Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

В мене вчора почався токсикоз, при чому так раптово, я думала що мене це чекатиме десь через тиждень, а тут незважаючи що я майже цілими днями сплю, так погано.....Сьогодні встала боюсь пити навіть воду, щоб знову не повторилося.
    Чоловік просить піти зготувати їсти, а мені страшно зайти на кухню.
    Як ви боролися з токсикозом, яку їжу вживали, щоб хоч трохи зменшити прояви?

2. Відповідь: Для майбутніх мам

Дуже дякую, що хвилюєтесь.В мене все гаразд 4 тиждень почався.Вагітність бажана, але не планова.12 вересня планували весілля,а тепер перенесли на 2 травня.Переживаю, щоб до цього часу ще не поправитись

• Подобається Подобається x 5
  3. Megan

Megan Well-Known Member

Ну до цього часу не поправитись буде важко. Може і не буде видно животика, але пару кілограм таки доплюсується:8:. Але ви не хвилюйтесь. Коли народите, то подумаєте, яка це все дурня, порівняно з тим щастячком, що сопе мирно біля мами.:clapping::clapping::clapping:

• Подобається Подобається x 1
  4. Malinka

Malinka Well-Known Member

думаю, що це абсолютно реально не поправитись. Я на 19 тижні вагітності набрала 0,5 кг. І це при тому, що були різдвяні та новорічні свята і я себе майже не обмежувала. Зараз вже потроху починаю набирати. :)

5. pavuchok

pavuchok Well-Known Member

Коли у мене починало нудити я їла, навіть зранку вставала і мала три хвилини щоб поїсти якщо невстигла ранковий друг унітаз:8::bad:,і на роботі теж саме. в той період в мене в сумці можна була знайти що хоч з їжі від цукерок до кусочка ковбаси:xaxa:
    А взагалі рекомендують їсти невстаючи з ліжка, як тільки прокинулись.

6. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

Та зранку мене тільки нудить, а ввечері вивертає.Раніше думала що вагітні перебільшують, що їм погано........от тепер розплачуюсь за свої думки.
    Зараз чоловік піде за гранатом, може він допоможе.

7. Муська

Муська Well-Known Member

В мене теж якось несподівно почався токсикоз, то кожного ранку чоловік мені приносив в ліжко чай(дуже слабенький ,але з лимонним соком), плюс згризала сухе печенько,і лише потім всталала з ліжка (часом помагало :) ). Їла тільки те,що не має різких запахів і малими порціями пару раз на день( не їла ковбас, смаженого,запеченого,жирного,шоколаду)
    Нудоту заїдала яблуками (мені помагали найкраще). Холодильник відкривала пару кроків від нього , хапала перше що попалось поживненьке і скоро його закривала:xaxa:
    А коли токсикоз почався в моєї коліжанки,то лікарка їй прописала ,таблетки на травах, її перестало нудити.
    Коли їздила в Шацьк та в Карпати переставало нудити:), все таки якось і львівське повітря погано впливає:umbrage:

а десь після шостої взагалі вже нічого не їла,було безтолку все поверталось назад,тому з роботи завжди тікала швидше наїдалась перед шостою і було все добре.

8. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Вищеперераховане вагітним взагалі їсти не рекомендується, хіба шоколад малими дозами. Враховуючи те, що в магазинах нині одну хімію продають, я б взагалі сиділа на фруктах та кашах...
    Львівське повітря дійсно якось недобре впливає на загальний стан. Коли я вдруге завагітніла, щоранку був якийсь дискомфорт, я нічого не хотіла їсти, ледве заливала в себе горня чаю. Коли поїхали на свята закордон, все миттю пройшло навіть при тому, що за час подорожі я 4 повних дні провела в машині. Я абсолютно забула, що вагітна, почувалася просто фантастично, вже навіть думала, що шось зі мною не так. Тільки повернулася до львова, як знову повернувся дискомфорт.

• Подобається Подобається x 4
  9. Анютка

Анютка Well-Known Member

Мені лікарка казали при токсикозі приймати таблеточки Хофітол, вони на травах. 2 шт - 3 рази на день. Спрбуйте, може допоможе )))

10. Galyna555

Galyna555 Well-Known Member

В мене, як такого токсикозу не було, але деколи дуже допомагав кусочок чорного хліба, апельсини, і сік фреш з апельсин зранку.

11. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

От цікаво...Мені минулого разу той Хофітол прописували для підтримки печінки (маю холіцистит хронічний):) А тут від токсикозу прописують...І кому вірити???

12. Irus'ka

Irus'ka Well-Known Member

:) Хофітол препарат на основі екстракту артишоку, має гепатопротекторну (захищає печінку), дезінтоксикаційну (виводить токсини), легку жовчогінну дію. Виробник - французька компанія Ля Рош. Препарат пройшов багаторазові клінічні випробування, і зарекомендував себе як цілком безпечний до використання вагітним жінкам та годуючих грудьми.
    А тепер ложка дьогтю: дози препарату (по 2-4 таблетки 3 рази на день протягом 3-4 тижнів), виходить доволі дорого. Як на мене,краще пошукати нічим не гірші, препарати на основі артишоку вітчизняного виробництва:)

• Подобається Подобається x 3
  13. Анютка

Анютка Well-Known Member

Класно, у нас лікарі, коли щось виписують - то вирішують не економити !!! :confused::confused::confused:

14. галіна

галіна Well-Known Member

а мені лікар виписувала хофітол від набряків:no:

• Подобається Подобається x 2
  15. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

Мені сестра порадила настій з сухого листя малини заливати кипятком і вживати кілька разів на день, чоловік пішов на ринок щоб пошукати в бабців з травами.
    Поки що спробувала зернята, гранатовий сік, сухий хлібчик і аскорбінку - стає легше на декілька хвилин, а потім знову.
    А їсти вже хочеться.....
    Читала що потрібно частіше дихати свіжим повітрям, але боюся що на вулиці стане погано, так що сижу вдома і мучаюсь і чоловіка достаю своїми примхами.

16. Leila

Leila Well-Known Member

Ірушко свіже повітря добре помагає, а чого сидите вдома, живіт вже ж не болить? Попереду ше багато тижнів, Ти так швидко чоловіка дістанеш, краще недалеко від дому пройтися, подихати ,може і апетит з"явиться, мене нудило до 16 тижня і їла я все в прикуску з зернятами соняшника щоб хоч трохи перебивати тошноту, хоча мало їла, але не переживала, зараз більше їсти хочеться

17. lapocka

lapocka Well-Known Member

Дівчата не забувайте стояти в колінно-ліктьвій позі!! Кожну вільну хвилинку. Щоб був добрий відтік сечі з нирок. Часто набряки теж через це

• Подобається Подобається x 3
  18. Анютка

Анютка Well-Known Member

А мені казали в жодному разі чаю з малини не пити, бо малина приводить матку в тонус:confused: І будь тут мудрий:8:

19. pavuchok

pavuchok Well-Known Member

сьогодні були у лікаря :sad: щось аналізи у нас погані :sad::sad: виписали нам кучу всього може хто знає як вплне на дитинку уколи з новокаїну, і свічки но-шпа, взагалі про таблетки но-шпа чули багато чого недоброго а про свічки нічого:sad::sad: Підскажіть може хто знає чи чув як це все впливає на карапузиків:sad::sad::sad:

20. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

Я про малину не знала, дякую що написали вже пити не буду.
    Маєте рацію, Leila треба йти гуляти, а то коханний скоро від мене втіче (я йому сьогодні заборонил користуватися адеколоном, і їсти деяків продукти. а якщо хоче їсти то щоб на мене не дихав)
    Але піду ввечері, щоб ніхто не бачив як я жахливо виглядаю.

• Подобається Подобається x 2
Статус теми:
Закрита.