Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

А в мене були тренувальнi схватки. У мене матка регулярно скорочувалась з iнтервалом у 15-20 хв з вiвторка по Четвер (родила я в п'ятницю в 6:23 ранку) вже в четвер зранку почались частiшi 10хв-5хв ну i потiм взагалi 5хв i менше. А так з вiвторка я тiльки то i робила що спостерiгала як живiт зжимається i розжимається час вiд часу. I при тому нiчого взагалi не болiло аж поки води не вiдiйшли у четвер пiзно ввечерi.

• Подобається Подобається x 2
  2. Svitlanka

Svitlanka Well-Known Member

Дівчата, мій лікар радила від головного болю класти на шию рушник, змочений гарячею водою, але я не пробувала.
    І на рахунок аспіріну. Коли була вагітна перший раз і пришла домовлятись з лікарем про пологи, то він мені виписав 20 пунктів, які я маю виконувати щодня. Так одним з пунктів було - вживати аспірін 3 рази на день!!!
    Я щось побоялась народжувати з тим лікарем(

• Подобається Подобається x 3
  3. Ольга

Ольга Well-Known Member

А я отравилася :sad: вчора лежала, нині просто пече шлунок...
    у когось таке було? крім фталазолу чи щось пили?

• Подобається Подобається x 1
  4. галичанка

галичанка Well-Known Member

Сподіваюсь ви фталазолу не пили?! Можна активоване вугілля.

5. Ольга

Ольга Well-Known Member

власне пила...

6. Svitlanka

Svitlanka Well-Known Member

Ольга, є якісь гомеопатичні краплі ( в аптеці запитайте ), смекту можна.

Галичанка, а фталазол настільки шкідливий?

7. Galyna555

Galyna555 Well-Known Member

Так, активоване вугілля і смекта це те що треба. До цього ще можна додати чай з ромашки. А на рахунок крапель, то якщо вони на спирті, то їх теж не можна.

8. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

Дівчата як ви справляєтеся з роздратуванням під час вагітності?
    Це так в перші місяці все дратує?Чи далі буде ще гірше?

9. галичанка

галичанка Well-Known Member

Застосування у період вагітності або годування груддю.

Препарат легко проникає крізь плаценту та в навколоплідну рідину, в крові плоду та новонародженого його виявляють в ефективних концентраціях. В молоці матері концентрація препарату дорівнює концентрації його в сироватці крові, і немовля з молоком може отримати кількість препарату, достатню для небажаного впливу на його організм. Тому слід рекомендувати припинити на період лікування годування дитини груддю.

Адекватних та сувороконтрольованих досліджень з безпеки та ефективності застосування препарату увагітних жінок не проводилося. Тому застосування препарату в період вагітностіі лактації можливо лише у тому випадку, коли очікувана користь для матері перевищує потенційний ризик для дитини.
    http://mozdocs.kiev.ua/likiview.php?id=6333

10. Натуля

Натуля Well-Known Member

В мене аналогічна ситуація.В один день чую більше рухів, в інший - менше. Я трохи переймалась тим, а з часом заспокоїлась.А ще у мене плацента розміщена на передній стінці матки і десь я вичитала, що в таких випадках рухи можуть відчуватись не так сильно. На останньому узд мені записали "рухи активні". Значить все в нормі. І я спокійна. Думаю і у вас все в порядку. :)

11. Ольга

Ольга Well-Known Member

дякую, я щось це оминула при прочитанні, бо вдома був ще левомицетин... Аж потім про дитячу аптечку згадала, де була смекта :sad:
    а фталазол мені лікар порадила :sad:

12. Іриска

Іриска Well-Known Member

Знаю дуже хороший спосіб зняття болю голови - він як правило виникає через зміну тиску у повітрі, а вагітні до цього дуже чутливі. Потрібно засунути шию(задню частину) під гарячу воду, щоб струмінь був досить сильним і промасажував і прогрів шию. Процедура десь мін на 15 хв, або справді нагріти кілька раз добре рушник і покласти ззаді на шию!

13. Іриска

Іриска Well-Known Member

а фталазол хіба не антибіотик?

14. Іриска

Іриска Well-Known Member

Я дратувалася рівно перший триместр... настрій мінявся з космічною швидкістю! а зараз все чудово! Я була наперед вибачилася за свою поведінку в коханого, пояснила все .... і ніби зрозумів!:clapping:

15. Ольга

Ольга Well-Known Member

ні, Протимікробні засоби

16. Irus'ka

Irus'ka Well-Known Member

Під час вагітності також пережила харчове отруєння:8:
    Рятувалася гомотоксичним препаратом Нукс вомика-Гомаккорд
    (детальніше можете почитати отут http://www.heel.com.ua/index.php?view=drugs&sub=drugs_catalog&id=32).
    А з сорбентів краще приймати Ентеросгель (активоване вугілля спричиняє закрепи, які дуже не бажані при вагітності)

17. Irus'ka

Irus'ka Well-Known Member

18. Cifalius

Cifalius Well-Known Member

Думала, що гази!!! :xaxa::xaxa::xaxa::xaxa: нічогенькі такі гази!!

19. Yaremko

Yaremko Well-Known Member

в мене також був кумедний випадок на роботі. Коли я сказала що вагітна і на 7 тижні то через тиждень менеджер сказала що на 4 місяці ну директор був звичайно дуже радий за кількість вагітних, але що дивно вона мала менструацію, і якрас ті 4 місяці чим тільки вона не лікувалася від алергії традиційними і не прадиційними методами і ніякого результату не було. І так співпало що вона родила на місяць швидше за мене і назвали Григорієм (а мій малий називається Максим-Григорій) а хрестили тоді коли я родила (на Григорія)

• Подобається Подобається x 3
  20. галіна

галіна Well-Known Member

В мене перший триместер був просто жах.Токсикоз ужасний,тиск,лікарня
    Потім все перейшло але зараз другі проблеми.Тяжко ходити,вдягатись .на зміну погоди голова як баняк.Нічого все переживем,ще трішки:xaxa:

Статус теми:
Закрита.