Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Svitlanka

Svitlanka Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

Я все думала, що ось-ось народжу, а ні.... Якщо так і далі буде, лікарка планує покласти мене в лікарню... Просто перші пологи були швидкі - на все 3.5 години, можливо, хоче підстрахуватись. Ще є сказала, що недавно був нещисний випадок, коли жінка не встигла до пологового (( Настрій після такого поганенький...

2. nataliachita

nataliachita Well-Known Member

В мене були кесерське. То занастазіологом і акушеркою чоловік розрахувався зразу після операції, з лікаркою через день. А з дитячою я сама розраховувалася. З собою я б радила мати дрібні гроші (5,10, 20грн).

• Подобається Подобається x 2
  3. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

А мого так переповнило, що санітарці дав 200 грн :xaxa:, вона аж за ним ходила, і не віря очам все перепитувала а чи пан не помилився що дав так багато. Ну а пану вже було незручно казати - ну давай тоді зайве назад :xaxa:

А загалом чоловік зі всіма сам розраховувався, я лише з дит.лікаркою і з мед персоналом за дрібні послуги.

Останнє редагування: 22 Лютий 2009
    • Подобається Подобається x 4
  4. Златка

Златка Well-Known Member

Ану бігом позитиву набиратись!!!!!!!!!!! Моя подруга розказувала, що на днях до Батальної їхала і недоїхала породілля - приїхала уже мамуся :xaxa:! А ще коли я була в пологовому, то був такий випадок: на коридорі шум-глум, крики "де лікар?!", "чого Ви так пізно?!". Ми навіть не зозуміли, що й до чого, як через хвилин 5 - точно не більше :xaxa: - уже чули дитячий плач :clapping: то жінка так швидко народила :clapping::):):)
    Так що головне - позитивне налаштування і віра в те, що все буде добре ;)

• Подобається Подобається x 7
  5. viltis

viltis Well-Known Member

Ну, що, здається , дочекалась:haha: На форумі пусто,а ми рахуємо перейми. З 2 ночі вже:)

23 лютого в моїх батьків річниця весілля:) Сподіваюсь зробити їм подарунок:)

А схватки, то не так вже й страшно, принаймі поки що. Тих 10 секунд передихав і далі собі ходиш...

• Подобається Подобається x 31
  6. Юстина

Юстина Well-Known Member

Боже помагай!

• Подобається Подобається x 16
  7. Svitlanka

Невже таке буває:confused:. Я думала, це тільки мій чоловік вигадує, бо переляканий... Звичайно, тоді краще лягти. Такчі до пологового їде 30 хвилин, за якщо дорогі вільні...

8. Svitlanka

Вілтіс - тримайтесь!!!!!

9. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

Ну Надюшка, з Богом!!!!! Будеш мати справжнього захисника:clapping:

• Подобається Подобається x 6
  10. Радість

Радість Well-Known Member

viltis, легких пологів!

11. Cifalius

Cifalius Well-Known Member

Надінька..тримайся!!!! :xaxa: Ми з тобою!!!

Останнє редагування: 23 Лютий 2009
  12. Ірена

Ірена Well-Known Member

може то тренувальні? нє?

13. Djade

Djade Member

Я так зрозуміла - ви до Литвинчук добрались?А то на пп не відповідаєте - думала вже маєте поповнення))

14. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Клас!!!!!!!!!!! Надюш, свахо, з Богом....сподіваюсь нинька наш зять народиться легко і щасливо!!!!!!!!!!!!!

• Подобається Подобається x 7
  15. Svitlanka

Так, добралась. Але не дуже задоволена - консультація 3-5 хвилин, я навіть не встигла всі запитання задати...:umbrage:
    Єдине, вона як почула, що 1-і пологи мої тривали 3.5 години - сказала приїхати в середу, подивиться мене на кріслі і скоріш за все залишить в пологовому :no:

16. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Надінько, нехай Бог вам допомагає!!!!:clapping:

• Подобається Подобається x 3
  17. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Дівчатка, скажіть будь ласка, в когось таке було - ТТ скаче дуже, вранці (вдень)36,1-36,4, а ввечері завжди 37,0. Тобто, я себе почуваю дуже добре, не хвора, то чому ТТ піднімається, тим більше я її зовсім не відчуваю. Хоча темп. 37 при хворобі то для мене найгірше - слабість ломить кості і т.д., а тут ніц, все добре.

18. галичанка

галичанка Well-Known Member

Може знову несправний градусник? Купіть звичайний ртутний, який треба тримати тільки пару хвилин. А як базальна температура? Ви ж знаєте, що саме вона має значення для визначення, чи є вагітність :)

19. Galyna555

Galyna555 Well-Known Member

А подарунок дійсно буде суперовим :connie:. :y:.Ми всі за вас переживаємо. Щасти вам!!!:)

• Подобається Подобається x 4
  20. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

УРА!!!:clapping: З Богом! Ти окрім батьків і нам зробиш подарунок!!! Мамуль на форумі побільшає!!!:xaxa::clapping::clapping::clapping:

• Подобається Подобається x 3
Статус теми:
Закрита.