Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Iryna

Iryna Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

І в мене живіт з попереком ниють вночі, а зранку промежина болить. Я сьогодні була у свого лікаря на Джамбула, сказав ще гуляти два тижні, а потім знову до нього на огляд.

• Подобається Подобається x 1
  2. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Зоряна Вiтаю!!! Якось ми так троє (Я, Оля i ти) попали на повторний круг. Але я особисто так тiшусь що буду мати дiвчинку, що деколи аж не можу повiрити, що буде ще одна доня! На третiй раз муж сказав що зробить все по правилам, але, звичайно, як Бог дасть :)

• Подобається Подобається x 6
  3. Leila

Leila Well-Known Member

Щось не зовсім зрозуміло, як це немає антитіл до краснухи якщо вже нею перехворіла людина, колись. тобто контакт з вірусом був. Навіщо щеплення в такій ситуації? Тому і є краснуха позитивна

4. галичанка

галичанка Well-Known Member

Вітаю! Ім'я вже підбираєте? :girl_smile: Можете відповісти тут http://posydenky.lvivport.com/showthread.php?t=23560&page=58
    А ще цікаво, чим закінчилися, чи ще не закінилися вибори імені для донечки Кози-Дерези, в яких ми всі брали участь?

Останнє редагування: 26 Червень 2009
  5. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Ну ще не дуже закiнчились, остаточно вже закiнчаться коли я народжу. Бо всетаки якщо народиться саме на якесь свято, то може хоч друге iм'я дамо таке. Але поки що схиляємось до Крiстен (Kristen). :)

• Подобається Подобається x 6
  6. Blondo4ka

Blondo4ka Well-Known Member

Дівчатка, підкажіть що це може бути: моя малеча від учора товчеться дуже в животі. Я так думаю, може хоче перевернутися, а вже нема місця. Причому, товчеться не боляче, а так, крутиться. І поперек болить ужасно.

7. Galya

Galya Well-Known Member

Я хворіла краснухою 3 рази і 2 рази кором (може якийсь раз то була корьова краснуха, лікарі ше таку хворобу знають:)) Коли робила аналіз на ТОRCH у першу вагітність, імунітету до краснухи не виявили:) Я і не дивувалась - хворіла 3 рази, хіба не можу і четвертий?:girl_crazy: (Правда, моя мала в рік вже мала краснуху, то я не заразилась)
    І всі лікарі як один говорять, шо такого не буває (краснуха 3 рази), навіть та, яка всі ті рази мені ставила діагноз:)

• Подобається Подобається x 2
  8. Відповідь: Для майбутніх мам

Дівчатка, зранку мене зловив такий корч...ногу ледве до роботи донесла... Дика і нестерпна біль... Лікар призначила Магне Б6, та Аспаркам.
    Хтось вживав Аспаркам при вагітності?
    Купила і те і інше. Бо на узі виявили легкий тонус задньої стінки матки. То Магне полюбе попью неділю, а от аспаркаму не чула....ДЕшевий як борщ, 50 таблеток -2грн.
    Виходить то дефіцит калію і магнію викликають судорги, а я думала що кальцію.То пішла зранку молока напилася, сметани з"їла і кальцеміном догналася)))

9. Ольга

Ольга Well-Known Member

я вживала, бо дуже кровили десна - для укріплення судин...

10. Відповідь: Для майбутніх мам

Ну десна теж кровить - коли зубки чищу... причому коли чищу в стороні кутніх зубів.. то добре. попью його також.
    Мені дозу прописали по 0,5 таблетки - 2 рази на добу.
    Магне Б6 по 2 табл. - 3 рази на добу

11. ксюня

ксюня New Member

дуже прошу вашой допомоги,мені будуть робить КР, я толком нічого незнаю про нього тільке те що мене розріжуть і зашьють, а що робити далі, як мені доглядати за малишом, чи можно мені брати його на рукі, і годувати грудью, чи я справлюсь сама чи треба когось визивати з родичів? як довго гоїться шов?і через скільки днів виписують з лікарні?

12. Cifalius

Cifalius Well-Known Member

Ксюня...а по якій причині ти маєш відмовитись від годування маляти??? Я думаю тобі потрібно написати до SovaBa, вона також мала кс...
    Знаю тільки що: після кс піднімають вже через 6-ть годин...шви знімають ще в пологовому, а скільки він буде гоїтись...:confused:
    На скільки я знаю SovaBa все робила сама, нікого коло неї не було!!! Єдине що їй було важко підніматись на 9-й поверх!!!:girl_smile::girl_smile:

13. Відповідь: Для майбутніх мам

Ольга, а ви вживали його будучи вагітною? і яка була ваша доза на день?

14. Ольга

Ольга Well-Known Member

угу, цієї вагітності пила, здається по 2 таблетки в день.

15. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

А хто сказав, що людина нею перехворіла? Чи я щось недочитала з допису?

16. Leila

Leila Well-Known Member

Положительный ответ на антитела класса иммуноглобулинов G к вирусу краснухи означает, что ранее Вы встречались с этим вирусом, перенесли бессимптомную краснушную инфекцию (что-то вроде естественной прививки) и теперь Вы и Ваш будущий ребенок во время беременности защищены от возможных повторных эпизодов заражения этим вирусом
    Наличие антител класса IgG к вирусу краснухи (положительный тест – показатель выше «серой зоны»), независимо от их уровня, при отрицательном значении теста на антитела класса Ig M, однозначно говорит о ранее перенесенном, как правило, бессимптомном инфицировании (только в 1 случае из 10 инфицирование сопровождается заболеванием, в остальных – проходит как «естественная» прививка). При наличии любого уровня антител заболеть краснухой Вы уже не можете, как и заразить кого-либо из контактных с Вами лиц

17. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Ага, я тепер ото тільки зрозуміла:) У нас же лабораторії ті аналізи по-своєму трактують:) Особисто я зустрічала в результатах аналізів таке трактування, що "позитивно" означає відсутність антитіл:)

18. дякую!
    мені наразі призначили по 1 на день (по половинці 2 рази)

Сподіваюся завтра судоми зранку не буде:girl_in_dreams:

я вже раніше питалася, пару місяців назад, і задам ще раз.

Воскову дипіляцію хтось робить під час вагітності?
    А то так сталося, що мені важко вже самій станком... от
    подумала привести себе в порядок воском... чи не зашкодить це малявці?
    У кого які думки з приводу цього?

Я наразі 40/60%

Останнє редагування модератором: 27 Червень 2009
  19. я_тут

я_тут Well-Known Member

Судороги саме дефіцит калію і магнію викликає, і аспаркам якраз для поповнення цих мінералів в організмі і призначають, він безпечний при вагітності, там в складі нічого іншого крім калію і магнію немає

Воскової депіляції я не робила під час вагітності, але постійно користуюсь звичайним епілятором. І я впевнена, що можете і воском ноги депілювати, я взагалі не можу зрозуміти чим той воск дитинці може зашкодити, ви ж його не їжте і навіть в шкіру не втираєте :) мабуть основна проблема тут в тому, як ви перенесете біль від цеї процедури.

20. Відповідь: Для майбутніх мам

угу, саме про біль я думала..бо не на ножки хтіла а на бікіні зробити)))

ЗА аспаркам дякую!!!
    ДІйсно, краще перепитатися десять раз аніж сидіти і кусати лікті..
    Всім папа, гарних вихідних.
    Іду додомцю полежу, бо шщось зле від тої духоти.

Статус теми:
Закрита.