Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. veronka

veronka зла друзя

Відповідь: Для майбутніх мам

Мені більше рекомендували заняття для вагітний в басейні при школі-гімназії (бічна В.Великого поворот навпроти гот.Гетьман) - там займаються і кіндери від 2-х місяців і вагітні, чула багато хороших відгуків, але я й так занадто багато рухаюсь протягом дня:)

• Подобається Подобається x 1
  2. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Дівчата, я ходила на курси для вагітних в Школу Народжувати. Якщо хтось туди ходить, то може буде цікаво - я планую в наступний вівторок прийти на заняття і розповісти про пологи, догляд за дитиною. Тобто поділитися досвідом. Приходьте!

3. я_тут

я_тут Well-Known Member

Дівчата сьогодні не витримала і пішла до дерматолога, показала свої пальці, він сказав, що йому нічого толком не видно, потрібно пообрізати нігті і тоді він подивиться, але напевно то грибок. А в мене склалось таке враження, що це в нього єдиний варіант відповіді ((((
    Скажіть під час вагітності можна буде мазатись мазями і чи то щось поможе? Бо він сказав, що таблеток ніяких мені призначати не буде...
    І ще я так погуглила, і скрізь симптоми грибка пише, що змінюється форма нігтя, його колір, вони стають ламкими і слояться, але в мене такого нічого немає, чи то ще попереду?

4. Lesja

Lesja Well-Known Member

Мені теж лікар прописав ці таблетки, але я не ризикнула пити, і про колінно -ліктьову позу говорив, то вона якраз мені і допомогла, почуваюсь значно краще, так що спробуй Іриско, має допомогти:)

Поділюся і своєю проблемою, бо не можу вже кілька ночей нормально спати, по місячних в мене зараз 34 тиждень а за результатами УЗД 36 ставлять, поздовжнє сідничне положення і при тому що це двійня, тому роди можуть початись на 2-3 тиж швидше.Я так зрозуміла що мені світить КР.Злікарем домовилась на Джамбула ще перед закриттям, а тепер рахую дні до відкриття і думаю, чи краще перестрахуватись і звернутись ще в Медінститут?

Останнє редагування модератором: 22 Травень 2009
    • Подобається Подобається x 2
  5. Іриска

Іриска Well-Known Member

якщо я не помиляюсь, це може бути реакція на недостачу вітаміну якогось...можливо Е.... треба попитати якогось дієтолога, або хто добре розуміється на авітамнозах!

6. я_тут

я_тут Well-Known Member

Дівчата, може кому будуть призначати Курантил, то можу віддати упаковку 50шт, бо то такі не найдешевші ліки, а мені не потрібні вже

7. Я б йому так відповіла за вигадування:ninja: мало б не показалося. Я тільки до лікаря б йшла а не займалася опитуванням на форумі.

От у мене інша халепа.
    Вчора йду з роботи, перечіпляюся через штирь в землі і доганяю верхом ноги інший. Штирі у формі вушок. Вся нога здерта...хромаю...Сижу соображаю чи кіндеру струс не зробила.
    Завтра йду до лікаря.

І ще одне.
    У мене коли лягаю і хочу встати інколи болить так поперек, що вмерти можна.
    Ні повернутися ні встати..
    Лікар сказала що то через вагітність... Казала на поперек робити йодову сіточку пару днів.

мазями не можна...мені лікар сказав - що мій болючий поперк дивився.

може ручки з господарським милом мити, я ним мила коли на озері лишай вчіпила.правда потім ще чемеричною водою мазала після цього. але вам боронь Боже так робити.
    Може ручки ще водичкою з содою мити.
    А мазі і таблеточки ні-ні.
    І ще скажіть це вашому гінекологу, може вона краще щось порадить.

Останнє редагування модератором: 22 Травень 2009
  8. я_тут

я_тут Well-Known Member

Ви вважайте не падайте
    а на рахунок попереку, то я думаю, що то у всіх так, коли вагітна зміщується центр ваги і навантаження більше на хребет, і коли ви лягаєте спати, то він розслабляється після дня, тому треба вправи для хребта якісь робити, плавати
    Мені десь на 5 чи 4 місяці. коли в мене нерв трохи защемило, я ходила до свого масажиста, щоб він мені шию розмасовував, то він мене попереджав, що спина буде боліти і казав, що треба по менше сидіти в одному положенні і нагинатись назад, ощб м"язи трохи тянути

А ще Ви кажете, що мазями мастити не можна, то сенсу мені тоді до дерматолога йти :confused:, я не думаю, що дерматолог щось інше мені порадить, тим більше, що він мене зібрався від грибка лікувати

9. Vesnyanka

Vesnyanka Well-Known Member

Мило господарське не думаю, що пошкодить.

Можна ще попробувати дермазолом мити, але перше попросіть вкладиш в аптеці - що там пише, чи можна вагітним.

А найкраще то запитайте ще в гінеколога.

10. veronka

veronka зла друзя

Є хороший дерматолог у Вендиспансері (як не дивно - чоловічий), її мені порадили як найадекватнішу і найдосвіченішу, прізвище Смірнова, може пригодиться. У мене дерматит почався, дуже на лишай подібно було:) файно, що до неї попала:)

11. Angel

Angel Well-Known Member

а коли Джамбула відкривають???? П.С. якраз за тебе думала,де ти пропала,чи ше не мамуся
    :):):)

12. SovaBa

SovaBa noctua

Lеsjа,не хвилюйся! Я теж боялась,що до закриття Джамбула не народжу:). Думаю в такому випадку лікар порадить до кого звернутись;)

13. Blondo4ka

Blondo4ka Well-Known Member

Джамбула відкривають з 29 травня. Але я думаю - з 1 червня, бо там ж вихідні.
    Також хочу там народжувати, але ще ні з ким не домовлялася. Сподіваюсь не буде пізно

14. halusia

halusia Well-Known Member

:sad::sad::sad: Нині була на огляді, дитинка лежить ніжками, отже робитимемо кесарів. :sad::sad::sad: А я абсолютно не налаштована на КР. Ніяк не можу з цим змиритись. :no: Мамочки, кому робили кесарів, особливо в обласному пологовому, поділіться досвідом. А ще будь ласочка:clapping: скиньте в приват, яким лікарям і скільки віддячувати. Бо я навіть не знаю, хто присутній на операції. Дитинку не викладуть мені на животик після операції, напевно будуть проблеми з ГВ. :no:

15. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

halusia,а на якому ти тижні? Може спитати іншого лікаря?(може він хоче КР, бо це дорожче?) Діти і в такому положенні родяться без КР. А з ГВ проблем не буде, якщо будете постійно прикладати дитину.

16. halusia

Ні лікар хороший. І казав, якщо хочу сама родити, то можна, але є більша вірогідність ускладнень (гіпоксія плоду). А я не хочу ризикувати дитиною, тим більше, що в мене трохи завужений таз. Я на 38 тижні, а дитина в такому положенні з 32 тижня:sad:

17. odree

odree Well-Known Member

дитя ще може прийняти правильне положення. головне, щоб ви в це вірили і дуже хотіли.

• Подобається Подобається x 3
  18. halusia

Дякую за підтримку:) Я в це вірю і навіть лежатиму на операційному столі і все одно сподіватимусь, що дитинка ще перевернеться. Але здоровий глузд все одно нагадує про те, що є речі, які вирішили без моєї згоди і ніц тут не вдієш. За всю вагітність ні разу не закрадалася думка про те, що доведеться робити КР. Ніколи б не повірила, якби це не трапилось зі мною: дитинка з 5 ультразвуків на жодному чітко не показала статі.:umbrage: Це називається ми собі плануємо, а на небі все вирішують без нас.

• Подобається Подобається x 4
  19. Іриска

Іриска Well-Known Member

Вище носа - не буде у Вас проблем з ГВ!!!!! От моя сестра робила КР у січні, досі годує малого лише своїм молоком!!! Все буде окей, лише так налаштуйтесь!!!!:clapping::clapping::clapping:

20. Ольга

Ольга Well-Known Member

а ще є багато випадків коли дитя вже в переймах перевертається!
    чи Ви робили вправи для перевертання дитини?

Статус теми:
Закрита.