Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Відповідь: Для майбутніх мам

Я купую журавлину ( але останній раз бачила з нею на Галицькому тиждень тому),промиваю,сиплю цукру до смаку,ротовкую товкачиком,заливаю гарячою водою-морс готовий.
    а моя співробітниця кілька днів тому знайшла журавлиний морс десь в аптеці на Мазепи

2. сніжна

Гостре,квашене,мариноване-так в пологовому рекомендували

• Подобається Подобається x 1
  3. Kasia

Kasia Well-Known Member

якщо не помиляюся, журавлина морожена на вагу є у Сільпо біля Південного. може комусь стане в нагоді така інформація.

4. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Сьогодні в Сільпо бачила свіжу жіравлину. Вона на тому ж стелажі де кріп і інша зелень

• Подобається Подобається x 2
  5. Matiola

Matiola Well-Known Member

Дівчатка,підкажіть на якому тижні вагітності можна народити здорову,доношену дитинку?Бо ж не всі доношують до 40?

6. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

36 і далі - це загальні рекомендації. Але треба зважати, що влітку в основному діти народжуються швидше, бо в організмі всі процеси відбуваються в прискореному режимі, в тому числі й розвиток органів дитинки. а взимку пізніше, бо організм наче впадає в зимову сплячку, всі процеси заторможуються...

• Подобається Подобається x 5
  7. halusia

halusia Well-Known Member

8. halusia

halusia Well-Known Member

Мені коліжанка дала ту журавлину свіжу, збирану аж в Карелії. Та вона мені ну ніяк не лізла. Я її засипала цукром і перекипятила. Вийшло щось дуже солодку і густе. Якщо вам треба можу віддати, бо я мабуть то не їстиму, та й не треба мені. Пишіть!

9. Андріана

Андріана Well-Known Member

бабульки всю зиму продавали і ще продають, я морс часто варю, багацько вітамінів в журавлині

10. сніжна

повних 37 акушерських тижнів.

11. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

Привіт, давно я сюди не заходила.
    Поділюся своїми новинами: мене вже кілька тижнів не мучить токсикоз, моя шкіра повернулася до колишнього стану, я перестала дратуватися по дрібницях і в мене почав рости животик.......це так класно,спочатку я розглядала себе в дзеркалі і пробувала його втягнути..не виходить))))))))Чоловік тішиться,особливо ввечері коли я напюся води і живіт стає як барабан, а він то думає що ми вже такі пузаті)))
    А скільки енергії в мене зявилося я б постійно щось прибирала, вимивала, хочеться багато ходити і спілкуватися з друзями, а не лежати цілими днями в ліжку як раніше.
    А ще кілька днів тому я взнала що моя подруга вагітна і в нас різниця один тиждень, а в подруги в якої не було жовтого тіла вагітності і не віалізувався ембріончик все наладилось і з вагітністю все гаразд.
    Так що цього року вагітний бум серед моїх друзів продовжується і я дуже рада що я також до них приєдналася.

• Подобається Подобається x 12
  12. Ірена

Ірена Well-Known Member

Ірушко, а скільки у вас тижнів?

13. Lesja

Lesja Well-Known Member

Привіт дівчата!!!Підскажіть будь-ласка, коли рекомендують проходити наступне УЗД% зараз в мене кінець 29 тиж,а останнє УЗД було на 20.

14. Angel

Angel Well-Known Member

приблизно:) на 32 тижні

15. veronka

veronka зла друзя

мені лікар казав, що на 30-32 та й то це не є обовязковим

16. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

15 тижнів, якщо вірити УЗІ.

17. Tanuchka

Tanuchka Well-Known Member

Дякую дуже!
    Але вчора Чоловік знайшов на Краківському ринку. Купив мені тих ягід.
    Ще не варила нічого собі, не було часу, Андріана підскажіть будь ласка рецепт свого морсу.

halusia але якщо мені піде :) То я до вас звернусь ;)
    Дякую.

18. Відповідь: Для майбутніх мам

:sad: дівчата в жодні штани вже не влажу, окрім сірих брючних - які не люблю...на весну теж сильно нічого на верх не маю... коски відросли, лікар сказала до 14 тижнів не фарбуватися.... я розстроєна.
    на роботі дівки всі в обновках, пострижені пофарбовані...а я сижу як сільська жіночка.... у тих штанах і туніці....:sad: жаліюся вам....

• Подобається Подобається x 3
  19. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Ну, дитина вимагає певних жертв, і з тим треба змиритися...Бо якщо зараз важко пережити немодний одяг або непофарбоване волосся, то як же потім змиритеся з безсонними ночами, браком вільного часу для себе...?
    Думаю, одяг купити не проблематично, якщо є гроші. А от з фарбуванням дійсно варто почекати, а потім знайти фарбу з низьким вмістом небезпечних речовин, бо вони через шкіру голови всмоктуються в кров і йдуть до дитини.
    Я знайшла відтіночний гель, який швидко змивається. В ньому нема аміаку та перекису, занижений вміст хімікатів, які відповідають за міцність кольору.

20. Відповідь: Для майбутніх мам

а як називається цей гель?????

Статус теми:
Закрита.