Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. SovaBa

SovaBa noctua

Відповідь: Для майбутніх мам

Ще порадьтеся з Данковим, я знаю, що він по можливості старається, щоб жінка сама родила. А як під час перейм повернеться? І взагалі він сам має ззовні мацаючи живіт визначати,як дитинка повернута:) Лотоцка ост.часом шось "плужить" багато...може якраз за вагу помиляється?

• Подобається Подобається x 1
  2. Angel

Angel Well-Known Member

я була в її приватному кабінеті ,сьогодні перший день як відкрились,апаратура вроді нова і переміряла декілька раз:ninja: перше показало вагу взагалі 4,100, а потім ше і ше міряла -кароче казала мінімум 3,800

3. SovaBa

SovaBa noctua

Ну, от тим більше:яка б якісна не була, до нової апаратури звикнути треба! І то однозначно. Поки вона руку наб'є, поки на досвіді визначить, індивідуальну для того апарату похибку- ще купа часу пройде xaxа:

• Подобається Подобається x 2
  4. Svitlanka

Svitlanka Well-Known Member

Привіт!
    Тут писали про Прокопчук на Котика-4, хочу теж додати. Я в неї була на 32-у тижні вагітності і дуже-жуже задоволена!!! Вона все показувала и пояснювала, все з позитивом, записала на диск і зробила пару фото. Крім того, дивилась мені нирки і жовчній.
    Але головне для мене було те, що сама вона генетик і ще працює на Лисенка! Моїй подрузі вона "врятувала" дитину, коли лікарі кричали робити аборт.

• Подобається Подобається x 9
  5. Іриска

Іриска Well-Known Member

Надя, ти не переживай за це. Я собі чудовим засобом(сама того не знаючи) підняла гемоглобін з 117 до 134:я мала вдома багато домашніх яблук, і щоб вони не пропали, я почала їх пекти. Взяти каструльку,в якій можна пекти, взяти помиті яблука, вирізати зверху дірочку( вирізати хвостик) , насипати пів чайної ложки цукру або меду і пекти 1 год при 250 градусах. Смакота шалена і дуже помічне. Мінімум 3 яблучка середніх в день!

6. Mira_SH

Mira_SH Well-Known Member

Я вже напевно десь писала, мене останній
    місяць лякали виликою дитиною, при тому всі. Я вже лежала на кріслі прийшла якась модна акушерка, що тяжко мені буде дитина 3, 800, народилася моя мацьопа 3,100:), і 50 см в довжину. Такщо не переймайтеся. Хоч 5 місяців тому я точно як Ви переживала:)

viltis у мене все життя гемоглобін низький(про вагітність мовчу), та щей тиск 90на60, але я себе почуваю добре, значить, то просто моя норма.
    А ви знаєте який рівень гемоглобіну у ВАс був до вагітності, може й для Вас це норма?

• Подобається Подобається x 3
  7. Curly Xena

Curly Xena Well-Known Member

Viltis - на гемоглобін , м"яко кажучи плюньте - це є фізіологічний рівень на даному терміні вагітності. В мене 100 - і то тримаю завдяки тому , що їм досить багато телятини, гречки, сухофруктів. Ви молодець - вже ходите качечкою, а в мене маля дуже розташоване правильно, але високо і кості напевно не розійдуться - так що будуть кесарити :ninja:
    Angel - не бійтеся того кесерського - як є якась мінімальна загроза для дитинки - краще то пережити, і потім себе не картати . Тим більше це буде планова операція і травматизм для вас не буде таким великим. Данков кесарив мою знайому при схожих (великий плід, невірне розташування ) обставинах. Я вже пережила ті всі свої а-яяяяя-й пов"язані з кесарським, заспокоїлася, і тепер просто готуюся :confused:

• Подобається Подобається x 6
  8. Angel

Angel Well-Known Member

дякую за піддтримку:)тільки шо прийшла додому-завтра з речима на 10:8:,казав "приходи будем думать",знаєте я вже сама КР хочу! мені вже страшно шо він впреться рогом а там дійсно великий плід ше й вдвоє складений:ninja: я прийшла зі своїм узі,він напевно мене знов буде дивитися на їхньому. знаєте,вроді вже все готове в кульках стоїть,а поки доїхала додому ше куча всього надумала.

9. Іриска

Іриска Well-Known Member

Тримайтесь! Ми з Вами!!! Все буде чудово, бо тут так багато майбутніх мам думають лише про хороше...і надсилають Вам позитивну енергетику!!!

• Подобається Подобається x 7
  10. SovaBa

SovaBa noctua

Ну всьо, пишіть про результати! Щасти Вам :D!

11. Angel

Angel Well-Known Member

вже напишу як прийду,бо інтерн. з собою немаю:tanksmile:

• Подобається Подобається x 4
  12. viltis

viltis Well-Known Member

Так, були ми сьогодні в тій гемологічній лікарні. Зробили обширний аналіз крові. Всьо ок. Гемоглубін 105-110. (на апараті 110, а вручну нарахували 105). Так що думаю, що все буде ок. Тиск в мене всю вагітність, як в космонавта 110-70. Мірочка я вже писала, що для мене все життя нормальним є такий гемоглубін в межах 100, плюс мама під час 2 вагітностей мала низький . Так що записала я всі Ваші поради , дівчатка мої золоті, і послала мужа в магазин.

Будемо яблучка пекти, курагу їсти, а від гречки з печінкою то мене скоро тошнити почне.

Ксено а в Вас і Анджел ще все попереду. В мене в знайомої за день до пологів лялі повернулись.

От в мене лікарка минулого разу казала, що головка вже вставилась, а вчора казали, що ще ні. То я тепер напевно кожного дня буду трогати за дупку, чи він не повернеться...

Наспроюєм себе на позитив !!!!!!! (хоча, сьогодні мені це ніяк не виходить..все думаю за Улянку)

13. Іриска

Іриска Well-Known Member

я за неї також так переживаю...бідолашка!!! але мусимо всі думати лише про хороше!!!! налаштувати всі свої енергетичні антенки і посилати Улянці підтримку!!!!

14. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

15. pavuchok

pavuchok Well-Known Member

Досвідчені мамулі підкажіть будь-ласка чи це нормально: до кінця робочого дня живіт як бубон вже після обіду ніяк сидіти неможу скрізь давить, тасне і дихати дуууууже важко :sad:(одях уже для вагітних)може це він росте?:confused:

16. я_тут

я_тут Well-Known Member

В мене така ж проблема, в мене трошки менший термін, ніж у Вас, і після обіду в мене барабан робиться, а зранку пузіка нема зовсім
    але це здуває просто:confused:

17. Веснянка

Веснянка Well-Known Member

:clapping: я зовсім не досвідчена і ще не мамуля, але ознаки здається цілком гарні, животики дійсно випинаються в другій половині дня, так у більшості вагітних, тим паче у період, коли вони досить інтенсивно ростуть і місце собі пробивають на майбутнє зручне перебування і зростання в маминому лоні =) ви намагайтеся приймати такі пози, щоб максимально полегшувати своє самопочуття в плані тиснень на всі боки, якщо треба в офісі сидіти, то задирайте ноги на якусь шуфлядку чи щось таке, старайтеся відкидатися на спинку крісла і перебувати в такому положенні регулярно, скажімо по 10-15 хвилин щогодини, поки не почуєте полегшення.
    Але якщо важо дихати, то краще поговоріть зі своїм лікарем, т.я. у всіх досвідчених мамочок - досвід свій, індивідуальний ;-) це може бути і рідина, або її кількість, яку споживаєте, і ще щось... головне, не переживайте занадто, все добре, ваша лялічка собі росте і розвивається!

• Подобається Подобається x 4
  18. Angel

Angel Well-Known Member

:xaxa::xaxa::xaxa:"забігла" побажати вам всім гарного настрою і міцного здоров"ячка:xaxa::xaxa::xaxa: а я вже на кульках,думаю чи нічого не забула:ninja: поїхала я:tanksmile:

• Подобається Подобається x 12
  19. Іриска

Іриска Well-Known Member

успіхів і здоровенького малятка!!!!

20. Іриска

Іриска Well-Known Member

і у мене питання до досвідчених і поважних вагітних: у мене маля цілу ніч не спало, так товклося і цілий ранок, так невгамовно крутиться... я аж переживаю, що це може бути, бо такого ще не мала! може таке бути після стерсу або може кисню бракує?

Статус теми:
Закрита.