Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. я_тут

я_тут Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

Зошита для вагітних нема :)
    є обмінна карта, її дають переважно після 20 тижня і вони такі кольорові і є
    але тих Тедді вже нема, то роки два назад було, тепер інші
    Мені якраз сьогодні дали обмінку. правда коли я лежала в стаціонарі. мені там гінекологи казали, що тепер обмінки повинні відразу видавати, проте моя лікар в ЖК лише посміялась з того, сказала, що вони не можуть відразу видавати. поки всіх аналізів та лікарів не пройдеш
    А в обмінці, яку мені сьогодні дали, аж дуже багато чогось особливого не написано, так якихось три-чотири статті і малюнків там нема :)

2. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

В мене пупок пiд час першої вагiтностi починаючи з 6-7 мiс стирчав на метр (образно) нiхто менi нiколи нiчого не казав i до хiрургiв не посилав.

• Подобається Подобається x 2
  3. я_тут

я_тут Well-Known Member

Я також так подумала, що це нормально, коли пуп вилазить, але до чого вона це сказала, я так і не зрозуміла :confused:, а ще шукаю в неті те, що вона мені сказала, але щось взагалі нічого нема, але що може бути ненормального в тому, що пупок вилазить?

4. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

Сьогодні зранку виявила на губі герпес, розстроєна до сліз.Ну де я могла його підчіпити нікуди ж неходжу, коли й кілька разів на тиждень вихожу на вулицю то зодягаюся по вуха.
    Порадили ставити примочки з ностоянкою пустирника от і сижу з ватою між губами

5. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Обмінну карту видають трохи пізніше, коли вже деякий час на обліку стоїш (мені дали в 18 тижнів). Причому мені дали ту зелену, від Тедді-клубу (може зі старих запасів?) Зазвичай її дають ще пізніше, незадовго до декрету, але то може від лікаря залежить. ЇЇ потім з собою треба тягати на кожний візит до лікарки. З обмінкою разом дають ще щоденник вагітної (чому б його з перших тижнів не давати???), там всяка реклама та можна записувати щось про кожен тиждень розвитку маляти.

6. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Ой, я б до тої тітки не ходила...Вона так часто по ТБ світиться...і весь час з рекламою контрацептивів. А ще довелося зіткнутися з нею після того, як мене одна лікарка з тої ЖК з апендицитом на збереження відправила. Я вже після операції прийшла разом з чоловіком і шухеру там навела, то вона мене до себе на аудієнцію запросила, була така аж вся медова...номер мобільний свій дала (типу дзвони в разі чого...), а вже за пару днів навіть не віталася, наче вперше мене бачить. Короче, в мене про неї враження таке: лицемірка.

• Подобається Подобається x 1
  7. Tanuchka

Tanuchka Well-Known Member

Бідненька лікуся, ну що поробиш..:umbrage:
    Зараз і погода така.. що дійсно зайвий раз вийти боязно. А нам-то треба!

а от дійсно чого відразу не дати.. економлять чи що..:confused:

8. odree

odree Well-Known Member

швидше за все вірус у вас був в організмі. просто за рахунок того, що у вагітних імунітет ослаблений, це йому дало "волю"

• Подобається Подобається x 2
  9. Malinka

Malinka Well-Known Member

Мені обмінну карту дали десь на 10-му тижні. І сказали носити весь час з собою, тому що животика ще не видно і якщо не дай боже щось станеться, щоб лікарі бачили що вагітна. Я так її весь час з собою в машині і вожу. А на прийомі медсестричка записує туди останні результати аналізів, узд, і т.д. То, мабуть, дійсно від лікарки залежить.
    Я стою на обліку у 2 поліклініці на Симоненка у Хомишин А.М.

10. А Ви будете зберігати пуповинну кров своєї дитини? знаєте про її можливості?

то дурниці, не травіть дитину. Краще збережіть стовбурові клітини, що залишаються в пуповині після народженя дитини, звернувшись в банк пуповинної крові Гемафонд

Після народження малюка в пуповині залишається деяка кількість крові, яка дуже багата стовбуровими клітинами. Стовбурові клітини використовують у лікуванні близько 100 тяжких хвороб - рак, цукровий діабет, лейкемія, я вжене каж упро омолодження, відновлення після деяких захворювань, вирощування органів.

Останнє редагування модератором: 24 Березень 2009
  11. odree

odree Well-Known Member

поділитеся знаннями?

12. halusia

halusia Well-Known Member

Зелений розмальований зошит - це обмінна карта від Тедді клубу, там ще багато різної реклами надруковано і на намальовано. За новою постановою МОЗу її мають видавати на руки як тільки станете на облік. Мені видали десь на 18-20 тижні. А ще дали календар вагітності з різними наклейками, малюнками і інформацією про розвиток дитинки.
    Зелені симпатичні обмінні карти не мали б закінчуватись - їх вигідно друкувати, бо там багато реклами, проте корисного там теж трохи є.

13. Відповідь: Для майбутніх мам

точно!!!:ninja:

14. veronka

veronka зла друзя

15. Loyal

Loyal Well-Known Member

В мене нічого негативного до неї нема. Те, що вона в свій час чистила кого попало - то її діло

16. veronka

veronka зла друзя

Мені моя гінеколог в ЖК на Хімічній видала, коли я тіко стала на облік, як я розумію, це залежить від поліклініки чи що????

в ЖК у якій на обліку стоїте:)

Останнє редагування модератором: 24 Березень 2009
  17. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

Дівчата розкажіть мені будь ласка більше про АФП, яка процедура, коли отримують результати?

18. halusia

19. veronka

veronka зла друзя

20. halusia

Статус теми:
Закрита.