Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. halusia

halusia Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

Це нормально дитина росте і їй залишається все менше і менше місця для акробатичних трюків. В мене теж маля потрохи починає скромніше поводитись.

• Подобається Подобається x 1
  2. Leila

Leila Well-Known Member

Я вчора була на Узі в Прокопчук, ляля підросла, я бачила як вона позіхає, гладить себе ручкою, лікарка так до неї говорила щоб вона трошки попозувала, і до мене класно поставилася приїхала спеціально після мого звінка, бо я казала що неважно себе почуваю, заспокоїла.
    halusia, а що лікарі казали за вагу дитинки? Мені вчора сказали що ляля важить десь 1300, а малий в 32 тижні важив рівно 2 кг.

3. halusia

Зіновєва з Інтерсоно сказала, що все нормально, а в жіночу консультацію я ще не ходила. Проте читала, що в 32 тижні дитинка має важити 1800-2000. От я і думаю, що часу залишилось не багати, коли ж вона вагу набере:confused:

4. Angel

Angel Well-Known Member

буде тендітна лялічка:),потім своє наздожене

• Подобається Подобається x 2
  5. lapocka

lapocka Well-Known Member

Мені лікар казала, що в кінці вагітності дитина набирає в районі 100грм в тиждень:xaxa:, тому не переживайте дитина все наздожене.

6. halusia

Тоді моя ляля теоретично народиться 2000. Ну надто вже тендітна:sad:

7. Iryna

Iryna Well-Known Member

Дівчатка, може хто робив собі розгрузочні дні, бо я поправилася на 2 кг за 2 тижні:8: (Паска далася взнаки) і моя лікарка з ЖК порадила мені хоча б 1-2 рази на тиждень влаштовувати яблучні або кисломолочні розгрузки.

8. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Щодо ваги і УЗД, мені теж виміряло що малий народиться 1900, а народився 3600 :)) Так що нема чого переживати, УЗД переважно недораховує

9. Андріана

Андріана Well-Known Member

не 100г, а 225г

• Подобається Подобається x 2
  10. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Стоп-стоп! Ну купу разів писали - ніяких яблучних днів!!! І вам і дитинці потрібно нормально харчуватися! Просто не їжте мучного багато.
    Їх норми до одного місця.

• Подобається Подобається x 3
  11. Iryna

Iryna Well-Known Member

Я вже набрала взагальному 13 кг, а на солодке так тягне, мабуть там росте солоденька дівчинка:)........Я вже купила печиво "Марія" і їм його замість солодкого:sad: Ввечері теж стараюся нічого важкого не їсти, кефір п"ю або фрукти їм, а вага всерівно досить збільшується:8:

12. Андріана

Андріана Well-Known Member

а що ж ви хотіли, ви вагітна і для кожного своя норма, їжте все що хочеться, але потрошки, бо вагітній дуже важко від чогось відмовитися і від цього псується настрій, потім все скинете, не переживайте. Моя знайома за вагітність набрала 30кг:eek:, це звичайно забагато, але зараз вона ще худша від мене, що я набрала 16кг.

13. Angel

Angel Well-Known Member

я так само старалась солодкого і мучного не їсти...а результат 26 кг:ninja::ninja::8:лікарка в ЖК була вшоці! і то я їй підбріхувала на 6 кг:xaxa: прийщла з пологового зразу небуло 13-14,почала кормити грудьми...і ше один лишній кілограмчик:) так шо їжте шо хочете,бо потім перший час від дечого прийдеться відмовитись:confused:

14. halusia

Я вже на фініші і набрала лише 9 кг, а моя сестра до 12 тижня встигла 10 кг набрати.:umbrage: До вагітності важили однаково - кожен по 42 кг.:xaxa: Всю вагітність щоранку я пила каву з молоком і добрячий кусок торта (домашнього):xaxa::xaxa: або хліба з варенням. Білого хліба їла далеко не стільки, скільки рекомендують. Звісно більше, хоч по мені і не скажеш:xaxa:. Лише в останні тижні перейшла на чорний хліб. Він мені засмакував з домашнім сиром.
    Отож, не переймайтесь, скільки набрали. Все можна, при великому бажанні скинути, після пологів. Зараз головне, щоб дитина отримувала все необхідне. Тому, якщо ви хочете їсти - цього вимагає ваш малюк. І хто тільки додумався - розгрузочні дні для вагітних.:no:

15. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

В моркві є не вітамін А, а бета-каротин, який при взаємодії з тваринними (!) жирами перетворюється на віт.А. Тому саму моркву їсти не допоможе, треба зі сметаною або жирним кефіром. І віт.А радше зору допомагає, ніж шкірі. Віт.Е краще пити, тим більше, що 1 капсула на день (доза 100мг) шкідливою не буде, тому що віт.Е допомагає підтримувати м"язи матки в еластичному стані. Така,а може ще й більше, доза входить до щоденних вітамінів для вагітних. А щодо кремів, то треба дуже обережно, уважно прочитавши склад. Адже всі ті речовини всмоктуються в кров.

• Подобається Подобається x 5
  16. Женічка

Женічка Well-Known Member

мій улюблений салатик звітаміном А : морква на товстій терочці, капелька олії, лимонним соком збризнути і ложечка меду........ммммммммммммм

17. Leila

Leila Well-Known Member

Я вже не розписувала, про це думаю всім відомо що як краще вживати моркву.
    Так з кремами треба бути оборежним як і зі всім іншим, але вітаміни я не приймала, а руки цілий день у воді, а ж до ран, бо то помий, то звари, і біжи за малим по кімнатах дивися що він робить, намочила добре не витерла, і так по колу. З середини вітаміни не помогли б, треба було місцево чимось мазати. Я надіюся плацента трохи фільтрує, і дитинці шкідливе не надходить, а тої хімії скрізь повно попробуй захистись на всі 100%.

18. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Кожна вагітна та її ляля індивідуальні. Я на 28 тижні набрала лише 3 кг з початку вагітності.Лікар ( яка мала приймати пологи і яка дивилася мене разом з УЗДистом) про вагу лялі взагалі не казала,сказала,що немає мені чого хвилюватися-все буде добре. До 40 тижня я набрала ще 5 кг ( в загальному за вагітність-8 кг,причому їла те,що потребував мій організм,з пологового виходила з "довагітною" вагою.)На 39 тижні мене знов дивилися на тому ж УЗД,сказали,що ляля буде маленька.А через тиждень народився малюк з вагою 3800)

• Подобається Подобається x 5
  19. Kandy

Kandy Well-Known Member

Дівчата а як мені попасти на УЗД в Інтерсоно? і скільки це коштує. І який там хороший лікар?

20. Ная

Ная Well-Known Member

Десь читала,що вагітним не можна користуватись косметикою,котра містить РЕТИНОЛ,тому треба уважно дивитися склад.Я знаходила його в кремах,губній помаді,сонцезахисній косметиці.

Статус теми:
Закрита.