Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Natalya

Natalya Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

А потім на роботу захочеш :)
    За бажанням. Я приєднувала після. Таким чином отримала з/п за відпрацьований місяць до декретної відпустки + відпускні за місяць невикористаної відпустки. Думайте, зважуйте, рахуйте, вирішуйте...

• Подобається Подобається x 3
  2. Іриска

Іриска Well-Known Member

Усім привітик!!! Я якраз взяла повну відпустку за місяць до декрету...В декрет з 25 березня, отже ще мені 3 тижні треба буде попрацювати...Варто використати, бо потім пропаде!!!!
    П.С.: у нас поки все окей...ростемо і грубшаємо...уже наїли 8 кг... лялюся не показалась на останньому узд..так що ми чекаємо сюрпризів!
    Ураааааа за Надюшку!!!!!!

• Подобається Подобається x 6
  3. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Зайди у гілку "Вітаємо з...":):):):):)

4. Koala123

Koala123 Member

Я тільки що помітила що в нас з вами однаковий термін:xaxa:. Ви вже оприділились з пологовим?

5. Відповідь: Для майбутніх мам

В мене 6 тиж. іде,а є тут хтось з таким терміном

6. Malinka

Malinka Well-Known Member

Якщо приєднати щорічну відпустку, після декретної (тобто після тих 126 днів), то коли береться відпустка по догляду за дитиною до досягнення нею 3-річного віку? Вже аж після тої щорічної? Чи якось одночасно з нею..:8:

7. Ulianka

Ulianka Active Member

після лікарняного (126 днів) пишете на роботі заяву на надання щорічноі відпустки, а вже після неї вам дають відпустку по догляду за дитиною (3 роки)

• Подобається Подобається x 2
  8. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

Нам 7 тижн1в, якщо в1рити мо1м в1дчуттям щодо дня зачаття, а по л1карняному то десь 9,5

9. Анютка

Анютка Well-Known Member

А нам 8-9 тижнів, так сказали на УЗД :):) казали що приблизно, бо коли обстежувались, було лише 3-4 тижні :):) будемо знайомі :clapping::clapping:

• Подобається Подобається x 4
  10. Ольга

Ольга Well-Known Member

так, вже другий раз планую на Батальну до Мілян...

Нині були на УЗД і виникла підозра, що у нас знову дівчинка ;)

• Подобається Подобається x 10
  11. Відповідь: Для майбутніх мам

В мене теж 6 тиж.,як ви сказали,якщо вірити відчуттям щодо зачаття.І як више самопочуття,токсикоз мучить,що змінилось...

12. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

Попередн1й тиждень дуже мучив токсикоз, я майже пост1йно лежала в л1жку, закинула повн1стю домашню роботу й потрошку почала впадати в депрес1ю.А вчора я прокинулася 1 в1дчула що попустило, хоча в маршрутках закачуэ 1 якщо почую якийсь неприэмний запах теж стаэ г1рше, але пор1внюючи з попередным тижнем я ожила.
    Ще пом1тила, що зявилася повутинка з син1х вен в зон1 декольте 1 на ногах.
    Груди болять меньше чим ран1ше 1 стала менше драт1влива.(нарешт1!!!!)

• Подобається Подобається x 5
  13. Відповідь: Для майбутніх мам

А мене тошнить зранку і протягом дня,але тільки тошнить.Тобі добре маєш можливість повалятись в ліжку,а я на роботі.Щодо павутинки в мене аналогічно.А що з вагою

14. Koala123

Koala123 Member

А що дитинка повернулася спинкою? Чи вони не побачили? Бо нам вже два рази сказали що точно хлопчик

15. Ольга

Ольга Well-Known Member

вже другий раз приховано дупцею :)

16. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

Спочатку вагітності я поправилася на 2 кг.,коли почався токсикоз повернулася в колишню форму, а зараз бачу що я ті 2 кг. назад відвоюю, бо дуже мені зараз їсти хочеться, токсикоз попустив, а ми майже кожного дня ходимо в гості, і все таке смачненьке

• Подобається Подобається x 1
  17. Відповідь: Для майбутніх мам

А в мене завжди апетит був хороший, не можу сказати,що зараз більше чи менше їм, але ще не поправилась.

18. Анютка

Анютка Well-Known Member

:umbrage:я вже відчуваю, що поправилась, думаю ще рано, але напевно в кожного по різьному. А от токсикозу взагалі немаю, ну вранці може ледь-ледь, а так - все класно. Правда страшенно болять груди,:shy::shy: важко спати, бо сплю на животі, але потроху починаю привикати :)

19. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Ну а шо мені тоді казати, як я за 15,5 тижнів вагітності жодного кг не набрала! І токсикозу не було і нема...Зараз часом важу менше, ніж до вагітності...

• Подобається Подобається x 1
  20. Анютка

Анютка Well-Known Member

ого, не думала, що так буває ))))

Статус теми:
Закрита.