Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

Бо лікарі з ПБ не мають ніяких домовленостей з лабораторіями, а от з поліклінік - ще й як мають!!! Тому будуть нав"язувати ті аналізи чого б то не вартувало. Вони і з УЗДистами мають контракти...мені от співали, що їм наказано лише в інститут генетики до конкретного лікаря скеровувати, що він такий гуру, ніколи не помиляється...

• Подобається Подобається x 2
  2. Іриска

Іриска Well-Known Member

Совуся, Ви ще не народили? як себе почуваєте? нагадайте, де будете народжувати і у кого :)

3. veronka

veronka зла друзя

4. Vitaminka

Vitaminka Well-Known Member

Привіт майбутні мамочки! :)
    В мене буде дівчинка! :)
    Дуже хороший узист Корінець Я.М. працює на Батальній і на Котика, 4 (по запису 80679331187, фото, відеозапис)

• Подобається Подобається x 9
  5. halusia

halusia Well-Known Member

Саме в Зеновія Стаха я й планую народжувати. Справді, вважаю його добрим і порядним лікарем. Він там був зав. від. обсервації, мабуть і зараз на цій посаді залишився.

• Подобається Подобається x 1
  6. Irus'ka

Irus'ka Well-Known Member

7. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Може підкажете які саме аналізи слід поздавати готуючись до вагітності?:)

8. veronka

veronka зла друзя

Всього лиш заклопотаний завідувач відділенням;)[/QUOTE]
    Чого так?:umbrage: Я дуже сподівалась на його досвід і порядність (а ще уважність і пдтримку, чи це я раптом забагато захтіла??:xaxa::)

9. Tanuchka

Tanuchka Well-Known Member

впринципі я щось типу того і мала на увазі..
    Я коли прийшла до лікаря, то казала за свої страхи там за кішку що живе і т.д. от вона і пояснила що тепер вже піздно, треба було завчасно.
    ОТ я була зла, тому що, приходила до гінеколога (до іншого, по м. жит.) коли планували, нащО "совдеповська" жіночка сказала, нічого не болить? то й що прийшла? йди. коли завагітнієш прийдеш. І Навіть коли вже то сталось, ніякої консультації від неї я неотримала. А питань було багато. Нерозуміла що зімною коїться і чи то нормально чи ні, А вона подумала ЩО? що я на крісло збираюсь лізти... велике задоволення.
    Звісно тепер вже нікто нікого лікувати не буде. :sad:

Я от здавала зараз аналізи. В мене щось з сердцем :sad: Кардіограма не сподобалась. На єхо була, в кардіолога, знов на кардіограмму скерували але пізніше піду. А кардіолог руками розводить а що я тобі пропишу, нічого пити неможна. прописала "Корвалтаб" і терапевт сказала раціон передивитись, банани, курагу іт.д. їсти

мені казали нічого не їсти тим більше зранку! На всі аналізи крові, чи то з пальця чи то з вени.
    але брала канапку із собою, у вестибюлі кава апарат є, то хоч під"їдала, а то була слаба.

Останнє редагування: 2 Квітень 2009
  10. halusia

що ви маєте на увазі? продовжіть думку...:confused:

11. halusia

Майбутні мамочки, зголосіться. Вам, коли видавали документи в ЖК на декретну відпустку, ви лікарю чи акушерці щось платили, бо маю зараз іти до них і не знаю що робити. Лікар ще мовчить, а ось акушерка аж зубами скрегоче так хоче... до нині я лише раз акушерці 20 і лікарю 50 грн далаю.

12. Irus'ka

Irus'ka Well-Known Member

Те і мала на думці - Стах не завідувач кафедрою, а лише завідувач відділення. :p Хоча яке значення має адміністративна посада до фаховості???;) Титуловані особи вправніше пологи приймають?

13. Cifalius

Cifalius Well-Known Member

акушерці...плитка шоколодки...перетопчиться...лікарю - чукорки і коньяк!!!

• Подобається Подобається x 5
  14. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

я давала 50 або 100 грн - не пам'ятаю - бо мені треба було скорше піти в декрет, а так би ніц не дала - ЗА ЩО??? - не думаю, що ви вже троха там їх не спорнсорували - там дай 20 грн, там... - а як по мені то я не проти, але треба бачити за що. От на батальній в патології - мені так і хотілось медсестрі подякувати, але власне подякувати а не дати, а тут - виписати бумагу... тільки якщо вам треба щось там, не так як то мало би бути по терміну.
    Отака моя думка.

Останнє редагування: 2 Квітень 2009
  15. halusia

цукорки і коньяк - коштуватимуть не менше 50грн, а то й більше. То ж дам краще гроші і не морочитиму собі голову. Але ще по ситуації подивлюся. Дякую, що відгукнулися.

16. Bogdanka

до вагітності потрібно ясно що зробити ультразвук, рекомендується зробити обстеження на ТОРЧ (TORCH - токсоплазмоз, краснуха, хламідіоз) :)xaxa:але не хвакт що його добре зроблять на Короленка, то ж краще може в двох якихось різних установах на Тургенєва в Унілабі роблять, вроді в діагностичному на Пекарській - але точно не знаю...) і хіба для інформації групи крові свої і чоловіка (у нас напр різні резуси). І просити у Бога щастя МАТЕРИНСТВА!!!!:) Успіхів!

• Подобається Подобається x 4
  17. halusia

Те, що він завідувач відділенням обсервації я знаю. Це мене не бентежить. Цілком згідна, титули лікаря на пологах ще ніч не означають.:)

А мені один лікар казав, що в діагностичному на Пекарскій зле роблять. Та я робила на Короленка, тому про Пекарську нічого сказати з власного досвіду не можу:8:

Останнє редагування модератором: 2 Квітень 2009
  18. Bogdanka

Я по ситуації завжди роблю - приготувала в кишені 50 грн - а шось не так доктор зробив (наприклад - довго чекала, бо там кофечайопитіє або...) то я ніфіга не дам ще й висловлюсь:confused:, а хорошій людині і подякувать хочеться:)

19. halusia

Лікар досить хороший. Ніяких зайвих аналізів, залякувань. "Скарги", "запитання" є? В мене їх в основному нема. То він і радіє. Один раз лише йому на моб дзвонила, коли сильні запори мала. Він і дом тел мені дав про всяк випадок... А ось акушерка... ні про що не думає лише про гроші!!!

• Подобається Подобається x 1
  20. Макарена

Макарена Well-Known Member

А я акушерці взагалі нічого не давала, тільки коробку цукерок, а лікареві через два прийоми по 20 грн. дала і на Миколая прийшлося йти, то 50. А був старий лікар, то він вже сам говорив що щось йому треба дати. Не розумію такого, але йшла в декрет швидше, то вже мусіла з ним розрахуватись...А коли довідки забирала, то взагалі тільки дякую сказала.:)

Статус теми:
Закрита.