в списке:
    3-5 дпо - 0.68%
    6 дпо - 1.39%
    7 дпо - 5.56%
    8 дпо - 18.06%
    9 дпо - 36.81%
    10 дпо - 27.78%
    11 дпо - 6.94%
    12 дпо - 2.78%

Нужно знать, что гормон ХГЧ (який ми виявляємо в тесті) появляется сразу после имплантации эмбриона в стенку матки сначала в крови, и чуть позже в моче женщины.
    …..Но при этом нужно учитывать, что уровень гормона не подскакивает сразу после имплантации до 25 mUI, а поднимается постепенно, увеличиваясь каждые 24-48 часов в 2 раза: 2 mUI, 4 mUI, 8 mUI... (це про рівень в крові)
    ...содержание ХГЧ в моче может быть намного ниже, чем в крови и у каждой женщины этот уровень индивидуален.

11. MaryF

MaryF Well-Known Member

І чому тест показав чуть помітну другу полоску взагалі він в мене спочатку половина вся почервоніла а потім появились полоски може у когось траплялось?[/QUOTE]

І мені перший тест показав ледь помітну смужку... а зарас Андрійкові 5 міс.

12. Tanuchka

а я недавно дуже сильно перенервувалась, результат: :sad: якраз на ринок виїхали, почав боліти живіт, біль посилювалась, а потім Єлє доковиляла до машини, так само біль в низу живота з ліва, ноги єлє волочила, в машині лєгла в крісло, поки їхали кожна ямка відгукувалась, чоловік вів дуже повільно, Передумала все на світі, апендицит?! незнаю, вдома випила магне і заснула. увечері пройшло. І що це було, теж незнаю..

Дівчатка НЕНЕРВУЙТЕСЬ!!! Все воно пусте головне животік!

Мамульки з досвідом, у вас таке бувало?

13. MaryF

MaryF Well-Known Member

У мене під час вагітності на 19 тиждні страшенно почав боліти низ живота і я зрозу поїхала до лікарні. Узд показало гіпертонус матки.
    Я вважаю, що вам необхідно піти на огляд вашого лікаря.

14. Galya

Galya Well-Known Member

До речі, про гіпертонус матки.
    Після огляду лікаря можна "загриміти" на тиждень-два на збереження. В мене так сталось в першу вагітність. Тепер приходиться більше розбиратись і не покладатись на всезнаючість лікарів, яка такою часто не є (ті ж їхні рекомендації поменше вживати солі і рідини...)

15. veronka

veronka зла друзя

Привіт ще раз. Це не гіпертонус - я знаю відчуття оскільки мала його у першому триместрі. Це різка ріжуча біль десь біля яєчників, але не кості:girl_devil: А зараз ще додалося - права ного часом слабне і майже німіє, ніколи такого не було (багато займалась спортом та й зараз багато ходжу). Моя лікарка у відпустці і нема до кого звернутися, а такі прояви мене бентежать - страшно часом наступати, бо не відчуваю ногу:girl_devil:

16. Tanuchka

В мене у знайомої нога спочатку боліла а потім посиніла вся, виявився тромб.

Galya
    цікаво прочитала. Дякую за ссилочку.

Останнє редагування: 6 Липень 2009
  17. Galya

Galya Well-Known Member

Може це збільшена матка тисне на нервові закінчення, перетискає кровоносні судини, тому і німіє нога. Якщо в такий момент лягти чи сісти - допомагає?

18. tslezinska

Під час вагітності дуже поширеним явищем є защемлення сідничного нерву, яке може виражатися у занімінні ноги, різкому або тягнучому болі тощо - у кожного індивідуально. У мене щось таке було під час минулої вагітності, а зараз ще сильніше, защемило десь глибоко в тазі, тобто масажем зараз ефекту не отримати. Сподіваюся, відпустить після народження, коли будуть розходитися-сходитися кістки тазу. Ногу починає тягнути та судомити, як тільки приймаю горизонтальне або напівлежаче положення, при ходінні все нормально.

19. Ольга

Ольга Well-Known Member

ВСІМ ДУЖЕ ДЯКУЮ ЗА ВІТАННЯ! ;)
    На батальній було явно нудно, тому перечитала всі повідомлення ще там :)

Якийсь послідовний опис пологів напишу після того як емоції стабілізуються. Загалом - все добре.
    З негативів - немає теплої води, комарі просто ЗВІРІ - в мене вся постіль вранці була встелена ними, а спека ще страшніша!!!

• Подобається Подобається x 17
  20. Відповідь: Для майбутніх мам

мені лікар назначила їх для профілактики судом...мене сильно турбували вони...ну і ще по узі мала легкий тонус задньої стінки матки.

ОЛя- вітаю з народженням доці!Здоров"ячка їй і вам!:girl_in_love:

Статус теми:
Закрита.