Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. амелі

амелі Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

ну то самі вирішуйте, чи варто приймати. А то "просто для профілактики "можна ще кучу всього понавиписувати.

• Подобається Подобається x 1
  2. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

та нормально це! матка тренується скорочуватися!
    навчилися - гіпертонус, ношпа, а потім "слаба родова", треба стимулювати

3. Tanuchka

Tanuchka Well-Known Member

А я була в Ендокрінолога сьогодні порадила пити всю вагітність, єєєх як жеж називається не прочитаю :sad: корочє як вона сказала: морську капусту в капсулах.
    типу трошки збільшена щитовідка в мене :sad:
    от і думаю чи варто, певно запитаю в лікарки спочатку.

4. Ука

а купити не в неї пропонувала?

взагалі то в нас ендемічна зона по йоду і щитовидці. Тому ту ж морську капусту можна їсти. але не в капсулах, а в салатику. З іншого боку, надлишок йоду - небезпечно для дитини. А причиною збільшення щитовидки може бути не брак йоду - це треба робити додаткові аналізи.

• Подобається Подобається x 3
  5. odree

odree Well-Known Member

саме так. всі мікроелементи перебувають у взаємозв"язку. тому бажано робити повний аналіз на всі мікроелементи і тоді займатися корекцією

6. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

Я також недавно біла в ендокринолога і щитовидка в мене збільшена була завжди, я раз в рік проходила УЗІ, здавала аналізи на гормони і зараз при огляді лікар сказала пити лише йодоморин, а як прийде літо то взагалі вистачить пити лише полівітаміни, тому що вистачатиме природніх вітамінів.

Я вчора так файно слідкувала за своїм раціоном цілий день, їла каша, колетки, овочі,фрукти, а ввечері чоловік приніс ще тепленького хліба, я сіла наїлася скоринки і пішла спати з відчуттям такої важкості в животі.

• Подобається Подобається x 2
  7. я_тут

я_тут Well-Known Member

Ну коли я була в лікарні, то лікар мені сказала, що живіт буде тверднути, але це не повинно бути постійно, а просто схопив і відпустив, і якщо це до 10 разів протягом дня, то це є в межах норми.
    А коли я попала в лікарню, то в мене зводило його постійно і тянуло, дискомфорт страшний і на УЗД його видно було...
    А зараз такого немає :)

8. Ука

еее, Ви десь описалися, чи я чогось не розумію? навіщо питивлітку полівітаміни, якщо

9. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

Лікар мав на увазі, що йодомарин буде лишній, якщо пити і те і інше і ще й вживати велику кількість природніх вітамінів.

10. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

В мене щитовидка з дитинства збільшена (мала навіть дитячу чорнобильську категорію), але ніколи нічого спеціально не пила, ніяких негативних тенденцій нема. Тому якщо вам такі поради не по душі, краще не пийте, тим більше під час вагітності. Захочете, пізніше поп"єте.

11. SovaBa

SovaBa noctua

Все, я вже поселилась, пів дня ходила перестрашена, але лікар-супер, і умови хороші, і тепер я нарешті спокійна і готова до зустрічі з масьою:D!

• Подобається Подобається x 15
  12. Helga.k

Helga.k Well-Known Member

Дівчата! А хтось пив, чи комусь виписували Біотроф 4.1, з Зеленої аптеки, моя лікарка з ЖК дуже на ньому наполягає (це вітамінний комплекс), але ціна у 170 грн за баночку на 1 міс. мене відлякує, якщо зважати на те, що у мене за всю вагітність (а я вже на 37 тижні) аналізи хороші, харчуюсь гарно, ніяких скарг на здоров"я немає.

13. lapocka

lapocka Well-Known Member

• Подобається Подобається x 20
  14. Ірена

Ірена Well-Known Member

що кому відомо про прогестеронову недостатність?
    зіткнулася з такою проблемою і кажуть, що з нею можна і більшу половину вагітності проходити, а можна і не проходити:ninja:
    призначили "утрожестан" (конячу дозу) і спазмолітики...
    щось я розгублена...:umbrage:

15. Galyna555

Galyna555 Well-Known Member

Мені таке щастя призначили, коли я попала на 28 тиж. на підтримку. Купила, пила трохи, ну щож тут робити, адже лікарі настрашили :xaxa:. Але, якщо подивитись склад, то вказано, що мед натуральний . Ви підіть подивіться, бо я можу і помилятись, адже трохи часу пройшло, якщо мед, то чи не краще дістати дійсно натуральний, наприклад з Прикарпаття чи навіть Трускавця? :confused:

• Подобається Подобається x 2
  16. Ука

як мінімум проконсультуватися в інших лікарів. гормони, то не жарт, особливо в конячих дозах. спазмолітики теж не найкращий друг вагітної.

17. Ірена

Ірена Well-Known Member

консультувалася. всі говорять одне і те саме.:no:
    сподіваюся на Бога.

18. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

В моєї подруги зараз така сама проблема, їй призначили Дуфастон.
    Добре, що ви Ірено до нас повернулися.

Дівчата подільтіся зі мною, які вас вагітні страхи і сновидіння мучать, а то я в собі починаю підозрювати якісь психологічні проблеми.
    Обовязково як щось насниться цілий день хожу і розжовую розжовую, хоча прекрасно усвідомлююю що сон це лише плід нашої уяви і наших страхів.От кілька днів тому сниться мені сон, що хтось говорить в тебе маловоддя і я собі в сні думаю це напевне тому, що в мене вискочив герпес.
    Замучилась я.

19. Ірена

Ірена Well-Known Member

Ой! а в мене не сни, а мультяшки якісь: то з мого собаки виірс кінь, то цілу ніч пакувала помідори, то сиділа на цвинтарі поміж могил, то знов їла борщ із часником, то пес великий мене покусати хотів... (і над тим теж шифруватися?)
    о, а ще коли незнала, що вагітна, то еротичні маразми домучували...:8:

Ірушко, не переймайтеся... вагітні жінки всі з прибамбасами... але усе насправді тільки в Божих руках.:)

• Подобається Подобається x 8
  20. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Читаю книжку зараз "Гид по беременности"(автора не памятаю) - от там якраз сказано, що вагітним дуже часто кошмари сняться, через "новий стан", постійні страхи і побоювання, нові "проблемки" - тому це нормально, не переживайте, все "в рамках допустимого":xaxa:.
    Дуже надіюся, що скоро до вас пузатіків приєднаюся:naci:, ну дуже вже хочеться:confused:

• Подобається Подобається x 6
Статус теми:
Закрита.